Šta da radim?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
fistik

#1 Šta da radim?

Post by fistik »

Zabavljao sam se sa djevojkom 4 godine i na njenu inicijativu veza je propala prije 9 mjeseci (dosla je do zakljucka da neke stvari stoje izmedu nas, i po svojoj sustini bile su joj bitne, tj bilo joj je bitno sto nemamo jednak afinitet prema nekim stvarima u zivotu). Ostao je dogovor da budemo civilizirani i ponasamo se prijateljski medutim posto je ovo jedna od onih vezica na daljinu tj ne zivimo u istom gradu, nakon sto je usljedio prekid, ona se vise nije javljala a i promjenila je telefon tako da od "prijateljstva" tj od nekog ostanka u kontaktu cisto viz-a-vi svih osjecanja koje smo prije toga djelili nije bilo nista. Koliko god ja to pokusavao da shvatim i "probavim"sve to, ja i danas tu djevojku volim, ali je ne zelim vise (shvatam da ona nije djevojka za mene). Medutim stvarno bih zeljeo da znam gdje je sta radi i da su medu nama odnosi neki ljudski ostali jer mi zaista pada mnogo teze to sto smo (sam) ostali (ostao) ni na nebu ni na zemlji. Interesuje me sljedece:
Dali neko ko iskreno voli moze u roku od par dana potpuno prekinuti bilo kakav kontakt sa drugom osobom (bez obzira na razloge...ipak mi se cini malo drasticno za neku odraslu individu).
Dali mislite da trebam izraziti ovu zelju da budemo u kontaktu na neki nacin (preko njenih prijatelja s kojim se povremenom cujem mada ne diskutujemo nimalo o "nas dvoje") ili jednostavno da ostavim cijelokupnu stvar, da bude onako kako je to ona osmislila i po "njenom".
Koliko dugo nakon rasikda vam je trebalo da stvarno stvari dodu opet na svoje? Dali postoje neke stvari s kojima sami sebi cinite tu normalizaciju tezom/laksom ili se jednostavno kao groznica mora "odlezati" potpuno bez obzira na to sto vi cinite.

Zahvaljujem se na razumjevanju i svim iskrenim odgovorima!
danas

Post by danas »

ne javljaj joj se, neka bude po njenom, a ti odlezi groznicu i kad prodje bice to sve ok...

eto...
Koshpa

Post by Koshpa »

Prijatelju

Ako je ona zeljela da "tako bude" kao sto jeste sada, to znaci da ona vise nista ne zeli da ima stobom, ako te je voljela neznaci da te jos voli jer 9 mj je puno, a vjerujem da te i voljela poslije prekida, ti ako zelis nju da zaboravis i da nemas nista vise sa njom moras okrenuti novu stranicu, da bi je zaboravio sto prije najbolja je ona "sto dalje od oka dalje i od srca" sretno na novoj stranici i njoj se posveti vise nego staroj
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

Dobar, dobar....

Hajde sad novo-registrovana osobo, javi se na p.m. i reci sto me zajebavas...

(za one koji ne znaju, ovo je moj post od prije godinu i kusur... s kojim sam zapoceo jednu temu...)...
Sir_Lancelot

Post by Sir_Lancelot »

Ste se ovdje desava?
Koshpa

Post by Koshpa »

zovi admina i katanac :-) :D a ja bas htijeo pomoc covjeku misleci da ima problem kao sto sam ga ja nekada imao
Last edited by Koshpa on 09/09/2007 17:08, edited 1 time in total.
Area_51

Post by Area_51 »

Nosferatu wrote:Dobar, dobar....

Hajde sad novo-registrovana osobo, javi se na p.m. i reci sto me zajebavas...

(za one koji ne znaju, ovo je moj post od prije godinu i kusur... s kojim sam zapoceo jednu temu...)...
Ludo, ispasce sad, cura se predomislila, trazi tebe, ovo joj neki nacin da napravi kontakt. Sto je zenski um, nedokuciv. :-D
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

:shock: :shock:
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

Ma nista - neka ide diskusija svojim tokom.

Osoba se javila i rekla da ima slicnih problema i nedoumica, pa bi htjela opet na istu temu - valjda diskusiju...

Ne smeta meni... samo mi bi neobicno da otvorih temu, i kontam, otkud moj post od prije godinu da zapocne temu, i to copy-paste...
Koshpa

Post by Koshpa »

provokacija :-) ako je isti problem nemoze vala biti bas copy paste mora nesta drugacije biti :x
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

zar ne moze ta osoba opisati svoju situaciju umjesto da kopira tvoje, jer situacija ne moze nikako biti 100 % identicna sa tvojom?
fistik

Post by fistik »

TGSTK wrote:provokacija :-) ako je isti problem nemoze vala biti bas copy paste mora nesta drugacije biti :x
Samo da kazem da nije provokacija, objasnio sam na PP sve.
Par detalja razlicitih ali u biti ista stvar :)
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

fistik wrote:Samo da kazem da nije provokacija, objasnio sam na PP sve.
daj nam te detalje sto su razliciti pa da podjemo odgovarati. :D
Koshpa

Post by Koshpa »

onda se drzi savjeta i MRS :D s kompa trazit sebi zensko ha ja :razz: :oops:
fistik

Post by fistik »

cHupjahalic@ wrote:
fistik wrote:Samo da kazem da nije provokacija, objasnio sam na PP sve.
daj nam te detalje sto su razliciti pa da podjemo odgovarati. :D
Razlike su nebitne, umjesto 4 godine zabavljanja, falio je mjesec a prekinuli smo prije 8 mjeseci i 29 dana.Ostalo je sve isto :roll: :(
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

vrijeme lijeci sve...

ako nece da razgovara pisi propalo...

uostalom ona je birala razlaz... ti bi trebao biti taj koji prekida sav kontakt...

pogledaj film "swingers" i bolje ces se osjecati
:D
Locked