Nije tachno.Big Ang wrote:
ne nego zato što ništa osim toga ne želite
Ja mogu biti samo mushka svinjaMuhamed Đakmić wrote:
Šovinisto.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Nije tachno.Big Ang wrote:
Šovinisto.
Muška svinjoburek_in_space wrote:Nije tachno.Big Ang wrote:
Šovinisto.
burek_in_space wrote:I sad cemo biti osudjeni shto zhelimo i za oko ugodnu zhenu?
EDIT: I da sam ti ne znam koliko pijan, a mogu popiti pofino, debela i ona koja mi nije fizichki privlachna nema shanse kod mene.
Shta cesh kad im nisi dovoljno interesantna da bi promijenili stranuMissGump wrote: Ma ko ti brate sudi, samo opušteno... kažem samo kakve muškarce poznajem i upoznajem... ove druge što poznajem i nisu takvi su gay
ma pricaj, ko ti braniMissGump wrote:Ako nikada nisi radio neko sranje pod alkoholom koje ne bi trijezan, nisi dovoljno popio![]()
A što sam sve ja radila pod alkoholom!! bolje da ne pričam, eto samo nikad nisam nikada upražnjavala pijani hopa cupa sa strancima!
I da ti ne pričam kakvih sve scena sam se nagledala!
Iskljuchivo trijezni hopa cupa sa strancima dolazi u obzir?MissGump wrote:Ako nikada nisi radio neko sranje pod alkoholom koje ne bi trijezan, nisi dovoljno popio![]()
A što sam sve ja radila pod alkoholom!! bolje da ne pričam, eto samo nikad nisam nikada upražnjavala pijani hopa cupa sa strancima!
Pošalji svoju sliku Bureku.MissGump wrote:Ako nikada nisi radio neko sranje pod alkoholom koje ne bi trijezan, nisi dovoljno popio![]()
znam ja jednog frajera što je "promijenio" stranu ima dvoje djece, prelijepu ženu pa se još uvijek guzika po partijima svakakvim, tako da vjeruj mi nek ne mijenjaju strane naročito ne zbog meneburek_in_space wrote:Shta cesh kad im nisi dovoljno interesantna da bi promijenili stranuMissGump wrote: Ma ko ti brate sudi, samo opušteno... kažem samo kakve muškarce poznajem i upoznajem... ove druge što poznajem i nisu takvi su gay
![]()
Nisam ja njegov tipVelkoski wrote:Pošalji svoju sliku Bureku.
Zastosheilak wrote: kiki, razocarana sam sad skroz...i tuzna.
A imaš 30+ dakle, jbg.MissGump wrote:Ne, nego sam prokljovila njegove standarde u prošlim postovima
Ne vrijedjam, nego kazhem da iz mog iskustva, najvishe gayeva ima u umjetnichkim krugovima, a oni vole nabildane sirovine poput mene, koji se ne libe opaliti im par shamara, kada predju granicu dobrog ukusa, fatajuci me za chvrstu guzu.MissGump wrote:Prvo i osnovno @burek: umjetnica? nećemo se vrijeđati
Drugo: hopa cupa priča, htjela sam samo kazati da nisam seksualno neodgovorna
Nemoj tako oštro, guram još godinu do 30Velkoski wrote: A imaš 30+ dakle, jbg.