ćiribiribela wrote:Odbija li vas kad joj
nije jaca strana?![]()
To je bas onoo zaninljivo,
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
ćiribiribela wrote:Odbija li vas kad joj
nije jaca strana?![]()
StoMajstorova Margarita wrote:
Pa kad sam nepismenaćiribiribela wrote:StoMajstorova Margarita wrote:?
Ma ne brini, evo kazu da ih ne odbija.Majstorova Margarita wrote: Pa kad sam nepismena
Nesam skolovalaćiribiribela wrote:Odbija li vas kad joj gramatika nije jaca strana?![]()
Okećiribiribela wrote:
Ma ne brini, evo kazu da ih ne odbija.
Volim kada zbog mene pazi kako piše.ćiribiribela wrote:Odbija li vas kad joj gramatika nije jaca strana?![]()
gramatika je u vecini slucajeva obrnuto proporcionalna vjestinama u kuhinjićiribiribela wrote:Odbija li vas kad joj gramatika nije jaca strana?![]()
Mlada si još...Školaj seMajstorova Margarita wrote:Okećiribiribela wrote:
Ma ne brini, evo kazu da ih ne odbija.
Pa ucim, mozda uskoro budem polupismenabang and blame wrote: Mlada si još...Školaj se
BEOGRAD, 17. februar 2014, (Njuz) – Naš poznati lingvista Ivan Klajn izrazio je sumlju da sve veći broj građana greši u pravopisu. Klajn je ovo viđenje izneo jel je primetio da, pored običnih ljudi koji greše u svakodnevnom govoru, i novinari u svojim tekstovima često prave gramatičke i pravopisne greške.Velkoski wrote:Volim kada zbog mene pazi kako piše.ćiribiribela wrote:Odbija li vas kad joj gramatika nije jaca strana?![]()
Pola po pola i eto cjelineMajstorova Margarita wrote:Pa ucim, mozda uskoro budem polupismenabang and blame wrote: Mlada si još...Školaj se
Jel de kako pisu ne pismeno? Uopste nevode racuna, ne znalice jedneBloo wrote:![]()
![]()
![]()
njuz <3
Capajebo wrote: To bi shvatio kao da je se malo zbunila, ne bi zamjerio, cak sta vise![]()

Los izbor rijeci, alitopcam wrote:Capajebo wrote: To bi shvatio kao da je se malo zbunila, ne bi zamjerio, cak sta vise![]()
Ne zamjerim ni ja tebi, nemoj ni ti meni![]()
sta bolan?Sanda88 wrote:Hakovala sam ja tvoju. I tvoje privatne poruke. I one sto si mislio da si izbrisao, jer nisi dovoljno inteligentan da skontas "sent messages"prog321 wrote:Ja sumnjam da ti je zena hakovala lozinku. Pa ona pise par postova. Onda ti. I tako.
nemam. i za one slike koje ne uspiju kad su s tobom, da nisi mozda pomislio da je do tebe?KPNCTNJAH wrote:Odbija me kad ima klavir u kuci
ovo bi moglo biti i tacno.kloniran wrote:gramatika je u vecini slucajeva obrnuto proporcionalna vjestinama u kuhinjićiribiribela wrote:Odbija li vas kad joj gramatika nije jaca strana?![]()
dakle ne
Ovisi koji stepen.ćiribiribela wrote:Odbija li vas kad joj gramatika nije jaca strana?![]()
irac300 wrote:, jesenaC...