crne mrežaste1 x 2 wrote:
Bloo jel' ima neka alternativa za rebraste?
crne (bez rebara mejbi?)
sta vas najviise odbija (za dame)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Bloo
- Globalna šefica
#2026 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
-
1 x 2
#2027 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
one....kurvanjske...Bloo wrote:crne mrežaste1 x 2 wrote:
Bloo jel' ima neka alternativa za rebraste?
crne (bez rebara mejbi?)
osudićwe me okolina.
a da li Vas (Bllo) odbijaju dlake koje izbijaju iz kruškolikog nosa?
to me baš zanima
- Bloo
- Globalna šefica
#2028 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
ne, Cyrano, on the contrary1 x 2 wrote: one....kurvanjske...
osudićwe me okolina.![]()
a da li Vas (Bllo) odbijaju dlake koje izbijaju iz kruškolikog nosa?
to me baš zanima
nema ništa romantičnije od prebiranja nosnih dlačica među prstima dok ležimo uz kamin
-
1 x 2
#2029 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
a da li te odbija muškarac (solidnih primanja) koji te gleda drito u oči svojim sitnim svinjskim očima i kaže ti da
'' vremenske promjene itekako utiču na mene''.
ono...meteoropata

ono...meteoropata
- Bloo
- Globalna šefica
#2030 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
rimuje se sa psihopata1 x 2 wrote:a da li te odbija muškarac (solidnih primanja) koji te gleda drito u oči svojim sitnim svinjskim očima i kaže ti da
ono...meteoropata
- amiliana
#2031 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Kad mu smeta sto sam perfekcionista i previse drzim do sebe.
Last edited by amiliana on 12/11/2014 22:31, edited 1 time in total.
-
1 x 2
#2032 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Bloo wrote:
rimuje se sa psihopata
pa šta?
a da li Vas (Bloo9) odbijaju muškarci koji nikada nisu čuli za krizu srednjih godina?
mislim ono....
neimformisani....kad jednog jutra osvanu sa bajkerskom jaknom....
- Bloo
- Globalna šefica
#2033 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
ništa mi ne smeta, osim bespotrebnih entera1 x 2 wrote:pa šta?Bloo wrote:
rimuje se sa psihopata
a da li Vas (Bloo9) odbijaju muškarci koji nikada nisu čuli za krizu srednjih godina?
mislim ono....
neimformisani....kad jednog jutra osvanu sa bajkerskom jaknom....
-
1 x 2
#2034 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
a jel?Bloo wrote: ništa mi ne smeta
baš ništa ti ne smeta.
odgovori su ti prilično smušeni.
- Bloo
- Globalna šefica
#2035 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
kontradiktorni1 x 2 wrote: a jel?
baš ništa ti ne smeta.
sve je divno (backspacebackspacebackspace)
-
1 x 2
#2036 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Mute-Bare, Međed i Ja smo konstatovali da si ti veoma mlada.Bloo wrote:kontradiktorni1 x 2 wrote: a jel?
baš ništa ti ne smeta.
sve je divno (backspacebackspacebackspace)
nemam više pitanja.
dovidženja Bloo doviđenja:izet:
Last edited by 1 x 2 on 12/11/2014 22:34, edited 1 time in total.
- Bloo
- Globalna šefica
#2037 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
zahvaljujemo gospodine1 x 2 wrote:
Mute-Bare, Međed i Ja smo konstatovali da si ti veoma mlada.
nemam više pitanja.
doviđenja
mlada sam mlada
-
1 x 2
#2038 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Bloo wrote:zahvaljujemo gospodine1 x 2 wrote:
Mute-Bare, Međed i Ja smo konstatovali da si ti veoma mlada.
nemam više pitanja.
doviđenja
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mlada sam mlada
molim

'te golim
- Bloo
- Globalna šefica
#2039 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
1 x 2 wrote:
molim
'te golim
-
1 x 2
#2040 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
a muškarci u bijelim čorapama?
da li te oni čine sumnjičavom i rezervisanom?
ono.....Hercegovci
da li te oni čine sumnjičavom i rezervisanom?
ono.....Hercegovci
-
betametazon
#2041 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
pa vidi, onda dva pitanja imam za tebe:sherbett wrote: ja želim reći da ono što misliš o sebi i kako ti prihvatiš sebe, tako će i drugi. i naravno, nesmije pričati o svojim komleksima, i da ga kompleksi određuju i predstavljaju jer takvi nikako nisu prihvaćeni. Znači, nije da nije prihvaćen radi fizičkih, kako ti kažeš mana, nego kako se predstavlja u društvu. Ja znam prilično malog dečka, koji je uvijek bio prihvaćen i glavni zabavljač, jer je bio takav. Vjerujem da je "patio" radi visine, ali nije to nikad pokazivao već se čak znao i fino našaliti na svoj račun. Naravno, u vezi je također.
1. kako objasnjavas da zene vrlo cesto karakteriziraju kao "krkane" nadobudne, samouvjerene tipove koji prilaze i prosipaju fore (a bez recimo nekih drugih potrebnih atributa)? zar nije dovoljno to sto on misli da je najveci lafac pa da ga tako i ostali dozivljavaju?
2. znaci li to tvoje da samozatajni tipovi koji ne misle da su bogom dani kao posebni, a imaju osnovu da budu posmatrani kao vrijedni i posebni, nikada i nikome ne mogu da se svide jer sami ne misle i ne isticu svoje kvalitete?
i da, kostatacija "kako mislis o sebi tako ce misliti i drugi" je jedna od najglupljih u istoriji covjecanstva. ja imam misljenja o nekim ljudima onakva kakva imam i potpuno mi je nebitno sta ti isti ljudi o sebi misle. dakle, ja sam prvi dokaz da je ta tvrdnja samo isprazna floskula, dio moderne "pop psihologije"...
-
nightvision
#2042 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Tanka je granica izmedju zdrave urednosti i bolesnog mentalnog ocd opsesivno-nekontrolisanog poremecaja.amiliana wrote:Kad mu smeta sto sam perfekcionista i previse drzim do sebe.
-
prog321
#2043 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Lafčine bez pokrića su patetični.
Moras imati izgled ili novac.
i naravno veliku kitu. Zene osjete ako si naoružan velikim kalibrom. Ne znam kako ..ali znaju
i naravno veliku kitu. Zene osjete ako si naoružan velikim kalibrom. Ne znam kako ..ali znaju
- amiliana
#2044 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Dovoljno drzim do sebe i ne vidim nista lose u tome ako neko zeli da drzi uredno oko sebe .Ne pretjerujem uopce u tome ali ne volim da drzim prljave stvari oko sebe, da ne vodim racuna o licnoj higijeni,o prostoriji u kojoj boravim i sl. Ne volim kad mi neko namece svoja pravila i kako sta treba i da se ja zbog nekoga mijenjam.Nisam jos srela tog zbog kojeg cu da se mijenjam.nightvision wrote:Tanka je granica izmedju zdrave urednosti i bolesnog mentalnog ocd opsesivno-nekontrolisanog poremecaja.amiliana wrote:Kad mu smeta sto sam perfekcionista i previse drzim do sebe.
-
Mutivoda
#2045 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
spojene obrve

- JThomas
#2046 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
i ako nešto dovoljno jako želiš, univerzum će se urotiti da to dobiješbetametazon wrote:pa vidi, onda dva pitanja imam za tebe:sherbett wrote: ja želim reći da ono što misliš o sebi i kako ti prihvatiš sebe, tako će i drugi. i naravno, nesmije pričati o svojim komleksima, i da ga kompleksi određuju i predstavljaju jer takvi nikako nisu prihvaćeni. Znači, nije da nije prihvaćen radi fizičkih, kako ti kažeš mana, nego kako se predstavlja u društvu. Ja znam prilično malog dečka, koji je uvijek bio prihvaćen i glavni zabavljač, jer je bio takav. Vjerujem da je "patio" radi visine, ali nije to nikad pokazivao već se čak znao i fino našaliti na svoj račun. Naravno, u vezi je također.
1. kako objasnjavas da zene vrlo cesto karakteriziraju kao "krkane" nadobudne, samouvjerene tipove koji prilaze i prosipaju fore (a bez recimo nekih drugih potrebnih atributa)? zar nije dovoljno to sto on misli da je najveci lafac pa da ga tako i ostali dozivljavaju?
2. znaci li to tvoje da samozatajni tipovi koji ne misle da su bogom dani kao posebni, a imaju osnovu da budu posmatrani kao vrijedni i posebni, nikada i nikome ne mogu da se svide jer sami ne misle i ne isticu svoje kvalitete?
i da, kostatacija "kako mislis o sebi tako ce misliti i drugi" je jedna od najglupljih u istoriji covjecanstva. ja imam misljenja o nekim ljudima onakva kakva imam i potpuno mi je nebitno sta ti isti ljudi o sebi misle. dakle, ja sam prvi dokaz da je ta tvrdnja samo isprazna floskula, dio moderne "pop psihologije"...
ali u kurcu.
- Bloo
- Globalna šefica
#2047 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
mali medo, mali medoJThomas wrote:
i ako nešto dovoljno jako želiš, univerzum će se urotiti da to dobiješ
ali u kurcu.
- Big Ang
#2048 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Čuj uopće...u Banjaluciamiliana wrote:Dovoljno drzim do sebe i ne vidim nista lose u tome ako neko zeli da drzi uredno oko sebe .Ne pretjerujem uopce u tome ali ne volim da drzim prljave stvari oko sebe, da ne vodim racuna o licnoj higijeni,o prostoriji u kojoj boravim i sl. Ne volim kad mi neko namece svoja pravila i kako sta treba i da se ja zbog nekoga mijenjam.Nisam jos srela tog zbog kojeg cu da se mijenjam.nightvision wrote:Tanka je granica izmedju zdrave urednosti i bolesnog mentalnog ocd opsesivno-nekontrolisanog poremecaja.amiliana wrote:Kad mu smeta sto sam perfekcionista i previse drzim do sebe.
- sheilak
#2049 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
znaju da. al ja nekako mislim da zene kod tebe nista ne osjecaju.prog321 wrote:Lafčine bez pokrića su patetični.
- sheilak
#2050 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
pa ide to. samo treba reci ne preterujem i menjam uz to. onda pase.Big Ang wrote:Čuj uopće...u Banjaluciamiliana wrote:
Dovoljno drzim do sebe i ne vidim nista lose u tome ako neko zeli da drzi uredno oko sebe .Ne pretjerujem uopce u tome ali ne volim da drzim prljave stvari oko sebe, da ne vodim racuna o licnoj higijeni,o prostoriji u kojoj boravim i sl. Ne volim kad mi neko namece svoja pravila i kako sta treba i da se ja zbog nekoga mijenjam.Nisam jos srela tog zbog kojeg cu da se mijenjam.