Bloo wrote:a što sam zaluto čikolimeni wrote:momak ti si ovdje izgleda zaluto.Bloo wrote:![]()
ljigav je al pravo, čak i za jednog crtanog lika
ovo me podsjeti na ono *stari moj*
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Bloo wrote:a što sam zaluto čikolimeni wrote:momak ti si ovdje izgleda zaluto.Bloo wrote:![]()
ljigav je al pravo, čak i za jednog crtanog lika
KPNCTNJAH wrote:Odbija me kad je prelijepa na slikama gdje je sama, a na onim sa mnom izgleda k'o grAbljei onda mi to ofirno staviti na fb
![]()
iTo wrote:KPNCTNJAH wrote:Odbija me kad je prelijepa na slikama gdje je sama, a na onim sa mnom izgleda k'o grAbljei onda mi to ofirno staviti na fb
![]()
hahahahaha been there done that:D:D:D

Mario979 wrote:Selfi sa jahte, a išla sa prijateljicom na more
Iiiiiii? Jeste ponovili?irac300 wrote:Kada joj moraš kliještima izvlačiti riječi iz usta ne bi li progovorila, pa kontaš da joj nisi zanimljiv, a isto veče šalje ti poruku ''Jest mi bilo super, kad' ćemo ponoviti''!
Jesmo.bang and blame wrote:Iiiiiii? Jeste ponovili?irac300 wrote:Kada joj moraš kliještima izvlačiti riječi iz usta ne bi li progovorila, pa kontaš da joj nisi zanimljiv, a isto veče šalje ti poruku ''Jest mi bilo super, kad' ćemo ponoviti''!
Moje monologe.bang and blame wrote:A, sta?
Ako ste ponovili onda te ne odbijairac300 wrote:Moje monologe.bang and blame wrote:A, sta?
...i kad je gradjena ko panj jel?Ramzess Veliki wrote:Kad sjedi k'o panj.
I priča k'o panj, misli k'o panj i živahna isto tako. K'o panj.
vryzas wrote:...i kad je gradjena ko panj jel?Ramzess Veliki wrote:Kad sjedi k'o panj.
I priča k'o panj, misli k'o panj i živahna isto tako. K'o panj.
Zamisli izvedes je na pice i ona kaze ja cu sok od koleCapajebo wrote:Burek od sira. Sreca pa mi to jos ni jedna nije rekla, ne znam kako bih reagovao
tehnički ne bi pogriješilaCapajebo wrote:Burek od sira. Sreca pa mi to jos ni jedna nije rekla, ne znam kako bih reagovao
E onda, tehnicki, nek ide kuci pa nek jede börek sa cim god hoce, a ja cu lijepo svojoj kuci na jedan dobar burek.Bloo wrote:tehnički ne bi pogriješilaCapajebo wrote:Burek od sira. Sreca pa mi to jos ni jedna nije rekla, ne znam kako bih reagovao
http://en.wikipedia.org/wiki/B%C3%B6rek
To bi shvatio kao da je se malo zbunila, ne bi zamjerio, cak sta viseamiliana wrote:Zamisli izvedes je na pice i ona kaze ja cu sok od koleCapajebo wrote:Burek od sira. Sreca pa mi to jos ni jedna nije rekla, ne znam kako bih reagovao
Ali ipak nudim vise nego sto trazim, posteno?Bloo wrote:jesi ti isključiv :Dv
Capajebo wrote:Ali ipak nudim vise nego sto trazim, posteno?Bloo wrote:jesi ti isključiv :Dv![]()
Mene licno ne.ćiribiribela wrote:Odbija li vas kad joj gramatika nije jaca strana?![]()
ćiribiribela wrote:Odbija li vas kad joj gramatika nije jaca strana?![]()