Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ko nije nikad obrijao glavu (gornju) nije svjestan kakav je spektar dozivljaja fulio, preporucujem da probate nekad u zivotu makar promjenili nick u "ćelava cura" čija je ćelavost za mene vrlo ozbiljno uzdrmana jer nikad nije znala odgovoriti na pitanje žilet ili mašinica na sta bi znala odgovoriti da je stvarno bez kose
zanimljiva je ona rundava linija od pupka prema noznim prstima (znam, ponavljam se )
kako ono bjese: "posla baka u ......ne moze da nadje....gili gili gili"
inace nemam nista protiv dlaka mozemo se i zapustiti da vidimo ko ce pobijediti
po mom misljenju je iskomleksirani kreten koji gleda previse americke sapunice i pederske serije gdje naravno pedercine odredjuju modu i sve ostalo pa valjda misle da je to moderno
maccarona wrote:zanimljiva je ona rundava linija od pupka prema noznim prstima (znam, ponavljam se )
Da podmognemo...sa nadam se legitimnim pomagalima..
e sto ste sve nesto gadljive na dlake i rutave momke,a kad vidi te frajera sa dugom kosicom i otkopcanom bluzom na prsima........delirijum prosto vas mora muskarac tjerat od sebe,a o klecanju koljena da ne govorim
pesak wrote:na muskarcu trpim dlake samo na licu .
ti , zoom, mesto da mi pomognes oko fotografija, ovde gubis vreme...
ne gubim ba vrijeme, vidish da sam upravo saznao da imam prolaz sa svojom bradom kod bete za fotke te uputih shta i kako a ti uz to postavila pogreshno pitanje na podforumu konfjuteri...
nema nista dok ne resim problem sa fotografijama..
maccarona wrote:zanimljiva je ona rundava linija od pupka prema noznim prstima (znam, ponavljam se )
Da podmognemo...sa nadam se legitimnim pomagalima..
kazu da je cibonina kosharkashka legenda andro knego stavljao viklere na dlachice po ledjima uochi tekme
Dakle na ledjima je pisalo- Gazi me- cilim.