lua wrote:Bekam može konzumovu kesu na glavu stavit' i dalje je hot.
so true
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
lua wrote:Bekam može konzumovu kesu na glavu stavit' i dalje je hot.
hajd ne zezaj, uopste nije pederast ... cak sta visekritichar wrote:glavnom pederu se prašta, uopšte niste kompetentne po tom pitanju
To mi i stara govori... ja iskuliramBig Ang wrote:i onda sve guta do gute, ne valja baultima_palabra wrote:Ključeve u jedan prednji, mobitel u drugi prednji, novčanik u zadnji džep... i još ostane prostora ako treba
Tako je lualua wrote:Ne dirajte nam Bekama. Ni mi vama ne diramo Moniku Belući i Sašu Grej.
Šta fali ako se pertle utrpaju u tene?Eurosa wrote:Kad veze pertle pa visak utrpa u cipele ili tene![]()
![]()
![]()
a kad ne da da se fata?Eurosa wrote:Odbija me kad je ljigav ko riba pa ga ne mozes uhvatiti ni za rep ni guzicu a za rijec da i ne spominjem.
Kad je suh ko grana pa dupeta ni na mapi nema.
Kad suska kad prica.
Kad prije izgovorene rijeci povuce dim pa ga onda polako ispusta
Kad mu je svaka druga: ma znaaas, sta da ti kazem(pa dim povuce ko da mu je zadnja)
Kad se uspanici jer je zaboravio upaljac(ko da je 1000km a ne marka pa ne moze skoknuti do trafike)
Kad veze pertle pa visak utrpa u cipele ili tene![]()
![]()
![]()
hebo torbice, najmanji problem
I ja pertle trpam u tene. Kad vidim onu mašnu tačno mi ofirno.Logovan wrote: Šta fali ako se pertle utrpaju u tene?
Znao sam da ima i forumašica koje utrpavaju pertle.lua wrote:I ja pertle trpam u tene. Kad vidim onu mašnu tačno mi ofirno.Logovan wrote: Šta fali ako se pertle utrpaju u tene?
Iritira nas kada se pertle vide pa kada hodamo one se razvežu i onda ih opet moramo svezati.Eurosa wrote:Logovan wrote:Šta fali ako se pertle utrpaju u tene?Eurosa wrote:Kad veze pertle pa visak utrpa u cipele ili tene![]()
![]()
![]()
sta bolan ne bio sta fali? dodje mi da uzmem makaze i da mu ih odrezem! pa kad ide a pertla se izvuce a on cucne da je ponovo utrpa, ko da su mu lanci na nogama jbt!ne mogu sitnicara nikako
Logovan wrote:Znao sam da ima i forumašica koje utrpavaju pertle.lua wrote:I ja pertle trpam u tene. Kad vidim onu mašnu tačno mi ofirno.Logovan wrote: Šta fali ako se pertle utrpaju u tene?

Ovo su osobine plemenitih ljudi jakih idealaEurosa wrote:Kad ne da cigi marku na semaforu
Kad ga nerviraju djeca
imala i ja, samo crne.. najbolje na svijetuBrkooo wrote:imam iste patike ko lua
Bolje pojesti marku, sacekati da prodje kroz probavni trakt, izvaditi je iz govneta i onda ponoviti proces nego dati je na semaforu cigi neradniku.madner wrote:Bolje baciti marku nego je dati na semaforu.
Ma ja bi zbog tebe poprečno na cesti staj'o i to bez zmigavaca!sherbett wrote:mene trenutno odbija kad je papak za volanom.
To podrazumjeva:
da ga je strah stat nasred ceste sa sva četiri žmigavca da izleti do kisoska
kad se parkira 5km od odredišta, jer mu je tu parking siguran
kad se boji doći autom pred vrata
kad ima duže od minute pripreme prije nego okrene ključ
kad mi kenja za pojas, ja se vežem, al možda ne iste sekunde