Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
pakica_
#951 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
pustite se toga, zene, nego haj'mo mi zapalit i na po jednu hladnu 
- Ramzess Veliki
#952 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Jasno da nije tako.Not My Idea wrote:zato je takvo musko bas dŽentlmenGaRGa wrote:a fakat je ruzno vidjet zenu sa pivom i cigarom u ustima kako gleda fudbal i psuje ko kocijas....
zenstvena ko nilski konj...
AFŽ ...
- shmizlica
#953 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
ne prostači ovuda...vidiš da ih ima osjetljivihpakica_ wrote:pustite se toga, zene, nego haj'mo mi zapalit i na po jednu hladnu
- dust in the wind
#954 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
i pogledati tekmu...taman... a ovi kojima smeta, neka nadju drugacijepakica_ wrote:pustite se toga, zene, nego haj'mo mi zapalit i na po jednu hladnu
-
GaRGa
#955 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
burek_in_space wrote:Ne brani mi niko, nego samo izrazhavam chudjenje kako je odjednom i konzumacija cigareta i nachin ispijanja alkohola, postao tako bitan i eliminacioni kriterij.GaRGa wrote:
pa ti nadji sebi takvu haveru, ko ti brani)))
ti vjerovatno pijes i pusis pa ti to ne smeta
al ima nas koj npr ne pusimo pa nam to smeta
-
sha_ba
#956 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
samo lagano dame moje.... pozlice nekomshmizlica wrote:ne prostači ovuda...vidiš da ih ima osjetljivihpakica_ wrote:pustite se toga, zene, nego haj'mo mi zapalit i na po jednu hladnu
-
crnoplavo
#957 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
pa ti nadji sebi takvu haveru, ko ti braniGaRGa wrote:burek_in_space wrote:Ne brani mi niko, nego samo izrazhavam chudjenje kako je odjednom i konzumacija cigareta i nachin ispijanja alkohola, postao tako bitan i eliminacioni kriterij.GaRGa wrote:
ti vjerovatno pijes i pusis pa ti to ne smeta
al ima nas koj npr ne pusimo pa nam to smeta
sala mala, ali i nije bas?
- Kosato
#958 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Nakon citanja nekoliko strana....
Meni najvishe smeta kad ona nosi SUNCANE naocare - cvike dok obavljamo razgovor uopce ne vidim oci i to me iritira jednostavno mi se ne prica s takvim....to je za mene nekulturno ili cak jos gore kad ih nose u Emisijama na TV-u stvarno haos....
malo prije vidio djevojku nosi suncane cvike... a ja umotan u kape jaknu salove a sunca nigdje
Meni najvishe smeta kad ona nosi SUNCANE naocare - cvike dok obavljamo razgovor uopce ne vidim oci i to me iritira jednostavno mi se ne prica s takvim....to je za mene nekulturno ili cak jos gore kad ih nose u Emisijama na TV-u stvarno haos....
malo prije vidio djevojku nosi suncane cvike... a ja umotan u kape jaknu salove a sunca nigdje
- Muhamed Đakmić
#959 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Ni meni to ne smeta, da nismo nas dvojica papučari?burek_in_space wrote:Ne brani mi niko, nego samo izrazhavam chudjenje kako je odjednom i konzumacija cigareta i nachin ispijanja alkohola, postao tako bitan i eliminacioni kriterij.GaRGa wrote:
- Afanasi_94
#960 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
pakica_ wrote:burek_in_space wrote:Jebem mu, ja ko da sam pao s marsa, pa mi ne smeta ni zhena koja pije pivu iz flashe i koja kalemi cigare...
- burek_in_space
#961 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Nismo kume, ti si moj pashica, kralju moj! *cmok cmok u oba obraza Alla'a mi"Muhamed Đakmić wrote:
Ni meni to ne smeta, da nismo nas dvojica papučari?
- Russki
#962 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
jest nekako mhmm bezveze, treba drzi klipaču u ruci, nije mi to bas nesto privlačno, jebemu pij šta hočeš samo nemoj se s klipačom igratGaRGa wrote:a fakat je ruzno vidjet zenu sa pivom i cigarom u ustima kako gleda fudbal i psuje ko kocijas....
zenstvena ko nilski konj...
- Muhamed Đakmić
- fantom slobode
#964 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
nemoj da te sekira, to ona krije tamne podocnjake i bore ispod ociju...vidjele od Mick Jagger-a...Kosato wrote:Nakon citanja nekoliko strana....
- ultima_palabra
#965 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Šta fali klipači, bolje nego da sisa one nargile 
-
GaRGa
#966 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
vecinu "gospode" fakat nista ne odbija, jedino standard je da ima rupu medju nogama 
- fantom slobode
#967 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
ma te sa nargilom provociraju...ultima_palabra wrote:Šta fali klipači, bolje nego da sisa one nargile
- eluna
#968 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
neki ljudi imaju oči preosjetljive na količinu svjetlosti - i ja ovih dana nosam sunčanice čim malo svjetlije, jer sunce odozgo, snijeg i bjelina odozdo - tačno me zabole oči .... malo proguglaj kako samo jedna pahulja hvata i odbija svjetlostKosato wrote:Nakon citanja nekoliko strana....
- Ramzess Veliki
#969 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
25. novembra je bio Dan nasilja nad ženama.

- Muhamed Đakmić
#970 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
A šta, to što pije pivu nužno znači da je krkanka ili ja negdje griješim?GaRGa wrote:vecinu "gospode" fakat nista ne odbija, jedino standard je da ima rupu medju nogama
Ja sam totalni ''gospodin'' onda
- fantom slobode
#971 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
ma ja...u pitanju je refleksija.eluna wrote:neki ljudi imaju oči preosjetljive na količinu svjetlosti - i ja ovih dana nosam sunčanice čim malo svjetlije, jer sunce odozgo, snijeg i bjelina odozdo - tačno me zabole oči .... malo proguglaj kako samo jedna pahulja hvata i odbija svjetlostKosato wrote:Nakon citanja nekoliko strana....
-
GaRGa
#972 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Muhamed Đakmić wrote:A šta, to što pije pivu nužno znači da je krkanka ili ja negdje griješim?GaRGa wrote:vecinu "gospode" fakat nista ne odbija, jedino standard je da ima rupu medju nogama
Ja sam totalni ''gospodin'' onda
ma haveru ti nisi dobar, ja ti govorim sta mene odbija a ti samo po svom...
- eluna
#973 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
ne pojsanih - dok razgovaram sa nekim licem u lice obavezno skinem naočale, ali onda okrenem leđa suncu ......ali to što neko nosi naočale i po ovakvom vremenu me nimalo ne iznenađujefantom slobode wrote:ma ja...u pitanju je refleksija.eluna wrote:neki ljudi imaju oči preosjetljive na količinu svjetlosti - i ja ovih dana nosam sunčanice čim malo svjetlije, jer sunce odozgo, snijeg i bjelina odozdo - tačno me zabole oči .... malo proguglaj kako samo jedna pahulja hvata i odbija svjetlostKosato wrote:Nakon citanja nekoliko strana....
- fantom slobode
#974 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
nisam nista drugo ni ocekivao od tebe, to je osnovna kultura, nisi Mick Jagger, on voli da se plazi (sta sa tim, izleti li ponekad nenamjerno?).eluna wrote:
ne pojasnih - dok razgovaram sa nekim licem u lice obavezno skinem naočale, ali onda okrenem leđa suncu ......ali to što neko nosi naočale i po ovakvom vremenu me nimalo ne iznenađuje
Ovo za sunce, tako i Dok Holidej u salunu, uvijek izabere da mu je zid iza ledja.
-
GaRGa
#975 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
respo nismo svi ocajni kao ti...