Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Big Ang wrote:Cuj kokodakanje...
Nejse. Jedino ako od magle sama nisam vidjela bas izrazenu fizicku manu, tipa da frajer nems noge, moze sr desiti da mi prijateljice svojim ''kokodakanjem'' otvote oci.
Svako tzv ukazivanje na mane koje sam sigyrno i sama vidjela shvatila bih svakako osim dobronamjerno.
haj ne lagi
cim je on bombastican haverkama mora biti tvoj, jer ako nije postoji opasnost da ga neka od njih mazne prije tebe
Vasco da Gama wrote:dešava li se vama ženama da vam se neko sviđa sve dok neko drugi ne primjeti fizičku manu kod te osobe i onda vam se ta osoba prestane sviđati?
ili, odbijete ili ostavite jednu osobu zbog neke fizičke mane, a kad je vidite poslije dok više nije s vama ili je s nekim drugim, odjednom primjetite veću atraktivnost i kvalitet u njenom fizičkom izgledu nego što je to bio slučaj dok je ta osoba bila sa vama?
dakle, odbijanje koje se iznenada dešava isklljučivo zbog oblika nečije glave nosa, ruke, noge, stomaka, prsta, itd. a ne zboh ponašanja, stila oblačenja, higijene, karakternih osobina itd?
ako hoces da se djevojka zaljubi u tebe, prvo moras navesti njene prijateljice da se zaljube u tebe
momci koji se sviđaju mojim jaranicama su mi automatski odbojni.
a onog koji mi se svidja radije ne upoznajem sa njima jer nisam voljna slusati kokodakanje.
Tebi tvoje jaranice kokodacu... Svaka cast jaranice...
svako zaljubljivanje (ili samo svidjanje) je funkcija podsvijesti, ako se u nekoga zaljubite i znate zasto to nije prava ljubav.
logika odbijanja je samo inverzija ove funkcije jer prema frojdu i lacanu postoji objekat zelje (osoba koja vam se svidja) i "objet petit a" ili object cause of desire ili podsvjesni razlog zasto vam se bas ta osoba svidja. momenat odbijanja je svojevrsna intersekcija trenutka kada u realnosti shvatimo da se fantazmicna ideja o objektu zelje urusi nekim njenim cinom koji se kosi sa nasim imidzom te osobe.
Mene odbija kad muškarac nosi majice bez rukava- to bi zakonom zabranila!
Ne znam jel bilo šta nas odbija u virtualnom svijetu, moram i to pobrojat:
1. kad stavi sliku na kojoj plazi jezik (nigdje veze stvarno)
2. slika u gaćama (kupaćim, boxericama i sl- strašno, nema veze jel zgodan il ne- al ovo mi je nepristojno)
3. slike iz teretane - vježba na nekim spravama, mišići u krupnom planu i sl., i inače kad se prenabilda- šta je ovim momcima danas???
Last edited by anaksunamun on 22/12/2013 22:59, edited 1 time in total.
Kad ima lose zube. Kad ne mirise fino. Kad je bubuljicav. Kad ima neuredne nokte. Kad mu je masna kosa. Los zadah. Neuredna odjeca. Kad se oblaci ko penzioner. Duga kosa. Ljenost. Kristav, ludjacki smijeh, skrtost. Kad me smara pricom. Kad je umisljen. Obo mi je zadnje najgore.