Sta reci...?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

derPate

#1 Sta reci...?

Post by derPate »

Pozdravljam,da malo pojasnim situaciju.Zivim u jednoj zgradi u potkrovlju i preko puta mene zivi moj jaran jedan koji radi u istoj firmi kao i ja i druzimo se svakodnevno,jeste da mi moze biti otac po godinama ali je pravi prijatelj.
On ima kcerku koja se prije dvije sedmice preselila kod njega jer nije vise mogla sa majkom da zivi,i ona mi se pocela nabacivati onda neke sms poruke slati i tako.Mala je trznula na mene samo tako,sto jest jest ona puca koliko je dobra :D medjutim malo mi je glupa situacija zbog njezinog starog jer ga poznajem vec 3 god i kao sto sam gore naveo radimo u istoj firmi.Da se razumijemo ja nebi s njom neku vezu nego samo da odradim stvar i magla.
Sta biste vi uradili da ste na mom mjestu? Da li cu ja biti na kraju glavni krivac i ako je ona inicijator toga bila?
Ili da se lazem da on to nece nikad saznati :D
Hvala vam unaprijed
madFlava

#2 Re: Sta reci...?

Post by madFlava »

Zar je stvarno bitno hoces li ti bit glavni krivac oko toga. :D
Ako imas priliku odradi je i poslije toga otidi na pivo s njenim ocem. Nece ona reci tatici svom, da je njegov radni kolega na radnom stolu u radnoj sobi odradio :D
derPate

#3 Re: Sta reci...?

Post by derPate »

Pa to i jeste jedina stvar sto me sprijecava,ali opet ako ja neodradim posao neko drugi ce :D
Neradnik

#4 Re: Sta reci...?

Post by Neradnik »

derPate wrote:Pa to i jeste jedina stvar sto me sprijecava,ali opet ako ja neodradim posao neko drugi ce :D
Pa to je to.Sto da je nepoznati odrzava kad moze poznati jos ako bude sta ozbiljno i ozenite se babuka ce bit zadovoljan jer te zna.
BeeDeePee

#5 Re: Sta reci...?

Post by BeeDeePee »

toplo preporucujem

gotovo pa identicna situacija :P
Not My Idea

#6 Re: Sta reci...?

Post by Not My Idea »

derPate wrote:Pa to i jeste jedina stvar sto me sprijecava,ali opet ako ja neodradim posao neko drugi ce :D
Bas se vidi da postujes tog covjeka i da ga smatras prijateljem.
ivan_ch

#7 Re: Sta reci...?

Post by ivan_ch »

Pa sve zavisi kakva ti je namjera sa curom, ako se mislis zabavljati ssa njom veza i to, sto da ne.

Ako mislis kako si naveo "odradis posao", onda ces izgubit prijatelja.
Neradnik

#8 Re: Sta reci...?

Post by Neradnik »

Not My Idea wrote:
Bas se vidi da postujes tog covjeka i da ga smatras prijateljem.
Pa nece njega naguzit :D
plucna mahramica

#9 Re: Sta reci...?

Post by plucna mahramica »

Vrlo jednostavno... postavi sebi pitanje, da li bi ti bilo ok da on odradi tvoju kcerku (znao ti za to ili ne).
Neradnik

#10 Re: Sta reci...?

Post by Neradnik »

Ima par izleta u izrazavanju tipa odradio posao i slicno posto su to djecije izjave ali generalno ne vezano za njega pa svaka je necija kcerka i svako je neciji sin nisu porodica nego prijatelji.Sutra,prekosutra kad upozna drugu( ne mora ovu) upoznat ce i njene roditelje sigurno sa kojim ce isto gledati da ima prijateljski odnos.Ako je normalan bolje da bude sa njim nego nekim sto nije.Samo ce vise ucvrstiti prijateljstvo a poslje boze moj sta im je suđeno...
Opet ovo je moje misljenje sigurno da neki ovako ne misle.
MedenoSrce

#11 Re: Sta reci...?

Post by MedenoSrce »

Gospodin_bez_kravate wrote:Ima par izleta u izrazavanju tipa odradio posao i slicno posto su to djecije izjave ali generalno ne vezano za njega pa svaka je necija kcerka i svako je neciji sin nisu porodica nego prijatelji.Ako je normalan bolje da bude sa njim nego nekim sto nije.Samo ce vise ucvrstiti prijateljstvo a poslje boze moj sta im je suđeno...
ako su oboje vilin en ejbl (i punoljetni) ne vidim nikakav problem

*da sam ja njen stari usta bih ti razvalila da kada god casu vode ili kasiku prineses je*es sebi mater sto si moje dijete pogledao
swanfilter

#12 Re: Sta reci...?

Post by swanfilter »

Ako je cura dobra kao sto si napisao, ako ima i druge lijepe osobine, ne znam zasto bi bi pravio papana od sebe. Bez obzira na starog. Mislis da ce se cura dobro osjecati nakon sto je ti samo odradis i vozdra raja, a zivite jedno do drugog? Mislis da stari nece skontati i da ne sazna u detalje? Nemoj biti kreten...
Neradnik

#13 Re: Sta reci...?

Post by Neradnik »

MedenoSrce wrote:
Gospodin_bez_kravate wrote:Ima par izleta u izrazavanju tipa odradio posao i slicno posto su to djecije izjave ali generalno ne vezano za njega pa svaka je necija kcerka i svako je neciji sin nisu porodica nego prijatelji.Ako je normalan bolje da bude sa njim nego nekim sto nije.Samo ce vise ucvrstiti prijateljstvo a poslje boze moj sta im je suđeno...
ako su oboje vilin en ejbl (i punoljetni) ne vidim nikakav problem

*da sam ja njen stari usta bih ti razvalila da kada god casu vode ili kasiku prineses je*es sebi mater sto si moje dijete pogledao
:shock: :shock:
:lol:
MedenoSrce

#14 Re: Sta reci...?

Post by MedenoSrce »

Sta je problem plejka? :roll:
Neradnik

#15 Re: Sta reci...?

Post by Neradnik »

Ko su ti ova dvojca vilin en ejbl :D
dale cooper

#16 Re: Sta reci...?

Post by dale cooper »

MedenoSrce wrote:
MedenoSrce wrote:Sta je problem plejka? :roll:
Image

8-)
MedenoSrce

#17 Re: Sta reci...?

Post by MedenoSrce »

Gospodin_bez_kravate wrote:Ko su ti ova dvojca vilin en ejbl :D
o'kle znas da su dvojica mozda je samo jedan :mrgreen:
Neradnik

#18 Re: Sta reci...?

Post by Neradnik »

Mozda mu je to cura :D

Pa ne znam, pitam, prvi put cujem takva imena.Kojem miljeu pripadaju? :-D
meteoropata
Vozim: merida silex 400
Horoskop: jeo i kren'o

#19 Re: Sta reci...?

Post by meteoropata »

nemoj samo kolom zaljevati
MedenoSrce

#20 Re: Sta reci...?

Post by MedenoSrce »

Gospodin_bez_kravate wrote:
Pa ne znam, pitam, prvi put cujem takva imena.Kojem miljeu pripadaju? :-D
Nisu u miljeu oni su ti vise tipovi za kruzoka, za sve postoji prvi put i zadnji put
pirpa

#21 Re: Sta reci...?

Post by pirpa »

derPate wrote:Pozdravljam,da malo pojasnim situaciju.Zivim u jednoj zgradi u potkrovlju i preko puta mene zivi moj jaran jedan koji radi u istoj firmi kao i ja i druzimo se svakodnevno,jeste da mi moze biti otac po godinama ali je pravi prijatelj.
On ima kcerku koja se prije dvije sedmice preselila kod njega jer nije vise mogla sa majkom da zivi,i ona mi se pocela nabacivati onda neke sms poruke slati i tako.Mala je trznula na mene samo tako,sto jest jest ona puca koliko je dobra :D medjutim malo mi je glupa situacija zbog njezinog starog jer ga poznajem vec 3 god i kao sto sam gore naveo radimo u istoj firmi.Da se razumijemo ja nebi s njom neku vezu nego samo da odradim stvar i magla.
Sta biste vi uradili da ste na mom mjestu? Da li cu ja biti na kraju glavni krivac i ako je ona inicijator toga bila?
Ili da se lazem da on to nece nikad saznati :D
Hvala vam unaprijed
e jesi mu prijatelj ne dao bog nikome a i obrazli si momak u pm
Prolaznik

#22 Re: Sta reci...?

Post by Prolaznik »

...
Last edited by Prolaznik on 11/05/2023 18:59, edited 1 time in total.
Monsieur Ramboz

#23 Re: Sta reci...?

Post by Monsieur Ramboz »

Pa se onda, kad se naradite sto vas volja, lijepo "oduzmete", k'o sav normalan svijet :D
seln

#24 Re: Sta reci...?

Post by seln »

Zasto imam Otisak da je ovo tema tipa "pukla treba na mene ko lubenica"...
ho oponopono

#25 Re: Sta reci...?

Post by ho oponopono »

...ne postoji glupa situacija :D ili ti ili neko drugi će da je odradi i onda tutanj! :D

...nije silovanje pobogu već obostrana želja! 8-)
Post Reply