Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sve je to super i visoki i niski i crni i zuti i bjeli i babe i zabe ... svako ganja ono sto mu pase , i svakoo nek se ponosi sa svojim atributima kakvi god bili...
ALI
kad ti neko govori da si inferioran zbog fizickih osobina i genetike ...tj. neka razmisljanja o selektivnom uzgajanju nadljudi i kompleks (ponavljam KOMPLEKS) "više" vrijednosti (ne visine bukvalno...al et vidim da su ovdje 90% bukvalisti)
e tooo drugovi i drugarice.... toooo vec ima svoje uporiste u fasizmu
al sreca pa je demokratija pa svako moze dati svoje misljenje
pakica_ wrote:e hebi ga, za nas sto smo kratke k'o februar nema nafake izgleda
Nije ništa izgubljeno. Imaju i drugi faktori tu... Pošalji kratak CV i tri slike (narodna nošnja, kupaći kostim, večernja toaleta) u inbox i vidjećemo šta se može napraviti.
Nije ništa izgubljeno. Imaju i drugi faktori tu... Pošalji kratak CV i tri slike (narodna nošnja, kupaći kostim, večernja toaleta) u inbox i vidjećemo šta se može napraviti.
eto, ni te nosnje ni toalete neJmam.. mogu l' sve tri u kupacem?
Ne znam vala, ima ovih februarki sa visokim frajerima dosta.... ja sam imao jednu takvu, morala na stepenik stati da se poljubimo, ali to je bilo slatko.
eto, ni te nosnje ni toalete neJmam.. mogu l' sve tri u kupacem?
Eto vidiš - već ti rastu šanse.
Mogu i bez njega, što se mene tiče. U takvim slučajevima vrijedi ona "manje je više".
Brkooo wrote:sve je to super i visoki i niski i crni i zuti i bjeli i babe i zabe ... svako ganja ono sto mu pase , i svakoo nek se ponosi sa svojim atributima kakvi god bili...
ALI
kad ti neko govori da si inferioran zbog fizickih osobina i genetike ...tj. neka razmisljanja o selektivnom uzgajanju nadljudi i kompleks (ponavljam KOMPLEKS) "više" vrijednosti (ne visine bukvalno...al et vidim da su ovdje 90% bukvalisti)
e tooo drugovi i drugarice.... toooo vec ima svoje uporiste u fasizmu
al sreca pa je demokratija pa svako moze dati svoje misljenje
Pa bolje ti je biti inferioran zbog fizickih osobina i genetike nego zbog stvari koje mozes ispraviti.
Selektivno uzgajanje vrsi svako, samo su kriteriji za svakog drugacijeg. Zasto bi bilo zabranjeno probrati zemsku osobu po objektivnim i mjerljivim kriterijima naspram subjektivnih?
I to nema nikakve veze sa kompleksima, osim ako ne smatras da je kompleks imati kriterije.
dječak sa šibicama wrote:Ne znam vala, ima ovih februarki sa visokim frajerima dosta.... ja sam imao jednu takvu, morala na stepenik stati da se poljubimo, ali to je bilo slatko.
Uostalom, kad moze Shakil...
I još kad me pitaju pa šta fali što sam mala. EVO OCITOG RAZGLOGA sto ne volim mini izdanja
nema šta biti nerealno, 218 čovjek visok u obući. sve su prilike da nekoga tako visokog nikad nisi vidjela na ulici, možda na košarkaškoj utakmici, ali i tamo su baš toliki raritet...