Sta Fali

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Santos

#1 Sta Fali

Post by Santos »

Ljudi podrzavam Seike.Sta fali imat 2 ili vise zena.Ako si hadzo i imas love zasto ne.Normalno uz pristanak ljepseg pola.Naravno i hasim je bitan ali snaslo bi se.Dakle 2 ili vise zasto ne.Kako bi to dobro bilo ,veceras sa ovom sutra te vec ceka nesto drugo,ali nema preskake da nebi doslo do marisane.Samo po redu,jedino neznam bil se recimo ona 4 bunila sto nije prva itd.Jest im zajebano.
aminchev2

#2 Re: Sta Fali

Post by aminchev2 »

Santos wrote:Ljudi podrzavam Seike.Sta fali imat 2 ili vise zena.Ako si hadzo i imas love zasto ne.Normalno uz pristanak ljepseg pola.Naravno i hasim je bitan ali snaslo bi se.Dakle 2 ili vise zasto ne.Kako bi to dobro bilo ,veceras sa ovom sutra te vec ceka nesto drugo,ali nema preskake da nebi doslo do marisane.Samo po redu,jedino neznam bil se recimo ona 4 bunila sto nije prva itd.Jest im zajebano.
dragi kolega

vi muski jedva znate JEDNU zenu zadovoljiti, a kamo li dvije ili vise.

dakle, nauci se ti fino jednu zenu zadovoljiti, pa ti nece trebati ostale.

hvala unaprijed
manadzment
Santos

Post by Santos »

Tema je 2 ili vise zena a ne 2 ili vise muskarca.Ako ti imas losa iskustva nemora znacit da je kod svih isto.Pozdrav.
zemo_online

Post by zemo_online »

Arapi su zene podredili sebi dok evropljani izigravaju nekakvu politiku ravnopravnosti sto se na kraju svodi na to da se zena pita u kuci i odlucuje,pa je posljedica toga nesigurna djeca,bez samopouzdanja.
Tako je to kad mijenjas prirodne zakone.
-Prijedlog ti nije los,ali pod uslovom da ostane dovoljno zena i za ostale.
pesak

Post by pesak »

ma najbolje je 1 zena i nekoliko muskaraca.. :D
anais_nin

#6 Re: Sta Fali

Post by anais_nin »

Santos wrote:Ljudi podrzavam Seike.Sta fali imat 2 ili vise zena.Ako si hadzo i imas love zasto ne.Normalno uz pristanak ljepseg pola.Naravno i hasim je bitan ali snaslo bi se.Dakle 2 ili vise zasto ne.Kako bi to dobro bilo ,veceras sa ovom sutra te vec ceka nesto drugo,ali nema preskake da nebi doslo do marisane.Samo po redu,jedino neznam bil se recimo ona 4 bunila sto nije prva itd.Jest im zajebano.
ne kontam sustinu tvog pitanja, tj sta je tacno pitanje, tj ima li ga uopste :D ako ti odgovara ta vrsta zajednice a ti Bujrum fino preseli u neku drzavu u kojoj je to legalno i dozvoljeno :D hajde ispunjavanje bracnih duznosti i nekako :D ali valja izdrzavati 2 ili vise zena, a zatim i svu djecu koje iste izrode :D ili si u tom pogledu vise poklonik nekih drugih "obicaja" - da sve te zene rade i finansijski doprinose toj vasoj "zajednici iz snova" :D
anais_nin

Post by anais_nin »

test01 wrote:Arapi su zene podredili sebi dok evropljani izigravaju nekakvu politiku ravnopravnosti sto se na kraju svodi na to da se zena pita u kuci i odlucuje,pa je posljedica toga nesigurna djeca,bez samopouzdanja.
Tako je to kad mijenjas prirodne zakone.
-Prijedlog ti nije los,ali pod uslovom da ostane dovoljno zena i za ostale.
:lol: :lol: :lol: :lol:

nove teorije sociologije :D
zemo_online

Post by zemo_online »

Nisi pocrnio sljedecu recenicu koja je najvaznija.
anais_nin

Post by anais_nin »

test01 wrote:Nisi pocrnio sljedecu recenicu koja je najvaznija.
a koji su to PRIRODNI zakoni? :?
zemo_online

Post by zemo_online »

Pa valjda oni zakoni koje je priroda dodjelila ljudima da se po njima ponasaju i koji kazu da je muskarac glava kuce, a ako nije tako ,dolazi do poremecaja u odnosu,u vezi i veza puca.Zato u Kanadi brak traje u prosjeku 2 dana i pola Toronta su homosi.
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

:lol: :lol: :lol:
zemo_online

Post by zemo_online »

Mi Bosanci ,bez obzira na vjeru,smo odgojeni u patrijahalnom drustvu sto u prevodu znaci da se tata u kuci pitao i da je njegova bila zadnja.
Jel tacno?
anais_nin

Post by anais_nin »

test01 wrote:Pa valjda oni zakoni koje je priroda dodjelila ljudima da se po njima ponasaju i koji kazu da je muskarac glava kuce, a ako nije tako ,dolazi do poremecaja u odnosu,u vezi i veza puca.Zato u Kanadi brak traje u prosjeku 2 dana i pola Toronta su homosi.

odoh potraziti kakvog hetera da se udam :D sta me briga ima da budem glavna i haman pa slobodna do cetvrtka :D :-)

P.S. ne znam, nisam upoznata sa tim zakonima....to nas nisu ucili na casovima prirode i drustva :D a kako god pogledam kuca u kojoj zivim nema glave, samo krov :D
Santos

Post by Santos »

Ovi odose od teme.Kakav gazda kakva glava porodice.Fali li sta.Ma nefali garantujem.
kolega

Post by kolega »

anais_nin wrote:...to nas nisu ucili na casovima prirode i drustva :D
a jesil' bila u izvidjacima :D
zemo_online

Post by zemo_online »

anais_nin wrote:
test01 wrote:Pa valjda oni zakoni koje je priroda dodjelila ljudima da se po njima ponasaju i koji kazu da je muskarac glava kuce, a ako nije tako ,dolazi do poremecaja u odnosu,u vezi i veza puca.Zato u Kanadi brak traje u prosjeku 2 dana i pola Toronta su homosi.

odoh potraziti kakvog hetera da se udam :D sta me briga ima da budem glavna i haman pa slobodna do cetvrtka :D :-)

P.S. ne znam, nisam upoznata sa tim zakonima....to nas nisu ucili na casovima prirode i drustva :D a kako god pogledam kuca u kojoj zivim nema glave, samo krov :D
Kako bona nesh bit glavna?Kud si iz Bosne kud si medju tim neznalicama i robotima.Sve i da neces,moras bit glavna u kuci sto znaci da je tvoja zadnja.
E,iznimka je jedino ako naletis na nekoga ko sto sam ja.
Onda znas ti dobro kako cemo.
anais_nin

Post by anais_nin »

test01 wrote: Kako bona nesh bit glavna?Kud si iz Bosne kud si medju tim neznalicama i robotima.Sve i da neces,moras bit glavna u kuci sto znaci da je tvoja zadnja.
E,iznimka je jedino ako naletis na nekoga ko sto sam ja.
Onda znas ti dobro kako cemo.
Ja sam iz Hercegovine.
anais_nin

Post by anais_nin »

Santos wrote:Ovi odose od teme.Kakav gazda kakva glava porodice.Fali li sta.Ma nefali garantujem.

pa sta se bunis :D ja sam ti fino odgovorila....spakuj kofer pa put kakve zemlje u kojoj je to dozvoljeno :D trazi pristalice takvog aranzmana :D

a sto se mene licno tice: pa ne fali nista, samo ima viska :D znaci za mene neprihvatljiv aranzman :D
zemo_online

Post by zemo_online »

A sta je Hercegovina ako ne bosanska pokrajina?
fantom slobode

Post by fantom slobode »

Prijedlog nije dobar, bolja je kombinacija nijedna zena, cetiri ljubavnice i ne treba biti posesivan.Svakome njegova sloboda.
anais_nin

Post by anais_nin »

test01 wrote:A sta je Hercegovina ako ne bosanska pokrajina?
ocigledno si neupoznat sa tim dijelom domovine :D od srca ti zelim da tako i ostane :D

sretno u potrazi za nekom koja ce odusevljeno prihvatiti tvoje "glavovanje" :D
zemo_online

Post by zemo_online »

Mos si naci robota,probati malo,upalis ga kad oces i ugasis,ali ce ti brzo da dosadi.Tebi treba toplokrvno bice.
anais_nin

Post by anais_nin »

kolega wrote:
nas su ucili kako zapaliti vatru, kako se orijentisani u prostoru, koje gljive su otrovne, prvu pomoc (posebno onu nakon ujeda zmije :lol:), al me definitivno nisu ucili da je PRIRODNO da je muskarac GAZDA u kuci :D mora da sam pobjegla s tog casa :lol:
fantom slobode

Post by fantom slobode »

anais_nin wrote:
kolega wrote:
nas su ucili kako zapaliti vatru, kako se orijentisani u prostoru, koje gljive su otrovne, prvu pomoc (posebno onu nakon ujeda zmije :lol:), al me definitivno nisu ucili da je PRIRODNO da je muskarac GAZDA u kuci :D mora da sam pobjegla s tog casa :lol:
Mogu ti reci da su vas ucili korisne i upotrebljive stvari, osim ovoga o otrovnim gljivama.Nadam se da si sta zapamtila od ovoga sto su vas ucili i da prakticno primjenjujes nauceno.
kolega

Post by kolega »

anais_nin wrote:... al me definitivno nisu ucili da je PRIRODNO da je muskarac GAZDA u kuci :D mora da sam pobjegla s tog casa :lol:
u to vrijeme si bila vjerovatno pcelica, tako da si bila jos mlada za to znanje :D
Post Reply