ko šuška hemijskom?Bloo wrote:1 x 2 wrote:odbija me kad joj smetaju sitnice.
tipa ''šuška kesa''
slažem se, a tek ono klikanje hemijskom..klik klak ...njadanjadanjada...histerično iživljavanje na neživom objektu
nisam ja!!!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
ko šuška hemijskom?Bloo wrote:1 x 2 wrote:odbija me kad joj smetaju sitnice.
tipa ''šuška kesa''
slažem se, a tek ono klikanje hemijskom..klik klak ...njadanjadanjada...histerično iživljavanje na neživom objektu
no urdu pliz.Mutivoda wrote:
A zbog čega bi meni bilo tako drago?!![]()
Samo mi je pomalo "niđe veze" da npr. ako sve ostalo "štima" te odbije to.![]()
Al' ima nas svakakvih i to je, valjda, okeJ
Neeeeee... Nisi skont'o... Ti ne suskas hemijskom, vec klikas kesom1 x 2 wrote:ko šuška hemijskom?Bloo wrote:1 x 2 wrote:odbija me kad joj smetaju sitnice.
tipa ''šuška kesa''
nisam ja!!!
padala je kiša.bang and blame wrote: Neeeeee... Nisi skont'o... Ti ne suskas hemijskom, vec klikas kesom
3x21 x 2 wrote:padala je kiša.bang and blame wrote: Neeeeee... Nisi skont'o... Ti ne suskas hemijskom, vec klikas kesom
prezrivo sam okrenuo leđa.
složio sam predsmrtnu facu.
otišao sam popiti duplu votku...i još jednu, i još jednu.....
samo da te ne gledam
bang and blame wrote: Neeeeee... Nisi skont'o... Ti ne suskas hemijskom, vec klikas kesom
Niz brdo.. Ide svit, moja lipa, k'o kliziste.. Samo strmu.. A, vazda ide.. Svit ti je jedan, veliki, vagabundoBloo wrote:bang and blame wrote: Neeeeee... Nisi skont'o... Ti ne suskas hemijskom, vec klikas kesom![]()
samo me ti razumiješ bnb
di će ovaj svit
1 x 2 wrote:odbija me kad joj smetaju sitnice.
tipa ''šuška kesa''
kesino je da šuška. moje je da šuškam kesom. njeno je da to stoički podnosi.
jer JA stoički podnosim njene ultrahedonističke hirove!
moja kesa koja šuška je manekenka u odnosu na njeno nerviranje uzgrednim pojavama tipa kesa koja šuška.
o.k.
ja mogu odložiti kesu i ne šuškati permanentno.
to stoji.
ali....njeno neshvatanje situacije i njena izvanvremenska i izvanprostorstorska svijest je 100 puta gora od zvuka moje kese koja šuška.
ukratko....
ona ne zna gdje živi.
njoj je šuškanje kese odvratno jer nikad nije čula vjetrove od kojih se tresu prozorska okna.
u stvari...
ona je meteoropata.
najgore u svoj toj priči je što ona ne zna da nagle promjene vremena utiču na nju.
ili ne želi da se pomiri sa tim.
kad se pojavi duga ONA je nepodnošljiva.
(možda zato jer joj je ambicija da prođe ispod duge-al kyrac....ne može)
i....nedostaje joj samokontrole.
treba joj kvalitetan muškarac...ovakav kao ja.
i tako....
Jokericious wrote:Kad misli da me moze imati samo jer dobro izgleda. Sreco ima i drugih stvari koje su bitne.

Pa moze dobiti tijelo, ali dusu ne...sherbett wrote:ne laži ovaj napaćeni narodJokericious wrote:Kad misli da me moze imati samo jer dobro izgleda. Sreco ima i drugih stvari koje su bitne.
sherbett wrote:svaka koja rado daje može da vas ima..jbeš dušu..to je fosil!

KPNCTNJAH wrote:Vjerovala ili ne postoje i muskarci koji znaju reci ne... tako kazu![]()
al' fakat ba, ccc, nismo svi isti
![]()
sherbett wrote:@clo, nije to nego sam bila ljena da lupim glupi zeleni emotikon
KPNCTNJAH wrote:Vjerovala ili ne postoje i muskarci koji znaju reci ne... tako kazu![]()
al' fakat ba, ccc, nismo svi isti
![]()
sherbett wrote:cLo wrote: vratiću ti ovo

sema911s wrote:Sherbet t
Kazu ne oni Koji Vole,
Sto bi rekli pravi muskarac kaze ne svakoj koja nije prava samo onoj Sa kojom ce da podijeli zivot kaze DA.
prog321 wrote:sema911s wrote:Sherbet t
Kazu ne oni Koji Vole,
Sto bi rekli pravi muskarac kaze ne svakoj koja nije prava samo onoj Sa kojom ce da podijeli zivot kaze DA.
Ja jos uvijek nisam siguran da si ti muskarac