sta vas najviise odbija (za dame)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Logovan

#2426 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by Logovan »

kiki-miki wrote:
Logovan wrote:Cccc čuj novi.
Pa rekoh ti ne sjećam se da smo uopšte ovako tipkali :oops:

Jesmo li?
Ne znam, ali to je već nešto drugo. :D
trubadur

#2427 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by trubadur »

annoy wrote:
trubadur wrote:
Ok, realno sve... zahtjevi neke djevojke za kojom bi se okrenula 3-4 od 10 prolaznika... nije to uvreda, jace od prosjeka... :oops: eh sad, da li je to objektivno ili si sama sebi digla cijenu... :mrgreen:
Sve što tražim, nudim, osim brade :D
Posteno :oops: imas li brcice :trep:

Sad nevezano za tebe... ljudi koji predugo ne mogu naci partnera, uglavnom imaju nerealne zahtjeve, odnosno traze nesto van svoje lige... elegantno popunjena djevojka ce vrlo lako ignorisati muskarca koji je slicne gradje kao ona, jer eto u njenoj glavi on je prelos i zasluzuje bolje, a smeta joj ako nju ne zele muskarci koji sude samo na osnovu izgleda...

Pogledas sve partnere iz proslosti i iz toga izvuces prosjek, koliko njih je bilo za koje su i tvoje prijateljice rekle da su lafci, ako je procenat ispod 30%, onda si imala srece da naletis na takve i trebas se Bogu zahvaljivati svaki dan sto ih posla u tvoj zivot, bar kratko, a onda nadjes nekog prikladnijeg za tebe, pa kasnije tokom seksa mozes misliti na tog lafca koji je zalutao u tvoj zivot... :mrgreen:
Mračajski proto

#2428 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by Mračajski proto »

kiki-miki wrote:
Mračajski proto wrote:kiki-miki <3

Proto otkud ti :kiss:
Naletio. Ima li bujruma? :D
Mračajski proto

#2429 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Bujrum di ima ića i pića. :D
Logovan

#2430 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by Logovan »

kiki-miki wrote: Oki,onda te zovem Stari :oops: :D
Vidiš kako znaš pravilno razmišljati. :P :D
annoy

#2431 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by annoy »

trubadur wrote:
Posteno :oops: imas li brcice :trep:

Sad nevezano za tebe... ljudi koji predugo ne mogu naci partnera, uglavnom imaju nerealne zahtjeve, odnosno traze nesto van svoje lige... elegantno popunjena djevojka ce vrlo lako ignorisati muskarca koji je slicne gradje kao ona, jer eto u njenoj glavi on je prelos i zasluzuje bolje, a smeta joj ako nju ne zele muskarci koji sude samo na osnovu izgleda...

Pogledas sve partnere iz proslosti i iz toga izvuces prosjek, koliko njih je bilo za koje su i tvoje prijateljice rekle da su lafci, ako je procenat ispod 30%, onda si imala srece da naletis na takve i trebas se Bogu zahvaljivati svaki dan sto ih posla u tvoj zivot, bar kratko, a onda nadjes nekog prikladnijeg za tebe, pa kasnije tokom seksa mozes misliti na tog lafca koji je zalutao u tvoj zivot... :mrgreen:

Skoro svaki kriterij što se tiče fizičkog izgleda se može proglasiti objektivno nerealnim, nebitnim, površnim, ali nije da možeš birat što će te privlačit. Na kraju krajeva svatko za sebe bira ono što želi. Ja mislim da se ne bi trebalo zadovoljiti s nečime što nije ono što želiš, makar je naravno nerealno očekivati da ćeš naći nekoga tko ispunjava baš sve tvoje kriterije, ali dok si mlad i imaš želje i mogućnosti upoznavati ljude, nema razloga da pristaješ na nešto manje od onoga što želiš. Ako imaš potpuno nerealne kriterije i ne možeš ih sniziti, ostat ćeš sam, ali to jetvoj izbor, u koji se nitko nema pravo miješati. Možda je i bolje biti sam nego s nekime tko nije baš ono što želiš ali eto, snizio si kriterije jer ti treba netko. To mi ne zvuči kao recept za uspješnu vezu.

Inače znam par "ugodno popunjenih" žena koje su u vezi s jako zgodnim i fit muškarcima, i obrnuto. Glupost je da bi trebali tražiti partnera koji ima baš isti BMI kao mi :D
Mračajski proto

#2432 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Ako ima mesa, eto me. :D
klixoris

#2433 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by klixoris »

annoy wrote: Glupost je da bi trebali tražiti partnera koji ima baš isti BMI kao mi :D
Pa naravno da jeste, kad se BMI razlicito racuna kod zena i muskaraca :D
Muskarac sa BMI brojkom koji je normalan za zene je u stvari krme debelo od muskarca :D
annoy

#2434 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by annoy »

klixoris wrote:
annoy wrote: Glupost je da bi trebali tražiti partnera koji ima baš isti BMI kao mi :D
Pa naravno da jeste, kad se BMI razlicito racuna kod zena i muskaraca :D
Muskarac sa BMI brojkom koji je normalan za zene je u stvari krme debelo od muskarca :D
Pa nije li skala jednaka, znam da se računa drugačije, ali nije li BMI od npr. 20-25 u okviru "normalnog" i za žene i muškarce?
https://yugster-production.s3.amazonaws ... cale_8.jpg
klixoris

#2435 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by klixoris »

Jok ! U odnosu na muskarce, za zene se malo visi BMI tretira kao normalan (vece zalihe masnoce zbog moguce trudnoce bla bla itd) :thumbup:
annoy

#2436 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by annoy »

Mislila sam da se te razlike uzimaju u obzir prilikom računanja BMI-ja.
Zaklela bih se da mi je doktor rekao da je i za žene 20-25 normalan BMI a sve iznad toga je prekomjerna kilaža, kao i za muškarce.
klixoris

#2437 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by klixoris »

annoy wrote:Mislila sam da se te razlike uzimaju u obzir prilikom računanja BMI-ja.
Zaklela bih se da mi je doktor rekao da je i za žene 20-25 normalan BMI a sve iznad toga je prekomjerna kilaža, kao i za muškarce.
U teoriji, BMI tabelice za muskarce i zene su identicne ali, zbog razlicite "namjene" tijela (zene imaju malo vise "zaliha" masnoce radi moguce trudnoce), kod zena se tolerise malo visi BMI kao normalan. Ali to je samo par BMI "poena" :thumbup:
Matzan

#2438 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by Matzan »

trubadur wrote: Posteno :oops: imas li brcice :trep:

:thumbup: :thumbup:
Sephora

#2439 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by Sephora »

Momci skrtice, koji po svaku cijenu gleda da se grebe od djevojku/drustvo, a ima posao platu, tri puta gleda u račun da vidi je li svaki cantim vraćen kako treba, ako se desi da on plati nesto... :roll:
bleee_sa

#2440 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by bleee_sa »

Sephora wrote:Momci skrtice, koji po svaku cijenu gleda da se grebe od djevojku/drustvo, a ima posao platu, tri puta gleda u račun da vidi je li svaki cantim vraćen kako treba, ako se desi da on plati nesto... :roll:
Težak je današnji vakat sestro. :lol:
JThomas

#2441 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by JThomas »

to je jedan cjeloviti pristup životu. tim ljudima je ravno do mora šta ćete vi misliti o njima. njemu je bitno da vi platite turu, a plaho se nasikira šta ćete misliti pri tome... :lol:
Reisova

#2442 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by Reisova »

Metilji :D
kloniran

#2443 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by kloniran »

Sephora wrote:Momci skrtice, koji po svaku cijenu gleda da se grebe od djevojku/drustvo, a ima posao platu, tri puta gleda u račun da vidi je li svaki cantim vraćen kako treba, ako se desi da on plati nesto... :roll:
ko vas :izet: sto ste trazile ravnopravnost :D
Sephora

#2444 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by Sephora »

kloniran wrote:
Ha ? Sta hoces reci da je to zbog toga?

De mi o tome malo opširnije !
bleee_sa

#2445 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by bleee_sa »

Samo da poselamim brata Protu. :kiss:
kloniran

#2446 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by kloniran »

Sephora wrote:
kloniran wrote:
Ha ? Sta hoces reci da je to zbog toga?

De mi o tome malo opširnije !
нет
sedma_7

#2447 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by sedma_7 »

Kad me ne slusa, ne pazi i ne mazi
Logovan

#2448 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by Logovan »

sedma_7 wrote:Kad me ne slusa, ne pazi i ne mazi
A ti bi da bude poslušan uvijek, ne može to tako. :oops: :D
sedma_7

#2449 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by sedma_7 »

Logovan wrote:
sedma_7 wrote:Kad me ne slusa, ne pazi i ne mazi
A ti bi da bude poslušan uvijek, ne može to tako. :oops: :D
Pa naravno. Ne znam u cemu je problem :D
Sephora

#2450 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by Sephora »

Lazi
Post Reply