Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ladyblue18 wrote:Pa sto ljudi sto cudi, to sto nekoj zenskoj smeta to pa sta? Hocemo je razapet? Njen problem, dokle god nije tvoj ne zamaraj se time.
nećemo je razapeti,ali mi stvarno nisu jasne one kojima sve živo smeta...
kod muškarca je najbitnije da ima svoj stav i svoj pravac,a sad..uvijek postoje neki muškarci sa svojim manjim ili većim manama...
ali definitivno ako maže ruke kremom,to mu nije mana
golman wrote:
kod muškarca je najbitnije da ima svoj stav i svoj pravac,a sad..uvijek postoje neki muškarci sa svojim manjim ili većim manama...
Pa te kojima sve zivo smeta ostanu cangrizave babe i takve i ne treba da te zanimaju.
Ako je nekoj vaznije to sto ti mazes ruke od toga kakav si covjek, sa njom nemas sta da radis. Ako te ona ne zanima onda fakat nema potrebe da se sekiras sto se njoj ne svidja tvoja krema za ruke
golman wrote:
Pa te kojima sve zivo smeta ostanu cangrizave babe i takve i ne treba da te zanimaju.
Ako je nekoj vaznije to sto ti mazes ruke od toga kakav si covjek, sa njom nemas sta da radis. Ako te ona ne zanima onda fakat nema potrebe da se sekiras sto se njoj ne svidja tvoja krema za ruke
Zar još postoje muškarci (ili žene, gluho bilo) koji vjeruju da će im se penis nepovratno skupiti ako namažu ruke?
Ali parfem i šampon sa naznakon "for men" je dovoljno muževan?