Pa gdje ti zivis na terminalu nekom?aminchev2 wrote:U gradu sve naki foleranti - makar ovdjesupercali wrote:A da izadjes malo u grad?
Sve je to nekako ufurano, i smatra da mu prdez ne smrdi - da izvines
A ne znam kako je kod vas, ovdje se sve konzumira "brze"
To jeste - izadjes na sastanak, a frajer je na Tinder-u dok odes da pishkish
Stranica za upoznavanje
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- supercali
#26 Re: Stranica za upoznavanje
-
aminchev2
#27 Re: Stranica za upoznavanje
supercali wrote:Pa gdje ti zivis na terminalu nekom?aminchev2 wrote:U gradu sve naki foleranti - makar ovdjesupercali wrote:A da izadjes malo u grad?
Sve je to nekako ufurano, i smatra da mu prdez ne smrdi - da izvines
A ne znam kako je kod vas, ovdje se sve konzumira "brze"
To jeste - izadjes na sastanak, a frajer je na Tinder-u dok odes da pishkish

- supercali
#28 Re: Stranica za upoznavanje
Sta je ovo sijetl?
-
aminchev2
#29 Re: Stranica za upoznavanje
supercali wrote:Sta je ovo sijetl?
Toronto
- supercali
#30 Re: Stranica za upoznavanje
Ma skoro isti klinac sjever zime hladne nekako bas sterilno sto se tice sj amerike
Nema mi neke raznolikosti kao gradovi juznije
Doduse to je moj neki zakljucak koji nisam bio tamo tako da ovo i ne mora biti tako nego mozda potpuno razlicito
I na neki nacin mi nije tesko zamisliti opisane zure rade i sl i nije im do nekog lezernog trazenja partnera
Vrati se malo u europu nadji pa se onda vrati u toronto
Doduse to je moj neki zakljucak koji nisam bio tamo tako da ovo i ne mora biti tako nego mozda potpuno razlicito
I na neki nacin mi nije tesko zamisliti opisane zure rade i sl i nije im do nekog lezernog trazenja partnera
-
aminchev2
#31 Re: Stranica za upoznavanje
U evropi sam svakih 5 sedmicasupercali wrote:Ma skoro isti klinac sjever zime hladne nekako bas sterilno sto se tice sj amerike
Ni tako nije bolje.
Sad vecina ljudi trazi nesto poput "wham, bam, thank you ma'am", a ne ozbiljno
:p
Sha ja znam
Mozda bih trebala malo biti nasmijana
- supercali
#32 Re: Stranica za upoznavanje
Pa onda se presaltaj na bam wham thank you sir
-
aminchev2
#33 Re: Stranica za upoznavanje
supercali wrote:Pa onda se presaltaj na bam wham thank you sir
Nisam takav tip
- supercali
#34 Re: Stranica za upoznavanje
Sliku mali rezime posalji pa cu ti naci partnera 
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#35 Re: Stranica za upoznavanje
Sa dvije djevojke sam izasao na kafu a da sam sve to dogovorio preko Fejsa, a curu koju imam odnedavno
sam prvo skontao na Badoo, javio joj se tu, kasnije dodao na Badoo, izasli na kafu i eto...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#36 Re: Stranica za upoznavanje
Opaaa. Nek je hairliJimmy McNulty wrote:Sa dvije djevojke sam izasao na kafu a da sam sve to dogovorio preko Fejsa, a curu koju imam odnedavnosam prvo skontao na Badoo, javio joj se tu, kasnije dodao na Badoo, izasli na kafu i eto...
-
aminchev2
#37 Re: Stranica za upoznavanje
Super!Jimmy McNulty wrote:Sa dvije djevojke sam izasao na kafu a da sam sve to dogovorio preko Fejsa, a curu koju imam odnedavnosam prvo skontao na Badoo, javio joj se tu, kasnije dodao na Badoo, izasli na kafu i eto...
Zelim vam uspijeh
- joske
#38 Re: Stranica za upoznavanje
Imal sta na tinderu Badoo dojadio heheh

-
ovo_mi_je_nick
#39 Re: Stranica za upoznavanje
Upoznavao sam se i sa Badoo-a i sa Tindera. Lijepa iskustva, nije bilo psiho slučajeva mada su na obje stranice djevojke koje su izašle iz dužih veza koje su izgubile sve drugarice pa su malo i pod traumama od tih veza.
Jedna sa badoo, inače doktorica, je malo problematičan psiho slučaj, neke priče
valjda je ubilo učenje ili misli da je božica doktorica kad je počela pričati kako sada teroriše pacijente čim vidi ili sazna da ima samo srednju školu 
Jedna sa badoo, inače doktorica, je malo problematičan psiho slučaj, neke priče
- supercali
#40 Re: Stranica za upoznavanje
Odoh sad i na tinder i na badoo da vidim sta se tamo prica
-
EI Presidente
#41 Re: Stranica za upoznavanje
aminchev2 wrote:E vozdra raja
Pitanje. Ima li koja dobra stranica za upoznavanje? Prestara sam za Kafic.net, cmok.ba je kriza, sekularna sam, pa mi vijerske stranice nisu pozeljne.
Elem.
Long Story Short - ne valja biti suvise prebirljiv/a
Aminchev, neki dan sam bio na Nijagari, da sam znao da trazis nekog s Balkana - rado bih produzio do Toronta da se upoznamo:) I ja sam u potrazi, ali ovi online klix sites nisu za mene, meshcini.
-
Itsoktobealone
#42 Re: Stranica za upoznavanje
Amina, ja cu da se upoznam sa tobom, samo da me odvedes u taj Toronto

- joske
#43 Re: Stranica za upoznavanje
ta ti je kompleks cura s njima tesko na kraj s doktorkama . meni tako nesto da kaze pokazao bi joj arhimedaovo_mi_je_nick wrote:Upoznavao sam se i sa Badoo-a i sa Tindera. Lijepa iskustva, nije bilo psiho slučajeva mada su na obje stranice djevojke koje su izašle iz dužih veza koje su izgubile sve drugarice pa su malo i pod traumama od tih veza.
Jedna sa badoo, inače doktorica, je malo problematičan psiho slučaj, neke pričevaljda je ubilo učenje ili misli da je božica doktorica kad je počela pričati kako sada teroriše pacijente čim vidi ili sazna da ima samo srednju školu
-
aminchev2
#44 Re: Stranica za upoznavanje
Zar bi u inostranstvo?Itsoktobealone wrote:Amina, ja cu da se upoznam sa tobom, samo da me odvedes u taj Toronto![]()
-
aminchev2
#45 Re: Stranica za upoznavanje
joske wrote:ta ti je kompleks cura s njima tesko na kraj s doktorkama . meni tako nesto da kaze pokazao bi joj arhimedaovo_mi_je_nick wrote:Upoznavao sam se i sa Badoo-a i sa Tindera. Lijepa iskustva, nije bilo psiho slučajeva mada su na obje stranice djevojke koje su izašle iz dužih veza koje su izgubile sve drugarice pa su malo i pod traumama od tih veza.
Jedna sa badoo, inače doktorica, je malo problematičan psiho slučaj, neke pričevaljda je ubilo učenje ili misli da je božica doktorica kad je počela pričati kako sada teroriše pacijente čim vidi ili sazna da ima samo srednju školu
dobra je za seks dalje treba imati dobre nerve
![]()
te koje izgube drugarice dodjes im kao utjeha a na dobitku si malo vjezbanja
![]()
![]()
![]()
samo iskoristavas prilike
lopove
- spreca
#46 Re: Stranica za upoznavanje
ja takve koristim samo za masazu i za nedaj bozejoske wrote:ta ti je kompleks cura s njima tesko na kraj s doktorkama . meni tako nesto da kaze pokazao bi joj arhimedaovo_mi_je_nick wrote:Upoznavao sam se i sa Badoo-a i sa Tindera. Lijepa iskustva, nije bilo psiho slučajeva mada su na obje stranice djevojke koje su izašle iz dužih veza koje su izgubile sve drugarice pa su malo i pod traumama od tih veza.
![]()
![]()
![]()
![]()
-
ovo_mi_je_nick
#47 Re: Stranica za upoznavanje
Ma ne bih je mogao slušati da me hebe u zdrav mozak radi hopa cupa.aminchev2 wrote:joske wrote:ta ti je kompleks cura s njima tesko na kraj s doktorkama . meni tako nesto da kaze pokazao bi joj arhimedaovo_mi_je_nick wrote:Upoznavao sam se i sa Badoo-a i sa Tindera. Lijepa iskustva, nije bilo psiho slučajeva mada su na obje stranice djevojke koje su izašle iz dužih veza koje su izgubile sve drugarice pa su malo i pod traumama od tih veza.
![]()
![]()
![]()
![]()
samo iskoristavas prilike
lopove
Mada ovo je samo jedan lošiji slučaj, ostale su ok bile s normalnom dozom 30-tih godina (trauma prošle veze, ne valja niko itd)
- muha_sa
#48 Re: Stranica za upoznavanje
upoznal se ko 
- spreca
#49 Re: Stranica za upoznavanje
jarane nece me nikomuha_sa wrote:upoznal se ko
-
ovo_mi_je_nick
#50 Re: Stranica za upoznavanje
Ja se smori po PM niko ne odgovara