To je kad predjes odredjene godine i lezis, a one se raspilave lijevo i desno...umjesto da stoje pravo.Fudo387 wrote:Ma malo se raspilavile...sta.
Gorka spoznaja.
Ma' samo nek' su zdrave.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
To je kad predjes odredjene godine i lezis, a one se raspilave lijevo i desno...umjesto da stoje pravo.Fudo387 wrote:Ma malo se raspilavile...sta.
...i nek’ ne puca, jel?pustopoljina wrote:To je kad predjes odredjene godine i lezis, a one se raspilave lijevo i desno...umjesto da stoje pravo.Fudo387 wrote:Ma malo se raspilavile...sta.
Gorka spoznaja.
Ma' samo nek' su zdrave.
Awww pa ti to tjesisFudo387 wrote:...i nek’ ne puca, jel?pustopoljina wrote:To je kad predjes odredjene godine i lezis, a one se raspilave lijevo i desno...umjesto da stoje pravo.Fudo387 wrote:Ma malo se raspilavile...sta.
Gorka spoznaja.
Ma' samo nek' su zdrave.![]()
Ma sve je to ok.
Nedjelja, jutro, prelijepo vrijeme, i pun sam ljubavi i razumijevanja za sve. Plus sam se naspavo.pustopoljina wrote: Awww pa ti to tjesis![]()
to je vec -ocajnost...insomnia78 wrote:Ma salimo se mi malo neumjereno. Dobre su svake
..ajde -jaja na oko -------------- postavi na temu - pridruzi seFudo387 wrote:Nedjelja, jutro, prelijepo vrijeme, i pun sam ljubavi i razumijevanja za sve. Plus sam se naspavo.pustopoljina wrote: Awww pa ti to tjesis![]()
insomnia78 wrote:Eh sto bi ja sad mog’o sisa
Ovo isto ko kad sam puru il punjene paprike vidio tamo na onoj temi
Evo me u igraoniciFudo387 wrote:insomnia78 wrote:Eh sto bi ja sad mog’o sisa
Ovo isto ko kad sam puru il punjene paprike vidio tamo na onoj temi![]()
Pa dje je zapelo rocko?
Auuuuuh....dobro, hajde, mora se i to.insomnia78 wrote:Evo me u igraoniciFudo387 wrote:insomnia78 wrote:Eh sto bi ja sad mog’o sisa
Ovo isto ko kad sam puru il punjene paprike vidio tamo na onoj temi![]()
Pa dje je zapelo rocko?
Haj' fakat, dizi se...pravi jestiFudo387 wrote:Nedjelja, jutro, prelijepo vrijeme, i pun sam ljubavi i razumijevanja za sve. Plus sam se naspavo.pustopoljina wrote: Awww pa ti to tjesis![]()
Pa sta vicu?insomnia78 wrote:Ima al ove ne vicu ohmygosh
pustopoljina wrote:Nije. Plasticne stoje.Fudo387 wrote:Ovo nije tacno.Connaisseur Karlin wrote:
sve izuzetno vlike grudi padnu do popuka prije ili kasnije , jos prije 30 godine ( a dinje nisu male)
Nista mon dieuinsomnia78 wrote:Viču oh la la la
Bjezi bona, nemoj me nagovarat da sta zapalim.pustopoljina wrote:Haj' fakat, dizi se...pravi jestiFudo387 wrote:Nedjelja, jutro, prelijepo vrijeme, i pun sam ljubavi i razumijevanja za sve. Plus sam se naspavo.pustopoljina wrote: Awww pa ti to tjesis![]()
i slikaj
insomnia78 wrote:Ma salimo se mi malo neumjereno. Dobre su svake
Ovo je sekularna zemljapustopoljina wrote:
Nista mon dieuinsomnia78 wrote:Viču oh la la la
Dobro to one...insomnia78 wrote:Viču oh la la la
pustopoljina wrote:To je kad predjes odredjene godine i lezis, a one se raspilave lijevo i desno...umjesto da stoje pravo.Fudo387 wrote:Ma malo se raspilavile...sta.
Gorka spoznaja.
Ma' samo nek' su zdrave.
Koji sam ja party pooperConnaisseur Karlin wrote:pustopoljina wrote:Nije. Plasticne stoje.Fudo387 wrote:
Ovo nije tacno.![]()