Tako da ona ne smije. Ozbiljno mi je ovo jedna od bitnijih stvari.
Prave dame svakako ne piju.
@Big Ang
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
ajme jocko.........koja nebuloza. jel ima razlika između pije i opija se, ili je sve u istom košu?Jokericious wrote:Pa ja rijetko pijem. Samo uz tekmu nekada mi se omakne, al malo.![]()
Tako da ona ne smije. Ozbiljno mi je ovo jedna od bitnijih stvari.![]()
Prave dame svakako ne piju.Vino moze proci.
@Big Ang
![]()
evo i ja kontam sto je to problem, al' nikako da skontamMuhamed Đakmić wrote:Pa to je meni sasvim normalno od vas oboje![]()
Samo kažem nije mi kriterij, neću otkačiti curu samo ako pije
Drugo je ako je alkoholičarka
ni od menetalashika wrote:shmizlica wrote:ajme jocko.........koja nebuloza. jel ima razlika između pije i opija se, ili je sve u istom košu?Jokericious wrote:Pa ja rijetko pijem. Samo uz tekmu nekada mi se omakne, al malo.![]()
@Big Ang
![]()
od mene nikad dame
a gospodina odlikuje leptir mašna? .............svaki dan nešto novo naučimhopcup wrote:btw, samo da se osvrnem na naslov...
"Koja,bolan,gospoda?? Gdje ti vidiš gospodu? Nema više gospode u Sarajevu. Upamti to! U Sarajevu nema 50 leptir mašni uključujući diplomatiju i simfonijski orkestar. Nema više gospode u Sarajevu. Ponavljaj sad za mnom! I ti,debeli!"
Pa recimo vino uz veceru moze proci, ali piva uz utakmicu ne moze. Nema veze sto se ne opija.shmizlica wrote:ajme jocko.........koja nebuloza. jel ima razlika između pije i opija se, ili je sve u istom košu?Jokericious wrote:Pa ja rijetko pijem. Samo uz tekmu nekada mi se omakne, al malo.![]()
@Big Ang
![]()
Uh, dobro je ... već sam se zabrinuo da će te iskvariti ovi đentlemeni ...talashika wrote:od mene nikad dame
a sta da pijem dok gledam utakmicu, zivota ti? himber?Jokericious wrote:Pa recimo vino uz veceru moze proci, ali piva uz utakmicu ne moze. Nema veze sto se ne opija.shmizlica wrote:ajme jocko.........koja nebuloza. jel ima razlika između pije i opija se, ili je sve u istom košu?Jokericious wrote:Pa ja rijetko pijem. Samo uz tekmu nekada mi se omakne, al malo.![]()
@Big Ang
![]()
Talashika i Dust, eto vam razloga sto ste same.
pa vino, joooj teeebepakica_ wrote: a sta da pijem dok gledam utakmicu, zivota ti? himber?
Pa rakiju i kuhana jaja ...pakica_ wrote:a sta da pijem dok gledam utakmicu, zivota ti? himber?
Ne volim ženske koje piju sokove. Kako su te prepredene ...Jokericious wrote:Sokic.
zensko sa flasom piva u ruci... uzasRamzess Veliki wrote:Ne volim ženske koje piju sokove. Kako su te prepredene ...Jokericious wrote:Sokic.
a sa čašom piva? ili kriglom?Walther wrote:zensko sa flasom piva u ruci... uzasRamzess Veliki wrote:Ne volim ženske koje piju sokove. Kako su te prepredene ...Jokericious wrote:Sokic.
Flasa moze i na stolu da stojiWalther wrote:zensko sa flasom piva u ruci... uzasRamzess Veliki wrote:Ne volim ženske koje piju sokove. Kako su te prepredene ...Jokericious wrote:Sokic.
Da, istina. I da puši u vožnji ... možeš naglo zakočiti pa belaj.dječak sa šibicama wrote:Negdje sam cuo da je ruzno vidjeti zensko kako pusi dok hoda... pa kontam, ima tu istine.
Nekako je... rauberski.
Jesi li se pronasla u prici?ladyblue18 wrote:E sta svasta procitah
čestitamJThomas wrote:i da sedi na ladan' beton.
ko sam ne pije, ima pravo zahtjevati isto to i od žene. a ovi što loču bogam' mrka kapa.