a zasto neBoemica wrote:blago tebi, ja svoje ne volim.Connaisseur Karlin wrote:ja svoje volim, tudje me ne interesirajuBoemica wrote:nego šta smo zaključili o grudima
svaka zena treba biti zaljeubljena u vlastito tijelo
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
a zasto neBoemica wrote:blago tebi, ja svoje ne volim.Connaisseur Karlin wrote:ja svoje volim, tudje me ne interesirajuBoemica wrote:nego šta smo zaključili o grudima
because they're pain in the assConnaisseur Karlin wrote:
a zasto ne![]()
svaka zena treba biti zaljeubljena u vlastito tijelo
puna velika muska sakaanimals wrote:Kakve su..opisi..Connaisseur Karlin wrote:ja svoje volim, tudje me ne interesirajuBoemica wrote:nego šta smo zaključili o grudima
svojim rijecima..
manje od mojihMarlboroGold wrote:A kakve muške sise trebaju biti za bolji sex?
Elem. Kakva je fora da žene vole muške grudi. Ne mislim velike. Mislim, šta je tu zanimljivoBoemica wrote:manje od mojihMarlboroGold wrote:A kakve muške sise trebaju biti za bolji sex?
Kako misliš vole muške grudi?zposao wrote:Elem. Kakva je fora da žene vole muške grudi. Ne mislim velike. Mislim, šta je tu zanimljivoBoemica wrote:manje od mojihMarlboroGold wrote:A kakve muške sise trebaju biti za bolji sex?
dale cooper wrote:Ubiste vala više sa sisama.![]()
Connaisseur Karlin wrote:dale cooper wrote:Ubiste vala više sa sisama.![]()
haj'd da zasladimo![]()
Ko je to rekao.. nista interesantno..Elem. Kakva je fora da žene vole muške grudi. Ne mislim velike. Mislim, šta je tu zanimljivo
dale cooper wrote:Connaisseur Karlin wrote:dale cooper wrote:Ubiste vala više sa sisama.![]()
haj'd da zasladimo![]()
Connaisseur Karlin wrote:dale cooper wrote:Ubiste vala više sa sisama.![]()
haj'd da zasladimo![]()

славянин wrote:
Evo pravi dezert
Kontam kad sam ovo napisao, kad vidim nisam ja. Samo preletio preko prva 3 slova imenazposao wrote:Ajmo slike, dosta priče
Ma negdje sam to čitao da žene vole dirat muške grudi, a vala sam se uvjerioBoemica wrote:Kako misliš vole muške grudi?zposao wrote:
Elem. Kakva je fora da žene vole muške grudi. Ne mislim velike. Mislim, šta je tu zanimljivo
Vole ležat na njima? Gledat ih? Dirat?![]()
Pa ti si u Miamiu. Kod vas mozda nije.moonca wrote:..nije istina ---Xavier1 wrote:Nego ozbiljno, jeste li primijetili kako mladje djevojke sve manje sise imaju? Onako su vise i krupnije gradje, a sisa nigdje. Pocinju na muskarce da lice. Vjerovatno je do ishrane.
славянин wrote:
Evo pravi dezert
Ha-haBoemica wrote:evo ideDino34 wrote:
Šta je smiješno?
Daj sliku pa da se i mi smijemo
beni-bu-man wrote:slabo se smoki konzumiraXavier1 wrote:Nego ozbiljno, jeste li primijetili kako mladje djevojke sve manje sise imaju? Onako su vise i krupnije gradje, a sisa nigdje. Pocinju na muskarce da lice. Vjerovatno je do ishrane.

Bloo wrote:Ma.kakvi starohani....kad moonca prokomentarise, moji kompleksi dobiju komplekse...
edo_79 wrote:beni-bu-man wrote:slabo se smoki konzumiraXavier1 wrote:Nego ozbiljno, jeste li primijetili kako mladje djevojke sve manje sise imaju? Onako su vise i krupnije gradje, a sisa nigdje. Pocinju na muskarce da lice. Vjerovatno je do ishrane.
Ima da narastu sam tako![]()
![]()
![]()
dunno stvarnozposao wrote:Ma negdje sam to čitao da žene vole dirat muške grudi, a vala sam se uvjerioBoemica wrote:Kako misliš vole muške grudi?zposao wrote:
Elem. Kakva je fora da žene vole muške grudi. Ne mislim velike. Mislim, šta je tu zanimljivo
Vole ležat na njima? Gledat ih? Dirat?![]()