honky tonk wrote:Ima li ko za upoznavanje?
Koliko detaljno?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
honky tonk wrote:Ima li ko za upoznavanje?
Znaci tako tonky honkhonky tonk wrote:Ima li ko za upoznavanje?
honky tonk wrote:Ovisi koliko budes zanimljiv
honky tonk wrote:Neeeext!
honky tonk wrote:Hahaha mojne meni tooo
jarane izgleda ti se u mrezu nafatalo puno somovaovo_mi_je_nick wrote:Da obavijestim @ Sprecu da se iz one mreže, što-šta nafatalo, ali ima uslova u startu![]()
![]()
Brkatespreca wrote:jarane izgleda ti se u mrezu nafatalo puno somovaovo_mi_je_nick wrote:Da obavijestim @ Sprecu da se iz one mreže, što-šta nafatalo, ali ima uslova u startu![]()
![]()
![]()
![]()
....ali neka masalah
nema veze....nemogu one biti ruzne kolko mi mozemo popiti i biti pijaniovo_mi_je_nick wrote:Brkatespreca wrote:jarane izgleda ti se u mrezu nafatalo puno somovaovo_mi_je_nick wrote:Da obavijestim @ Sprecu da se iz one mreže, što-šta nafatalo, ali ima uslova u startu![]()
![]()
![]()
![]()
....ali neka masalah
Matzan wrote:aminchev2 wrote:Sta to znaci "dobro se udati"?Matzan wrote:Pa... ako je tačno ovo što si dosad napisala o sebi nije teško zaključiti.
Da budem precizniji, nije nemoguće da se udaš, ali da se dobro udaš to će biti već puno teže.
Pa dobro u smislu da to bude neko ko nam odgovara, ima većinu osobina koje preferiramo, da postoji ljubav - hemija..., pa sve do toga da bude solidno finansijski obezbjeđen, da ima odgovarajuću školu, pogled na budućnost.
A kako vidjeh kod tebe već u startu počelo zapinjati u vezi mjesta budućeg života.
I naravno, da još jednom naglasim, ovo su sve pretpostavke temeljene na onom što si ti napisala o sebi.
ovakve pausalne recenice su potpuno nepotrebne na ovakvoj temi a i u generalnoj diskusijiMatzan wrote:Teško ćeš se ti udati.
htio si reci cim je svako svakome postao dostupan,nestalo je pravog interesovanjaCapajebo wrote:fejzbuk tacnije
cim se ponuda i potraznja omasovila, i ponuda i potraznja su dosegle svoje dijametralno suprotne granice
veze sad nemam sta sam htio reci, tj. znam sta sam htio reci ali mi je recenica nekako pobjegla iz glave pa je ostala ova nekakva nakaradna, ali hajd k'o da je bitno
Lijepa je ne da gledati u sebe jel valja ovo?honky tonk wrote:Ne valja rec za curu da je ruzna
upisem se ja i na parking papke, pa ne znaci da sam parking papakzippoo87 wrote:htio si reci cim je svako svakome postao dostupan,nestalo je pravog interesovanjaCapajebo wrote:fejzbuk tacnije
cim se ponuda i potraznja omasovila, i ponuda i potraznja su dosegle svoje dijametralno suprotne granice
veze sad nemam sta sam htio reci, tj. znam sta sam htio reci ali mi je recenica nekako pobjegla iz glave pa je ostala ova nekakva nakaradna, ali hajd k'o da je bitno
nego,nije bitno sta si htio reci,neka si se ti upisao na temu
Idrize,koje si godiste, da te ozenim sa jednom od mojih prijatlejica u SADCapajebo wrote:fejzbuk tacnije