Starija je, sta da radim
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
izgubljen26
#1 Starija je, sta da radim
Eh sta da se radi kada si zajubljen vec duze vrijeme u osobu koja je 9 godina starija od tebe, koja ima dijete od 8 godina i koja je isto toliko zaljubljena u tebe? Sta da radim? Ja sam u svemu ovome postao totalno izgubljen i nemam pojma sta da napravim.
Ona voli mene i ja volim nju i to ne dolazi u pitanje, ali sta da napravimo u svemu ovome? Recite sta vi mislite.
Eh da, razvedena je
Ona voli mene i ja volim nju i to ne dolazi u pitanje, ali sta da napravimo u svemu ovome? Recite sta vi mislite.
Eh da, razvedena je
-
No_Comment
Nek si mu reko vala...Toozla wrote:.....ja bih ulozio kviska da joj je 35...![]()
![]()
-
izgubljen26
vama do zajebancije, a meni se place
ali ipak to je nas mentalitet i ne zamjeram
ali ipak to je nas mentalitet i ne zamjeram
-
Frutek
Nego izgubljeni, ovo ti je jebena situacija do zla boga
Mislim da ćeš tu morat dobro prokontat i da ti nikakav forum ovog svijeta neće pomoć da napraviš bolju odluku. Žena s djetetom - razvedena nije šala, to je svetinja. Ako se ne planiraš posvetit joj ono što bi rekli, svim srcem i dušom, onda ne diraj stari. Čim je razvedena, prošla je dosta toga, uglavnom ... ne znam, pravo osjetljivo... budi iskren prema njoj i prema sebi...skontaj dobro. Sa srećom u svakom slučaju, da budete sretni
Mislim da ćeš tu morat dobro prokontat i da ti nikakav forum ovog svijeta neće pomoć da napraviš bolju odluku. Žena s djetetom - razvedena nije šala, to je svetinja. Ako se ne planiraš posvetit joj ono što bi rekli, svim srcem i dušom, onda ne diraj stari. Čim je razvedena, prošla je dosta toga, uglavnom ... ne znam, pravo osjetljivo... budi iskren prema njoj i prema sebi...skontaj dobro. Sa srećom u svakom slučaju, da budete sretni
-
izgubljen26
Frutek u svakom slucaju hvalaFrutek wrote:Nego izgubljeni, ovo ti je jebena situacija do zla boga![]()
-
Frutek
Ma nema na čemu jarane.izgubljen26 wrote:Frutek u svakom slucaju hvalaFrutek wrote:Nego izgubljeni, ovo ti je jebena situacija do zla boga![]()
-
umma69
#15 Starija je, sta da radim
Ma Izgubljeni, moj ti je savjet uzivaj kad ti je Bog dao; volite se.
Ja imam dvije prijateljice koje su se udale za dosta mladje momke (kod jedne je razlika 8 a kod druge 6 godina) i obje imaju odlicne brakove. Jedna je dobila cak i bebu sa svojim muzem, krasno im je. Dobro se slazu. Doduse ne zive u BH tako da je to druga prica. Ne znam gdje se ti nalazis, ali pristisci sredine mogu igrati dosta znacajnu ulogu tako da to mozda moze otezati stvari. Da li se toga plasis, ili se plasisi da se vasa veza zbog razlike u godinama nece odrzati?
Ja imam dvije prijateljice koje su se udale za dosta mladje momke (kod jedne je razlika 8 a kod druge 6 godina) i obje imaju odlicne brakove. Jedna je dobila cak i bebu sa svojim muzem, krasno im je. Dobro se slazu. Doduse ne zive u BH tako da je to druga prica. Ne znam gdje se ti nalazis, ali pristisci sredine mogu igrati dosta znacajnu ulogu tako da to mozda moze otezati stvari. Da li se toga plasis, ili se plasisi da se vasa veza zbog razlike u godinama nece odrzati?
-
Muamer-beg
#16 Re: Starija je, sta da radim
dragi moj ljubav granica nema godine nisu bitne bitno je osjecanje.Prati svoje srce i nacices svoj put.izgubljen26 wrote:Eh sta da se radi kada si zajubljen vec duze vrijeme u osobu koja je 9 godina starija od tebe, koja ima dijete od 8 godina i koja je isto toliko zaljubljena u tebe? Sta da radim? Ja sam u svemu ovome postao totalno izgubljen i nemam pojma sta da napravim.
Eh da, razvedena je
-
mr2
Autor: izgubljen26 Poslano: 16/07/2005 02:14
Eh sta da se radi kada si zajubljen vec duze vrijeme u osobu koja je 9 godina starija od tebe, koja ima dijete od 8 godina i koja je isto toliko zaljubljena u tebe? Sta da radim? Ja sam u svemu ovome postao totalno izgubljen i nemam pojma sta da napravim.
Eh da, razvedena je
ako ima evropski pasos,ne propustaj,ako nema bjezi sta ti je.
Eh da, razvedena je
ako ima evropski pasos,ne propustaj,ako nema bjezi sta ti je.
- Soul_Sista
#19 Re: Starija je, sta da radim
Ako je obostrana ljubav, kao i sto kazes da jeste, ja stvarno ne vidim u cemu je ovde problem.izgubljen26 wrote:Eh sta da se radi kada si zajubljen vec duze vrijeme u osobu koja je 9 godina starija od tebe, koja ima dijete od 8 godina i koja je isto toliko zaljubljena u tebe? Sta da radim? Ja sam u svemu ovome postao totalno izgubljen i nemam pojma sta da napravim.
Eh da, razvedena je
Mozda osjetis neki pritisak, iako nije direktno izrazen sa njene strane, da moras nesto da cinis zbog djeteta? Da je mozda zaprosis? Jel o tome rijec?
Jos jedno pitanje, koliko ste dugo u vezi?
- lejlasa
#20 Re: Starija je, sta da radim
Ne vidim ovdje nikakav problem. Razlika u godinama nikad ne bi trebala biti prepreka. A ni dijete.izgubljen26 wrote:Eh sta da se radi kada si zajubljen vec duze vrijeme u osobu koja je 9 godina starija od tebe, koja ima dijete od 8 godina i koja je isto toliko zaljubljena u tebe? Sta da radim? Ja sam u svemu ovome postao totalno izgubljen i nemam pojma sta da napravim.
Eh da, razvedena je
Volite se!
-
hananah
Pa ako je volis onda slusaj sebe i nikog vise. I po meni nije toliki problem razlika u godinama ni to sto je ona razvedene nego to sto vec ima dijete. Polazim od sebe (mada ce me mnogi iznapadati) ali ne znam koliko bih ja licno bila spremna za ulogu druge majke nekom djetetu, ne znam mozda i bih nisam bila u toj situaciji. A ti ako se snalazis u ulozi drugog oca onda samo naprijed, sta te briga sta drugi misle. 
-
manic_depression
Mali, nemoj da te sputava, ako se volite.
- Bumbar
Dobro razmisli...jer sve je to sada divno krasno ali moras i osjecaje djeteta uzeti u obzir. pretpostavljam da te je prihvatio, navikne se na tebe i ako kasnije vas dvoje raskinete...hananah wrote:Pa ako je volis onda slusaj sebe i nikog vise. I po meni nije toliki problem razlika u godinama ni to sto je ona razvedene nego to sto vec ima dijete. Polazim od sebe (mada ce me mnogi iznapadati) ali ne znam koliko bih ja licno bila spremna za ulogu druge majke nekom djetetu, ne znam mozda i bih nisam bila u toj situaciji. A ti ako se snalazis u ulozi drugog oca onda samo naprijed, sta te briga sta drugi misle.
u svakom slucaju sretno
-
izgubljen26
E hvala vam ljudi zaista, a dijete nije nikakav problem. hvala na podrsci 
- Murat Sabanovic
e moj prijatelju ,ko da sebe vidim....
u istoj situaciji sam bio prije paar godina ,9 godina starija.
ima kcerku od 3 godine.
nema sve je bilo pravo....ljubav sex.... sve kako treba
ali nakon 8 mjeseci poce ona da sere ,upravo to sto je starija.
trpio mjesec dana pa reko murate neces vise ko je ona da te u mozak jebe. i tu se zavrsi. prekinemo.
nakon prekida nismo se culi 6 mjeseci.kad eto ti mace.
javi se ona meni : gdje si ,sta ima ,sto se nisi javio ????? i tako ....supljak zenski.
i upita da li sam u vezi ili da li sam imo avantura..
posto sam avanturista potvrdio sam joj ovo drugo.
zenska popizdila pravo ,ali bilo mi ju je tu zao.pravo.
nakon toga cujemo se jos s vremena na vrijeme ali vozovi su otisli. ostali smo samo jos telefonski prijatelji...
nego prijatelju tebi je lijepo sada ali poslije ce ti poceti srati .zensko je to
u istoj situaciji sam bio prije paar godina ,9 godina starija.
ima kcerku od 3 godine.
nema sve je bilo pravo....ljubav sex.... sve kako treba
ali nakon 8 mjeseci poce ona da sere ,upravo to sto je starija.
trpio mjesec dana pa reko murate neces vise ko je ona da te u mozak jebe. i tu se zavrsi. prekinemo.
nakon prekida nismo se culi 6 mjeseci.kad eto ti mace.
javi se ona meni : gdje si ,sta ima ,sto se nisi javio ????? i tako ....supljak zenski.
i upita da li sam u vezi ili da li sam imo avantura..
posto sam avanturista potvrdio sam joj ovo drugo.
zenska popizdila pravo ,ali bilo mi ju je tu zao.pravo.
nakon toga cujemo se jos s vremena na vrijeme ali vozovi su otisli. ostali smo samo jos telefonski prijatelji...
nego prijatelju tebi je lijepo sada ali poslije ce ti poceti srati .zensko je to