GaRGa wrote:podsjeti me jedna druga tema..
kad ima kera sa kojim se ljubi i dopusti mu da je lize po licu...
Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ramzess Veliki
#1451 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
-
Ujedam
#1452 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Jesi mogao šta bolje smisliti? Dosadno, dosadno..burek_in_space wrote:Aj ne seri da ste doshli i do pregledavanja trece baze?Ujedam wrote:jest, i vidim da je tvoj paket prazan u svakom smislu riječi..
-
Ujedam
#1453 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
tebe SVE odbijaju dušouskrsno_respo wrote:odbijaju me ove satro emancipovane sto bi ujedale a nemaju s cim
- fatamorgana
#1454 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Ma i mene pa se ne ...čim,Ujedam wrote:tebe SVE odbijaju dušouskrsno_respo wrote:odbijaju me ove satro emancipovane sto bi ujedale a nemaju s cim![]()
-
Ujedam
#1455 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
fato dolazi kući, djeca pitaju za tebe 
- fatamorgana
#1456 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Joj, zaboravio sam, kol'ko ih ono imamo?Ujedam wrote:fato dolazi kući, djeca pitaju za tebe
-
Ujedam
#1457 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
fatamorgana wrote:Joj, zaboravio sam, kol'ko ih ono imamo?Ujedam wrote:fato dolazi kući, djeca pitaju za tebe
previše
- fatamorgana
#1458 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Jel' 'no bi šlafrok?Ujedam wrote:fatamorgana wrote:Joj, zaboravio sam, kol'ko ih ono imamo?Ujedam wrote:fato dolazi kući, djeca pitaju za tebe
previše![]()
haj usput kupi ono što ja najviše volim obući
![]()
- burek_in_space
#1459 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
soWiUjedam wrote:
Jesi mogao šta bolje smisliti? Dosadno, dosadno..

-
pakica_
#1460 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Ramzess Veliki wrote:GaRGa wrote:podsjeti me jedna druga tema..
kad ima kera sa kojim se ljubi i dopusti mu da je lize po licu...Oj ... sad ću drugim očima gledati Pakicu ...
ramo, sjeti se da pakica ima DVA kera
- Ramzess Veliki
#1461 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Pakica ima dva kera ...uskrsno_respo wrote:odbijaju me ove satro emancipovane sto bi ujedale a nemaju s cim
- Ramzess Veliki
#1462 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Mene je nedavno tako ljubio po licu jedan Argentino Dogo ... sad je uspavan. 
-
pakica_
#1463 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
pakicini kerovi ne ujedajuRamzess Veliki wrote:Pakica ima dva kera ...uskrsno_respo wrote:odbijaju me ove satro emancipovane sto bi ujedale a nemaju s cim
-
dječak sa šibicama
#1464 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Slazem se, isti slucaj i na temi za dame i damice.Ujedam wrote:Ovi što traže manu u svemu, i što se stalno ovdje žale i jesu sa razlogom usamljeni i frustrirani.![]()
Svaki klinac im smeta.
- kloniran
#1465 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Ujedam wrote:Ovi što traže manu u svemu, i što se stalno ovdje žale i jesu sa razlogom usamljeni i frustrirani.![]()

-
pakica_
#1466 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
nemas pojma kakva je pakica kuja, respouskrsno_respo wrote:sta hoces da kazes da je pakica ker tj kujaRamzess Veliki wrote:Pakica ima dva kera ...uskrsno_respo wrote:odbijaju me ove satro emancipovane sto bi ujedale a nemaju s cim
-
Ujedam
#1467 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
i dalje nisi zanimljivburek_in_space wrote:soWiUjedam wrote:
Jesi mogao šta bolje smisliti? Dosadno, dosadno..![]()
-
radostan dan
#1468 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
tek ti vidjeh temu.ultima_palabra wrote:![]()
Moramo malo ravnopravnost furati![]()
Evo da počnem... ne volim preglasne djevojke, one koje psuju u svakoj rečenici, prenapadne... onda neuredni nokti na rukama ili nogama su mi smrt, iskvarcanost mi je turn-off totalni...
frst, muškarače...pokreti, ponašanje, ruke u džepovima, pita kako igra mančester (ko fol zna). samo fali pitanje -hoćemo li po klipaču?
a sve u cilju ostavljanja utiska ...
dva- koliko puta ti se desilo-grom riba, znači 1/1, sve taman kako želiš...još crnje, imaš i prolaz. i onda paff...parfem. ma kakav parfem, miris neki, dupljak...ubi...štipa, jede malu djecu, ukršta oči. rijetko kad uspiješ da ga zanemariš.
tri- raspar donje rublje...grudnjak bijeli, gaćice crvene...još kad je i različit proizvođač/firma, dezen/kroj (kako se već kaže), samo čekam da me pita - a jesam ti pričala da sam bila top manekenka u milanu, a? a fol napucana samo tako, sve brendirano na njoj.
užasi promiskuiteta...
obožavam ga i rado ga se sjetim.
- ultima_palabra
#1469 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Prvo dvoje, odbija definitivno... mada s tim muškaračama nemam nekog posla, obično su to herbari kompleksa
To drugo, moj jaran kaže: vidi ove, namirisala se ozonerom
A treće... ako si već došao do te faze, to te sigurno neće omesti u namjerama
A treće... ako si već došao do te faze, to te sigurno neće omesti u namjerama
- MedenoSrce
#1470 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
i on jos kao i boje upamtio i zapazio
radosTni je l' bila karmin crvena ili cinober
radosTni je l' bila karmin crvena ili cinober
- Vasco da Gama
#1471 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
najgore je sto ne znam unaprijed sta me sve moze odbit. nesta sasvim bezazleno. obicno sto banalnije to gore.
jednom sam se zabavljao sa jednom vrlo lijepom djevojkom. otisli smo na more i, mozete vjerovat sta me je odbilo? njene sandale. ucinile su mi se previse pragmaticne na ustrb seksapilnosti i sve je propalo.
jednom sam se zabavljao sa jednom vrlo lijepom djevojkom. otisli smo na more i, mozete vjerovat sta me je odbilo? njene sandale. ucinile su mi se previse pragmaticne na ustrb seksapilnosti i sve je propalo.
- fatamorgana
#1472 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Eto znam da nemaš sliku al' možel' bar neki crtež, skica tih sandala da malo i mi vidimo kak'e su bile?Vasco da Gama wrote:najgore je sto ne znam unaprijed sta me sve moze odbit. nesta sasvim bezazleno. obicno sto banalnije to gore.
- Zatamnjena stakla
#1473 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
garant nisi ni metn'oVasco da Gama wrote:najgore je sto ne znam unaprijed sta me sve moze odbit. nesta sasvim bezazleno. obicno sto banalnije to gore.
- Vasco da Gama
#1474 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
tad smo vec furali mjesec dana... i ne samo to, nego sta me konkretno odbilo je to sto je sa nama bila jedna njena drugarica koja je bila na nekim stiklicama i uporedjujuci ih pozelio sam da budem sa ovom drugom, mada je objektivno ova moja bila ljepsa. fast forward neko vrijeme i drugaricu sam bolje upoznao...Zatamnjena stakla wrote:garant nisi ni metn'oVasco da Gama wrote:najgore je sto ne znam unaprijed sta me sve moze odbit. nesta sasvim bezazleno. obicno sto banalnije to gore.
- Muhamed Đakmić
#1475 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Ja, a šatro sandale krive