jao_situacije wrote:kristijan naleti nekad u kafanu da se ispričamo

Ne smijem se ni upisati na onu temu, cist sam odavno
@annoy samo opusteno, ima nas svakakvih, dubokih, plicaka, mojne se nervirati

iskreno, znam nekoliko ovih sto im cijela mahala zna svaki ben na tijelu, sad udate,
pokrivene, djeca, fazoni... sve normala, takve su vecinom namazane, znaju one odlicno sta rade i kad i koga treba upecati... ako njenom muzu ne smeta broj muskaraca s kojim je bila, sto bi nama...
Kad se prica o nekoj djevojci da je laka, ne pocne prica bez razloga, a nakon nekog vremena to svakako dodje i do njenih usiju... ako se nakon toga ne zapita zasto je to tako i nastavi po svom, onda sta da se radi, ko hoce iskoristit ce je, dobro i njoj i tom momku neko vrijeme, kome se ne svidja zaobici ce je... muskarci su direktniji, odmah se kaze nije mi materijal za zenidbu jer je lakog morala, a kod vas se to sve izvrce, pa et' on mi je divan, krasan, ali nesto tu fali, umjesto da kaze konkretno, lik je kokuz, ruzan je, debeo... a opet neke zene znaju biti puno gore pri odbijanju muskaraca, nego mi kad to radimo njima...
Nekad je puno vaznije s kim je bila prije, nego s koliko njih, kao i ponasanje koje spomenuh ranije... ako je ona imala 10-30 njih prije, nebitno, sve dok ne radi na tome da nadje onog 32. dok je s tobom... daj drugu temu