Sta Fali
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Santos
#1 Sta Fali
Ljudi podrzavam Seike.Sta fali imat 2 ili vise zena.Ako si hadzo i imas love zasto ne.Normalno uz pristanak ljepseg pola.Naravno i hasim je bitan ali snaslo bi se.Dakle 2 ili vise zasto ne.Kako bi to dobro bilo ,veceras sa ovom sutra te vec ceka nesto drugo,ali nema preskake da nebi doslo do marisane.Samo po redu,jedino neznam bil se recimo ona 4 bunila sto nije prva itd.Jest im zajebano.
-
aminchev2
#2 Re: Sta Fali
dragi kolegaSantos wrote:Ljudi podrzavam Seike.Sta fali imat 2 ili vise zena.Ako si hadzo i imas love zasto ne.Normalno uz pristanak ljepseg pola.Naravno i hasim je bitan ali snaslo bi se.Dakle 2 ili vise zasto ne.Kako bi to dobro bilo ,veceras sa ovom sutra te vec ceka nesto drugo,ali nema preskake da nebi doslo do marisane.Samo po redu,jedino neznam bil se recimo ona 4 bunila sto nije prva itd.Jest im zajebano.
vi muski jedva znate JEDNU zenu zadovoljiti, a kamo li dvije ili vise.
dakle, nauci se ti fino jednu zenu zadovoljiti, pa ti nece trebati ostale.
hvala unaprijed
manadzment
-
zemo_online
Arapi su zene podredili sebi dok evropljani izigravaju nekakvu politiku ravnopravnosti sto se na kraju svodi na to da se zena pita u kuci i odlucuje,pa je posljedica toga nesigurna djeca,bez samopouzdanja.
Tako je to kad mijenjas prirodne zakone.
-Prijedlog ti nije los,ali pod uslovom da ostane dovoljno zena i za ostale.
- anais_nin
#6 Re: Sta Fali
ne kontam sustinu tvog pitanja, tj sta je tacno pitanje, tj ima li ga uopsteSantos wrote:Ljudi podrzavam Seike.Sta fali imat 2 ili vise zena.Ako si hadzo i imas love zasto ne.Normalno uz pristanak ljepseg pola.Naravno i hasim je bitan ali snaslo bi se.Dakle 2 ili vise zasto ne.Kako bi to dobro bilo ,veceras sa ovom sutra te vec ceka nesto drugo,ali nema preskake da nebi doslo do marisane.Samo po redu,jedino neznam bil se recimo ona 4 bunila sto nije prva itd.Jest im zajebano.
- anais_nin
test01 wrote:Arapi su zene podredili sebi dok evropljani izigravaju nekakvu politiku ravnopravnosti sto se na kraju svodi na to da se zena pita u kuci i odlucuje,pa je posljedica toga nesigurna djeca,bez samopouzdanja.
nove teorije sociologije
-
zemo_online
Nisi pocrnio sljedecu recenicu koja je najvaznija.
-
zemo_online
Pa valjda oni zakoni koje je priroda dodjelila ljudima da se po njima ponasaju i koji kazu da je muskarac glava kuce, a ako nije tako ,dolazi do poremecaja u odnosu,u vezi i veza puca.Zato u Kanadi brak traje u prosjeku 2 dana i pola Toronta su homosi.
-
zemo_online
Mi Bosanci ,bez obzira na vjeru,smo odgojeni u patrijahalnom drustvu sto u prevodu znaci da se tata u kuci pitao i da je njegova bila zadnja.
Jel tacno?
Jel tacno?
- anais_nin
test01 wrote:Pa valjda oni zakoni koje je priroda dodjelila ljudima da se po njima ponasaju i koji kazu da je muskarac glava kuce, a ako nije tako ,dolazi do poremecaja u odnosu,u vezi i veza puca.Zato u Kanadi brak traje u prosjeku 2 dana i pola Toronta su homosi.
odoh potraziti kakvog hetera da se udam
P.S. ne znam, nisam upoznata sa tim zakonima....to nas nisu ucili na casovima prirode i drustva
-
zemo_online
Kako bona nesh bit glavna?Kud si iz Bosne kud si medju tim neznalicama i robotima.Sve i da neces,moras bit glavna u kuci sto znaci da je tvoja zadnja.anais_nin wrote:test01 wrote:Pa valjda oni zakoni koje je priroda dodjelila ljudima da se po njima ponasaju i koji kazu da je muskarac glava kuce, a ako nije tako ,dolazi do poremecaja u odnosu,u vezi i veza puca.Zato u Kanadi brak traje u prosjeku 2 dana i pola Toronta su homosi.
![]()
![]()
![]()
odoh potraziti kakvog hetera da se udamsta me briga ima da budem glavna i haman pa slobodna do cetvrtka
![]()
![]()
P.S. ne znam, nisam upoznata sa tim zakonima....to nas nisu ucili na casovima prirode i drustvaa kako god pogledam kuca u kojoj zivim nema glave, samo krov
E,iznimka je jedino ako naletis na nekoga ko sto sam ja.
Onda znas ti dobro kako cemo.
- anais_nin
Ja sam iz Hercegovine.test01 wrote: Kako bona nesh bit glavna?Kud si iz Bosne kud si medju tim neznalicama i robotima.Sve i da neces,moras bit glavna u kuci sto znaci da je tvoja zadnja.
E,iznimka je jedino ako naletis na nekoga ko sto sam ja.
Onda znas ti dobro kako cemo.
- anais_nin
Santos wrote:Ovi odose od teme.Kakav gazda kakva glava porodice.Fali li sta.Ma nefali garantujem.
pa sta se bunis
a sto se mene licno tice: pa ne fali nista, samo ima viska
-
zemo_online
A sta je Hercegovina ako ne bosanska pokrajina?
- fantom slobode
Prijedlog nije dobar, bolja je kombinacija nijedna zena, cetiri ljubavnice i ne treba biti posesivan.Svakome njegova sloboda.
- anais_nin
ocigledno si neupoznat sa tim dijelom domovinetest01 wrote:A sta je Hercegovina ako ne bosanska pokrajina?
sretno u potrazi za nekom koja ce odusevljeno prihvatiti tvoje "glavovanje"
-
zemo_online
Mos si naci robota,probati malo,upalis ga kad oces i ugasis,ali ce ti brzo da dosadi.Tebi treba toplokrvno bice.
- anais_nin
nas su ucili kako zapaliti vatru, kako se orijentisani u prostoru, koje gljive su otrovne, prvu pomoc (posebno onu nakon ujeda zmijekolega wrote:a jesil' bila u izvidjacimaanais_nin wrote:...to nas nisu ucili na casovima prirode i drustva
- fantom slobode
Mogu ti reci da su vas ucili korisne i upotrebljive stvari, osim ovoga o otrovnim gljivama.Nadam se da si sta zapamtila od ovoga sto su vas ucili i da prakticno primjenjujes nauceno.anais_nin wrote:nas su ucili kako zapaliti vatru, kako se orijentisani u prostoru, koje gljive su otrovne, prvu pomoc (posebno onu nakon ujeda zmijekolega wrote:a jesil' bila u izvidjacimaanais_nin wrote:...to nas nisu ucili na casovima prirode i drustva), al me definitivno nisu ucili da je PRIRODNO da je muskarac GAZDA u kuci
mora da sam pobjegla s tog casa