Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Interesuje me sta zene privlaci kod osoba suprotnog spola,a sta ih odvlaci ? Mogu kratki i opsirni odgovori ?!
- Sta ih privlci,a sta odvlaci kod fizickog izgleda ?
- Sta ih privlaci kod kod ponasanja i karaktera,a sta odvlaci ?
- Uopceno kakav je vas idealni muskarac ?
Stav tipa, "recite mi kakav želim da budem, pa ću se prilagoditi vašim prohtjevima", je sigurno jedna od prvih stvari koje ih zainteresuju.
Proćelavost takođe visoko kotira.
Mirzareli wrote:Interesuje me sta zene privlaci kod osoba suprotnog spola,a sta ih odvlaci ? Mogu kratki i opsirni odgovori ?!
- Sta ih privlci,a sta odvlaci kod fizickog izgleda ?
- Sta ih privlaci kod kod ponasanja i karaktera,a sta odvlaci ?
- Uopceno kakav je vas idealni muskarac ?
To je bas tesko pitanje.Sad kad pogledam sve tipove koji su mi se svidjali,nisu ni slicni,fizicki.Jednostavno nemam odgovor,svaka osoba ima nesto posebno,nije tu izgled bio najbitniji.
Nikolai Stavrogin wrote:Stav tipa, "recite mi kakav želim da budem, pa ću se prilagoditi vašim prohtjevima", je sigurno jedna od prvih stvari koje ih zainteresuju.
Samo da nije malen (ispod 170 cm), pretjerano "ulickan", pa i celav vala nije pozeljno.. - bar meni, mada vecina zena to voli
Lijepo je kad je musko npr. uredno, ima onaj neki stav
Sto se tice ponasanja da mi ne baca neku taktiku toplo hladno, neku nedostiznost, ponos i to.. zene zele paznju
Nikolai Stavrogin wrote:Stav tipa, "recite mi kakav želim da budem, pa ću se prilagoditi vašim prohtjevima", je sigurno jedna od prvih stvari koje ih zainteresuju.
tctctc nesreco
HOŠ SE BIT?!!
ma ja kad bih te majgerijem u usima bi ti nastao Big Bang II, a na mozgu narast'o T Rex 3D
Mene privlači sunce, plavo nebo i čist zrak! Iskreno!
Ups... a misli se na muške...
Paaaa... ne znam... Ako ima kakav da mi dočara sunce u svojim očima (ne mora imati plave oči za dojam plavog neba ), svjež zrak (makar na planini) i da me dobro ugrije (velika sam smrzla), ja zadovoljna!