Starija je, sta da radim
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
manic_depression
Odkud ti znas?
Niti znas njega, niti nju.
Ako si ti nadrljao, ne znaci da ce svako.
U svakoj vezi postoji riziko. Ja bih mu to rekao sto si ti jedino da je ista cura u pitanju, pa i tad bi razmislio.
Niti znas njega, niti nju.
Ako si ti nadrljao, ne znaci da ce svako.
U svakoj vezi postoji riziko. Ja bih mu to rekao sto si ti jedino da je ista cura u pitanju, pa i tad bi razmislio.
-
izgubljen26
a u kom smislu ti je srala? Mislim ne trazim detalje, nego ono uopsteno. Koji tip sranja je to bioMurat Sabanovic wrote:e moj prijatelju ,ko da sebe vidim....
u istoj situaciji sam bio prije paar godina ,9 godina starija.
ima kcerku od 3 godine.
nema sve je bilo pravo....ljubav sex.... sve kako treba
ali nakon 8 mjeseci poce ona da sere ,upravo to sto je starija.
trpio mjesec dana pa reko murate neces vise ko je ona da te u mozak jebe. i tu se zavrsi. prekinemo.
nakon prekida nismo se culi 6 mjeseci.kad eto ti mace.
javi se ona meni : gdje si ,sta ima ,sto se nisi javio ????? i tako ....supljak zenski.
i upita da li sam u vezi ili da li sam imo avantura..
posto sam avanturista potvrdio sam joj ovo drugo.
zenska popizdila pravo ,ali bilo mi ju je tu zao.pravo.
nakon toga cujemo se jos s vremena na vrijeme ali vozovi su otisli. ostali smo samo jos telefonski prijatelji...
nego prijatelju tebi je lijepo sada ali poslije ce ti poceti srati .zensko je to
-
hananah
Cuj Murata "poslije ce ti poceti srati, zensko je to"
Murate moj ja te potpuno razumijem, zene pravo "seru", zato sam ja presla na muskarce. Preporucujem da slijedis moj primjer
Izgubljeni nisu sve veze iste, ti radi ono sto ti moras, ali ja licno mislim da ti previse dumas. Opusti se covjece i uzivaj u vezi. Vazno je zivjeti u trenutku jer kad se tako zivi onda je najljepse, ne unistavaj svoje uzivanje sa previse dumanja.
Murate moj ja te potpuno razumijem, zene pravo "seru", zato sam ja presla na muskarce. Preporucujem da slijedis moj primjer
Izgubljeni nisu sve veze iste, ti radi ono sto ti moras, ali ja licno mislim da ti previse dumas. Opusti se covjece i uzivaj u vezi. Vazno je zivjeti u trenutku jer kad se tako zivi onda je najljepse, ne unistavaj svoje uzivanje sa previse dumanja.
- Bumbar
hahahaha...svaka cast hana....hananah wrote:Cuj Murata "poslije ce ti poceti srati, zensko je to"
- Kareem Abdul-Jabbar
Bumbar wrote:hahahaha...svaka cast hana....hananah wrote:Cuj Murata "poslije ce ti poceti srati, zensko je to"
-
izgubljen26
Zivimo u istom gradu, a ona je trenutno bolje situirana od mene i zaista ima dosta novca (meni to ne znaci nista, ali ja imam izuzetno dobre pretpotavke da budem bolje sitiiran od njenebi wrote:haveru,ne odgovori ti meni:gdje ona zivi i radi?gdje ti zivis i radis?kako je situirana?kako si ti?
-
izgubljen26
ljubav udari cesto tamo gdje ne treba, i kad joj se covjek najmanje nadaUh wrote:Joj jesi opicen,,,,,,,sto ce ti satrka kad mozes imat dosta mladje......Ma jarane ne dvoumi se oko toga,,,,,, izjebi i odjebi!
- Murat Sabanovic
ona kao iskusnija sve zna ,ima dijete a ja ono po njenom pojma nemamizgubljen26 wrote:a u kom smislu ti je srala? Mislim ne trazim detalje, nego ono uopsteno. Koji tip sranja je to bioMurat Sabanovic wrote:e moj prijatelju ,ko da sebe vidim....
ima kcerku od 3 godine.
trpio mjesec dana pa reko murate neces vise ko je ona da te u mozak jebe. i tu se zavrsi. prekinemo.
javi se ona meni : gdje si ,sta ima ,sto se nisi javio ????? i tako ....supljak zenski.
nakon toga cujemo se jos s vremena na vrijeme ali vozovi su otisli. ostali smo samo jos telefonski prijatelji...
nego prijatelju tebi je lijepo sada ali poslije ce ti poceti srati .zensko je to
ko ono mali sta ti znas?????
kako si je upozno?
disco ,odmor,preko prijatelja ,internet.........
i to je veoma vazno !!!!!
a i koja je nacionalnost je vazno
- Murat Sabanovic
hano jesi li ti ikad pravog hasima vidjela?hananah wrote:Cuj Murata "poslije ce ti poceti srati, zensko je to"
posto sumljam da jesi ,predlazem da se nadjemo negdje
pa da vidis 8 svjetsko cudo !!!!
- Kareem Abdul-Jabbar
Murat Sabanovic wrote:hano jesi li ti ikad pravog hasima vidjela?hananah wrote:Cuj Murata "poslije ce ti poceti srati, zensko je to"
pa da vidis 8 svjetsko cudo !!!!
- Murat Sabanovic
kareeme zensku je dovoljno samo jednom dobro dati ....Kareem Abdul-Jabbar wrote:Murat Sabanovic wrote:hano jesi li ti ikad pravog hasima vidjela?hananah wrote:Cuj Murata "poslije ce ti poceti srati, zensko je to"
pa da vidis 8 svjetsko cudo !!!!![]()
ajoooooj, brate Murate, ma BMW je puno bolji
:D
kad joj jednom dobro onda te trazi citav zivot
-
izgubljen26
Upoznali smo se preko neta, ubrzo se i vidili, a nacionalnost je totalno nebitna, a ja se ne bojim tog njenog iskustva ni sekunde, jer ne gubim se u situacijama tog tipa.Murat Sabanovic wrote:ona kao iskusnija sve zna ,ima dijete a ja ono po njenom pojma nemamizgubljen26 wrote:a u kom smislu ti je srala? Mislim ne trazim detalje, nego ono uopsteno. Koji tip sranja je to bioMurat Sabanovic wrote:e moj prijatelju ,ko da sebe vidim....
ima kcerku od 3 godine.
ko ono mali sta ti znas?????
kako si je upozno?
disco ,odmor,preko prijatelja ,internet.........
i to je veoma vazno !!!!!
a i koja je nacionalnost je vazno
-
Edit
Samo cu ti reci da moj ujak i ujna zive u sretnom braku vec oko 45 godina... Ona je 8 godina starija.
Osnova je ljubav, postovanje, suradnja, a ne misljenje okoline o starosnoj razlici. Uostalom, sredovjecnost donosi razne bolesti, ne zna se ko ce prije ostarjeti, poseniliti....
i na kraju zaboraviti - ko je ono bio stariji .... 
Osnova je ljubav, postovanje, suradnja, a ne misljenje okoline o starosnoj razlici. Uostalom, sredovjecnost donosi razne bolesti, ne zna se ko ce prije ostarjeti, poseniliti....
- Murat Sabanovic
preko interenta.... pomislio sam odmah ,jer danas dosta raje preko interenta partnera trazi.
jarane ako je svabica ,francuskinja ,engleskinja...tesko ce poslije ici .
sumnjam da je nasa djevijka, jer nase djevojke se ne pale na puno mladje frajere.
koliko ste udaljeni jedni od drugoga?
ako je to veca distanca veza je osudjena na propast.
jarane ako je svabica ,francuskinja ,engleskinja...tesko ce poslije ici .
sumnjam da je nasa djevijka, jer nase djevojke se ne pale na puno mladje frajere.
koliko ste udaljeni jedni od drugoga?
ako je to veca distanca veza je osudjena na propast.
-
nebi
Jah,ljubav.......svaka zena preko trideset je glumac za bilo koji ansambl....
ako je jos raspustenica,onda je glumac za oskara.........pa onda starija,iskusnija....bezbeli grom u krevetu...pa nije ni siromasna,ljefse je voljet parali curu nego siromasnu.....
Dakle:ako je razvedena,ko je bio povod razvodu?Ima dijete od 8 godina,znaci nije se mlada udala ni rodila.....jesi li joj ti prva ljubav poslije razvoda?De malo zaboravi ljubav,kako ona planira zivot?Je li spremna da ide za tobom bilo gdje ili se ljubav ogranicava na njezino toplo razvodom steceno gnijezdo?
Jarane,nekada su razvedene zene bile zrtve.....sada su koljaci.
ako je jos raspustenica,onda je glumac za oskara.........pa onda starija,iskusnija....bezbeli grom u krevetu...pa nije ni siromasna,ljefse je voljet parali curu nego siromasnu.....
Dakle:ako je razvedena,ko je bio povod razvodu?Ima dijete od 8 godina,znaci nije se mlada udala ni rodila.....jesi li joj ti prva ljubav poslije razvoda?De malo zaboravi ljubav,kako ona planira zivot?Je li spremna da ide za tobom bilo gdje ili se ljubav ogranicava na njezino toplo razvodom steceno gnijezdo?
Jarane,nekada su razvedene zene bile zrtve.....sada su koljaci.
- Kareem Abdul-Jabbar
#45 Re: Starija je, sta da radim
izgubljen26 wrote:Eh sta da se radi kada si zaljubljen vec duze vrijeme u osobu koja je 9 godina starija od tebe, koja ima dijete od 8 godina i koja je isto toliko zaljubljena u tebe? Sta da radim? Ja sam u svemu ovome postao totalno izgubljen i nemam pojma sta da napravim.
Ona voli mene i ja volim nju i to ne dolazi u pitanje, ali sta da napravimo u svemu ovome? Recite sta vi mislite.
Eh da, razvedena je
Bitno je ono sto je naglaseno gore!! Ne voli se zena zbog njenih godina-nego sto se voli...A kad volis nju-volis i sve njeno!!!
Moj savjet ti je jednostavan:"Budi s onim koga volis i ko tebe voli!"
Ti si to nasao-budi sretan, lafe!!!
Nek' vam je sa srecom!!!
-
*TAMARA*
Murate, ako je volis, budi sa njom! Jednom se zivi.....Ako bi svi razmisljali kako bi nam bilo u buducem zivotu sa osobom koju volimo, onda nikada ne bi bilo brakova. Ja bih ti preporucila, budi sa osobom koju volis. Dotle, dok ti je fino tebi i njoj. Ima ljudi koji se zene/udaju u mlade dane, on stariji-ona mladja, pa im opet pukne nesto. Razlika u godinama nije danas nikakva garancija.
Znas ti onu uzrecicu "Zivi, kao da ti je zadnji dan".
Pozdrav
Pozdrav
-
nebi
Tamara,bona,izgubljen26 je zaljubljen....Murat je jebac.*TAMARA* wrote:Murate, ako je volis, budi sa njom! Jednom se zivi.....Ako bi svi razmisljali kako bi nam bilo u buducem zivotu sa osobom koju volimo, onda nikada ne bi bilo brakova. Ja bih ti preporucila, budi sa osobom koju volis. Dotle, dok ti je fino tebi i njoj. Ima ljudi koji se zene/udaju u mlade dane, on stariji-ona mladja, pa im opet pukne nesto. Razlika u godinama nije danas nikakva garancija.
Pozdrav
- Saian
nebi wrote:Tamara,bona,izgubljen26 je zaljubljen....Murat je jebac.*TAMARA* wrote:Murate, ako je volis, budi sa njom! Jednom se zivi.....Ako bi svi razmisljali kako bi nam bilo u buducem zivotu sa osobom koju volimo, onda nikada ne bi bilo brakova. Ja bih ti preporucila, budi sa osobom koju volis. Dotle, dok ti je fino tebi i njoj. Ima ljudi koji se zene/udaju u mlade dane, on stariji-ona mladja, pa im opet pukne nesto. Razlika u godinama nije danas nikakva garancija.
Pozdrav