Vjerovala ili ne, izgleda baš tako.berenice wrote:Zar izgleda kao da tražim opravdanje? Nije bilo tako mišljeno, samo sam naglas razmišljala, pitam se...S4mpion wrote:
Zar je potrebno opravdanje da bi ti nešto bilo odvratno?
sta vas najviise odbija (za dame)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- S4mpion
#1476 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
- alkalna_baterija
#1477 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
kloniran wrote:Gdje je to u sarajevu zabranjeno u kaficima pusiti, il opcenito u BiHberenice wrote:Možda ne puši u stanu, a u kafićima zabranjeno?! Gdje onda da puši?sour cherry wrote:Kad lik hoda gradom i puši.Što to odvratno izgleda![]()
![]()
U moje matere kad opere zavjese.
- berenice
#1478 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Nije u Sarajevu, mislila sam onako inače, općenito. Zar mora biti u Sarajevu? Kontam, bi li joj bio odvratan lik i da ga vidi u nekom velegradu u Evropi....kloniran wrote:Gdje je to u sarajevu zabranjeno u kaficima pusiti, il opcenito u BiHberenice wrote:Možda ne puši u stanu, a u kafićima zabranjeno?! Gdje onda da puši?sour cherry wrote:Kad lik hoda gradom i puši.Što to odvratno izgleda![]()
![]()
- kloniran
#1479 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
alkalna_baterija wrote:kloniran wrote:
Gdje je to u sarajevu zabranjeno u kaficima pusiti, il opcenito u BiH![]()
![]()
U moje matere kad opere zavjese.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1480 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Pušim ulicom i pušit ću 
-
sour cherry
#1481 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Kakve to veze ima?U Sarajevu ili nekom drugom gradu.Izgleda ružno,a može nekog i zakačiti cigarom u prolazu,a nije vala da nema gdje pušiti.Nije u Sarajevu, mislila sam onako inače, općenito. Zar mora biti u Sarajevu? Kontam, bi li joj bio odvratan lik i da ga vidi u nekom velegradu u Evropi....
- kloniran
#1482 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
ma ne mora al reko da nije u Sa da pocnem ici na ta mjestaberenice wrote: Nije u Sarajevu, mislila sam onako inače, općenito. Zar mora biti u Sarajevu? Kontam, bi li joj bio odvratan lik i da ga vidi u nekom velegradu u Evropi....
-
swanfilter
#1483 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Ako je muskarca ruzno vidjeti, sta tek za zene reci. Među zenama se ta pojava siri kao kuga zadnjih godina. Mada, tu zene ja vidio nisam. Samo misle da su zene ...
-
Yahweh
- Location: See the shadow? Well, that's not anyone that you're expecting.
#1484 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
-
Last edited by Yahweh on 20/03/2015 23:26, edited 1 time in total.
- berenice
#1485 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Je li samo dok hoda ili ti je odvratno i kad samo stoji... u gradu, mislim?sour cherry wrote:Kakve to veze ima?U Sarajevu ili nekom drugom gradu.Izgleda ružno,a može nekog i zakačiti cigarom u prolazu,a nije vala da nema gdje pušiti.Nije u Sarajevu, mislila sam onako inače, općenito. Zar mora biti u Sarajevu? Kontam, bi li joj bio odvratan lik i da ga vidi u nekom velegradu u Evropi....
- berenice
#1486 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Sve to treba pošamarat! Kako se samo usuđuju? Još misle da su žene?!swanfilter wrote:Ako je muskarca ruzno vidjeti, sta tek za zene reci. Među zenama se ta pojava siri kao kuga zadnjih godina. Mada, tu zene ja vidio nisam. Samo misle da su zene ...
-
swanfilter
#1487 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Neka ih samara ko hoce, u to ne ulazim. Sigurno si se nasla u doticnoj grupaciji, dok te ovako pogodilo ... Da, one samo misle da su zene ...berenice wrote:Sve to treba pošamarat! Kako se samo usuđuju? Još misle da su žene?!swanfilter wrote:Ako je muskarca ruzno vidjeti, sta tek za zene reci. Među zenama se ta pojava siri kao kuga zadnjih godina. Mada, tu zene ja vidio nisam. Samo misle da su zene ...
- MOSALJOZE
#1488 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Može ti se KVVelkoski wrote:Pušim ulicom i pušit ću
- berenice
#1489 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Pretpostavljaš. Ne, nego mi je malo čudno kako se preuveličano zgražavaš nad jednoj tako beznačajnoj pojavi i još ideš tako daleko da vrijeđaš. Mislim, neka misli i govori šta ko hoće, samo stvarno mi je malo nejasno.swanfilter wrote:Neka ih samara ko hoce, u to ne ulazim. Sigurno si se nasla u doticnoj grupaciji, dok te ovako pogodilo ... Da, one samo misle da su zene ...berenice wrote:Sve to treba pošamarat! Kako se samo usuđuju? Još misle da su žene?!swanfilter wrote:Ako je muskarca ruzno vidjeti, sta tek za zene reci. Među zenama se ta pojava siri kao kuga zadnjih godina. Mada, tu zene ja vidio nisam. Samo misle da su zene ...
-
swanfilter
#1490 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Ja vrijeđao? Jer sam rekao, da tu zene nema? Pitaj ozbiljne zene sta misle o zenama koje hodaju ulicom sređene, uglađene, dignutog nosa, ... I sa cigarom u ustima .. Fali joj jos samo litra najeftinijeg vina u papirnoj kesi ...
- amaretto
#1492 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Ja koliko znam oduvjek je bilo nekulturno hodati gradom sa cigarom a posebno je ruzno vidjeti zensko.
Da se neko ne naljuti ali se to takodje i u bontonu moze procitati.
Da se neko ne naljuti ali se to takodje i u bontonu moze procitati.
-
Ujedam
#1493 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
McDonaldskloniran wrote:Gdje je to u sarajevu zabranjeno u kaficima pusiti, il opcenito u BiHberenice wrote:Možda ne puši u stanu, a u kafićima zabranjeno?! Gdje onda da puši?sour cherry wrote:Kad lik hoda gradom i puši.Što to odvratno izgleda![]()
![]()
BBI peti sprat-Torte i to-odjel za nepušače
- kloniran
#1494 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
vala u taj prvi necu tamam morao trpiti da pusu dim u meneUjedam wrote: McDonalds
BBI peti sprat-Torte i to-odjel za nepušače
-
Ujedam
#1495 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
ja sam samo navela primjere
niko nikog ne tjera niđe da se mi razumijemo
niko nikog ne tjera niđe da se mi razumijemo
-
PurpleSky
#1496 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
sherbett wrote:za muškog mi nije ništa strašno, al za cure/žene malo je reći fujswanfilter wrote:Ako je muskarca ruzno vidjeti, sta tek za zene reci. Među zenama se ta pojava siri kao kuga zadnjih godina. Mada, tu zene ja vidio nisam. Samo misle da su zene ...![]()
još kad vidim onaj vjetar, ili vrućinu, pa po kiši, snijegu..ne ide mi u glavu iako sam i sama pušač. Al nikad nen hodam ulicom s čikom, baš mi je to onako nekako..ne damski...sorry ako se prepozna koja dama
Primjetila sam da je u Njemačkoj to uobičajeno. Svaka hoda za cigarom.
Btw, meni je to odron za oba spola. I sama sam pušač, ali brate sjedneš lijepo kad pauziraš u poslu ili nešto, pa ti lijepo sjedne. A ne kao đaner neki.
- berenice
#1497 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Odron neodron, tako ti je. Vidjela bi da bi i ti isto, jer je svugdje zabranjeno, a vremena se nema puno...PurpleSky wrote:sherbett wrote:za muškog mi nije ništa strašno, al za cure/žene malo je reći fujswanfilter wrote:Ako je muskarca ruzno vidjeti, sta tek za zene reci. Među zenama se ta pojava siri kao kuga zadnjih godina. Mada, tu zene ja vidio nisam. Samo misle da su zene ...![]()
još kad vidim onaj vjetar, ili vrućinu, pa po kiši, snijegu..ne ide mi u glavu iako sam i sama pušač. Al nikad nen hodam ulicom s čikom, baš mi je to onako nekako..ne damski...sorry ako se prepozna koja dama
Primjetila sam da je u Njemačkoj to uobičajeno. Svaka hoda za cigarom.
Btw, meni je to odron za oba spola. I sama sam pušač, ali brate sjedneš lijepo kad pauziraš u poslu ili nešto, pa ti lijepo sjedne. A ne kao đaner neki.
-
1 x 2
#1498 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
huh kako volim kad naveče izađem u šetnju, zapalit i šetajući odbijat dimove.
onaj momentum paljenja....
jedino što izbjegavam je da u velikim gužvama(ferhadija) hodam s cigarom .....
pa okrenem dole pored OpeDe.
da ne bih nekom jaknu progorio, nekog opržio,suknuo nekom oblak dima u facu ili tako nešto....
e jedino ...pošto fenomenalno čitam tuđa lica, kad na nekom licu primjetim prezir prema meni i mojoj cigari s kojom hodam, puhnem mu dim u lice
phfuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
a volim vidjeti i ženu koja mi ide u susret...sa cigarom u ruci...
i šišom vina u najlon kesi.
obožavam
onaj momentum paljenja....
jedino što izbjegavam je da u velikim gužvama(ferhadija) hodam s cigarom .....
pa okrenem dole pored OpeDe.
da ne bih nekom jaknu progorio, nekog opržio,suknuo nekom oblak dima u facu ili tako nešto....
e jedino ...pošto fenomenalno čitam tuđa lica, kad na nekom licu primjetim prezir prema meni i mojoj cigari s kojom hodam, puhnem mu dim u lice
phfuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
a volim vidjeti i ženu koja mi ide u susret...sa cigarom u ruci...
i šišom vina u najlon kesi.
obožavam
- kritichar
#1499 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
tebi ga je neko izgleda puhno
- Mračajski proto
#1500 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Sad im smeta što muškarci hodaju sa cigarom u ruci, a to što one puše gdje stignu...