Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
prog321 wrote:Forumasice uglavnom daju pogresne savjete. Ne znam kad ste zadnji put pogodili ?
Mene više brine to što si ti "pogodio". To mi je više pokazatelj tipa žena kakve birate... napredne, nazadne, s propuhom u glavi... a onda se čudite što to sve završe kao promašaji...
Ne treba da te brine.
Ja sam vecinom u pravu
To je tehnika visih brojeva. Kada ti je broj zena veci od broja cipela i obidjes nekoliko visih kulturoloskih institucija tipa striptiz barova i pufova onda dodjes na odredjen duhovni nivo shvatanja zenskog uma koji kod obicnog puka zvuci nejasno.
I ti potvrdi moju hipotezu o kakvim se ženama radi.
Dosadi li to ikad?
Lajavikrelac wrote:Vratiš se par postova iznad pa pročitaš da sam je već zvao a ona neće da se javi ili odbija poziv.....
Procitao sam ja sve, ne brini ! I vidio da si se prvo preko Vibera javio, pa tek onda zvao.
Zato i kazem da si kiksao
I za*ebavam se cijelo vrijeme, BTW
Jbg preko Vibera ti osim broja vidi i sliku i ime (ako si stavio prave podatke, a jesam) tako da odmah po tome može i provjeriti da li imaš FB profil ili Instagram. Ovo je 2016. ja prvi se ne javljam na nepoznate brojeve otkad su počeli da pored gnjavatora vulgaris nazivaju prodavci usisivača i šerpi, stranački hamali pred izbore i sl. tako da ipak ti ne drži teorija vode....
Druga stvar što reče neko gore što si mi qq neposredno dala broj ako nećeš ni da te zovem ni da ti pišem? I još me našla na FB.....glupo
Ne moze ti niko, osim nje, tacno rec sta joj je "zasmetalo".. Sta joj ne odgovara..ali po ovim informacijama da se nije javila nakon poziva (na koji ne znam fkt ni koliko bi ih se javilo) nikako vise ni odgovorila ne'a od toga nista.
Fkt nije oke sto nije napisala makar "nea potrebe vise da se cujemo..cao vozdra pozz" ali jbga..i ignore je odgovor.
Hajmo dalje, ima cura
prog321 wrote:Ne zovi ni u kom slučaju. Samo joj dižeš cijenu.
Sljedeći korak je njezin.
Ne zovi i ne pisi.... ne mogu da svarim te guske koje nemaju muda i osnovne kulture da kazu ne zanimas me vec s3 bave ovim glupostima...... ne zovi je ....obrisi i blokiraj je DZe god mozes
prog321 wrote:Ne zovi ni u kom slučaju. Samo joj dižeš cijenu.
Sljedeći korak je njezin.
Ne zovi i ne pisi.... ne mogu da svarim te guske koje nemaju muda i osnovne kulture da kazu ne zanimas me vec s3 bave ovim glupostima...... ne zovi je ....obrisi i blokiraj je DZe god mozes
Ili da jednostavno prihvati da joj se ne svidja. Je li to tesko prihvatiti? Pisala ti je vjerovatno u momentu kada je mislila da joj neko treba onda se predomislila i cao. Nema ona nikakvu obavezu prema njemu niti da mu nesto objasnjava.
Meeeh znam ja šta je to - čisto koketiranje! Pošto je došla iz manjeg mjesta zaražena je sindromom zanijela me svjetla velegrada pa eto, kad se frajer raspituje za mene glumim ribu i podjebavam Eh, da vrlo bitna informacija koju sam saznao - radi kao promoterka za pića po dosta lokala. Sad je sve jasno...
Lajavikrelac wrote:Meeeh znam ja šta je to - čisto koketiranje! Pošto je došla iz manjeg mjesta zaražena je sindromom zanijela me svjetla velegrada pa eto, kad se frajer raspituje za mene glumim ribu i podjebavam Eh, da vrlo bitna informacija koju sam saznao - radi kao promoterka za pića po dosta lokala. Sad je sve jasno...
I opet, zašto ne prihvatiš da joj nisi zanimljiv i da te odjebala? Kakve veze ima to čime se ona bavi.
Lajavikrelac wrote:Meeeh znam ja šta je to - čisto koketiranje! Pošto je došla iz manjeg mjesta zaražena je sindromom zanijela me svjetla velegrada pa eto, kad se frajer raspituje za mene glumim ribu i podjebavam Eh, da vrlo bitna informacija koju sam saznao - radi kao promoterka za pića po dosta lokala. Sad je sve jasno...
A joooj,sad se jos raspitujes gdje radi.Nema tebi pomoci,zacopan si
Lajavikrelac wrote:Zacopan jok ja teško to ide a sad što se tiče sviđanja, pun joj FB slika i tekstova iz lokala, plus što sam taze dobio poziv na promociju.....
Nije mi monitor mozak ozračio.... Ne kontam što je toliko teško prihvatiti činjenicu da žene vole da koketiraju i dižu sebi rejting, pa kad se frajer izbije zbog toga i pošalje je gdje joj je mjesto mjesec dana kmeče zbog povrijeđene sujete
E baš sam povrijeđen, znaš samo koliko me boli ispod šnale kajiša Ima laf drugu na končanici samo ne volim to koketiranje pa kad joj daš otkomandu onda sam nafuran, uobražen, umišljen itd. Deja vu
Lajavikrelac wrote:E baš sam povrijeđen, znaš samo koliko me boli ispod šnale kajiša Ima laf drugu na končanici samo ne volim to koketiranje pa kad joj daš otkomandu onda sam nafuran, uobražen, umišljen itd. Deja vu
A zemljak jeboga ti, ja to odmah odjebem! Jesi li iz Krajine ili nisi??
Ja tako jednu nazvao, ona ono preko neke stvari odgovara a ja odmah "Je li ti neces da te vise zovem?" "Paa, ne bas...ono...fin si ti i sve ali" i tu ja prekinem napadom "Pa sta mi koji kurac dajes broj telefona?? Znas ti kakvu sam curu odbio jucer kad mi je predlozila kafu samo zbog tebe?? Ja ti fin?? Fin ti je moj kurac eto sta je fino!!". I spustim slusalicu.
Ih, ti baš ko da si od juče misliš da mi neće uživo prići da se raspita za zdravlje? Hoće, hoće žensko je to....nije prvi put. U najgorem slučaju će da se žali drugarici