sta vas najviise odbija (za dame)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- kritichar
#1126 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
što si ga ostavila

- sheilak
#1127 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
kritichar wrote:što si ga ostavila![]()
- kritichar
#1128 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
mračna, mračna, kad se moji savjeti ne slušaju

- Čudna sorta
#1129 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Aktivnosti na FB-u, neki ljudi baš znaju biti smor... gdje je, šta je, s kime je, postavljanje slika, statusa... od toga se osipam općenito, ali i nekako kad to rade djevojke, za muškarce mi to nikako ne ide... 
- Capajebo
#1130 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
nije to "i nekako" ni za cure, isto je 
-
Walther
#1131 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
To je generalno dobar indikatator da imas posla sa pacenicom ili pacenikom sa NPD sindromom i da fatas magluČudna sorta wrote:Aktivnosti na FB-u, neki ljudi baš znaju biti smor... gdje je, šta je, s kime je, postavljanje slika, statusa... od toga se osipam općenito, ali i nekako kad to rade djevojke, za muškarce mi to nikako ne ide...
Ogroman broj "prijatelja" ili slika... Uz to obicno ide lajkovanje vlastitih slika
Nisam bas siguran da zenske shvataju kakvu poruku salju o sebni kad se slikaju u fake obuci, fake odjeci, fake satovima, kurv. kandzama, itd, itd sa vecere u nekoj rupi uz neku surovinu slicnog profila...
Vise nije potrebno ni pitati za proslost, sve vidis "live"
-
whitelegend07
#1132 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Kad nisi siguran ni pričate li, a ona ima obraza da ti traži pare.
Ne odbija me, nego me nervira, eto. 
- Big Ang
#1133 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
whitelegend07 wrote:Kad nisi siguran ni pričate li, a ona ima obraza da ti traži pare.Ne odbija me, nego me nervira, eto.
Zar već?
- Ramzess Veliki
#1134 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Walther wrote:To je generalno dobar indikatator da imas posla sa pacenicom ili pacenikom sa NPD sindromom i da fatas magluČudna sorta wrote:Aktivnosti na FB-u, neki ljudi baš znaju biti smor... gdje je, šta je, s kime je, postavljanje slika, statusa... od toga se osipam općenito, ali i nekako kad to rade djevojke, za muškarce mi to nikako ne ide...![]()
Ogroman broj "prijatelja" ili slika... Uz to obicno ide lajkovanje vlastitih slika, zahvaljivanje na lajkovanju
, razne manipulacije sa tagovima, slikanje svakog obroka, intima u statusima, selfie slikice, itd, itd....
Nisam bas siguran da zenske shvataju kakvu poruku salju o sebni kad se slikaju u fake obuci, fake odjeci, fake satovima, kurv. kandzama, itd, itd sa vecere u nekoj rupi uz neku surovinu slicnog profila...
- Ramzess Veliki
#1135 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Jooooj imam jednog poznanika što kažeš, zatrpa mi stranicu, samo neke njegove nebuloze, zalijepio je sliku svakog pašćeta koju je mogao naći sa komentarima "ubijajte sebe a ne cuke" i slično, zatim neke akcije, demonstracije, šta god stigne, a ako ga ukinem zamjeriće mi ...Čudna sorta wrote:Aktivnosti na FB-u, neki ljudi baš znaju biti smor... gdje je, šta je, s kime je, postavljanje slika, statusa... od toga se osipam općenito, ali i nekako kad to rade djevojke, za muškarce mi to nikako ne ide...
-
whitelegend07
#1136 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Šta zar već?Big Ang wrote:whitelegend07 wrote:Kad nisi siguran ni pričate li, a ona ima obraza da ti traži pare.Ne odbija me, nego me nervira, eto.
Zar već?
- Čudna sorta
#1137 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
I da, ovo lajkovanje vlastitih slika i statusa... pa onda najave gdje ide, pa za nekih par sati gdje je trenutno, pa onda slike da se vidi s kim je bio, šta je radio, šta je jeo, pio...Walther wrote:To je generalno dobar indikatator da imas posla sa pacenicom ili pacenikom sa NPD sindromom i da fatas maglu![]()
Ogroman broj "prijatelja" ili slika... Uz to obicno ide lajkovanje vlastitih slika, zahvaljivanje na lajkovanju
, razne manipulacije sa tagovima, slikanje svakog obroka, intima u statusima, selfie slikice, itd, itd....
I kroz profil vidiš kad je bio u vezi, kad se zakomplikovalo i kad je raskin'o... mislim... meni je to van pameti.
- ultima_palabra
#1138 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Kad smo već kod toga, što je damama toliko čudno ako nemaš FB profil? Par puta sam dobio reakcije kao da sam rekao da sam serijski ubica 
- kritichar
#1139 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
hiljadu slika sa naslovima, život moj, zauvijek zajedno i sličnoČudna sorta wrote: I kroz profil vidiš kad je bio u vezi, kad se zakomplikovalo i kad je raskin'o... mislim... meni je to van pameti.
i onda naglo sve te slike nestanu
- Logovan
#1140 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Što se vi zamarate takvim osobama?Čudna sorta wrote:I da, ovo lajkovanje vlastitih slika i statusa... pa onda najave gdje ide, pa za nekih par sati gdje je trenutno, pa onda slike da se vidi s kim je bio, šta je radio, šta je jeo, pio...Walther wrote:To je generalno dobar indikatator da imas posla sa pacenicom ili pacenikom sa NPD sindromom i da fatas maglu![]()
I kroz profil vidiš kad je bio u vezi, kad se zakomplikovalo i kad je raskin'o... mislim... meni je to van pameti.
- MedenoSrce
#1141 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
meni nije cudno kada nemaju nikako niti su ikad imali, cudno mi je ili da kazem sumnjivo ako ima
- profil sa nekim glupim imenom tipa Mujo Mujic ili Samo Ja
- ako je imao profil pa ga obrisao (naknadna pamet se ne vazi ovdje)
- profil sa nekim glupim imenom tipa Mujo Mujic ili Samo Ja
- ako je imao profil pa ga obrisao (naknadna pamet se ne vazi ovdje)
- Čudna sorta
#1142 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Ja imam profil, i ne baš aktivnosti... jednom me je jedan momak izbris'o jer nije bilo aktivnosti, slika... pomislio da je neki lažni profil, da ga neko zeza. Čudno mu bilo... Pa sad tu i tamo promijenim profilnu sliku, čisto za svaki slučaj.ultima_palabra wrote:Kad smo već kod toga, što je damama toliko čudno ako nemaš FB profil? Par puta sam dobio reakcije kao da sam rekao da sam serijski ubica
Ne zamaram se uopšte, samo sam napisala šta me odbija. Meni je to van pameti, ali eto... nismo svi isti.Logovan wrote:Što se vi zamarate takvim osobama?Njima je facebook postao život, ne mogu bez njega i to je to.
-
Walther
#1143 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
tipicno za zenski rod....Čudna sorta wrote:I da, ovo lajkovanje vlastitih slika i statusa... pa onda najave gdje ide, pa za nekih par sati gdje je trenutno, pa onda slike da se vidi s kim je bio, šta je radio, šta je jeo, pio...
slikanje hrane (i tu ne mislim nekih extra poslastica) sa zoomom, slikanje neurednih usta&zuba na isti nacin (po mogucnosti dok jedu)
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1144 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Vidiš podsjetio si me, moj najvažniji kriterij je Balašević, ako to sluša onda fakat nismo ni na sličnom nivou.
Al' ovo je tema za dame.
Al' ovo je tema za dame.
-
Ujedam
#1145 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
jao kriterijumaWoole Triwunovich wrote:Vidiš podsjetio si me, moj najvažniji kriterij je Balašević, ako to sluša onda fakat nismo ni na sličnom nivou.
Al' ovo je tema za dame.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1146 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
E'o 2 žabe se pronašle, pogotova ona što šatro ujeda. 
-
Ujedam
#1147 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
žaba ti u gaćama
Dođe lopov kod plavuše i kaže:
-Pare ili život.
Plavuša:
-Život već imam, daj pare.

Dođe lopov kod plavuše i kaže:
-Pare ili život.
Plavuša:
-Život već imam, daj pare.
- fatamorgana
#1148 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Jao nama!veze s vezom wrote:Ujedam wrote:
jao kriterijuma![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- kritichar
#1149 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
ovo su trebe, nisu žabe 
-
Googlerica
#1150 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
muskarac koji ne zna kuhati/peci/prziti/grilati