sta da radim...?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

sure_alma

#1 sta da radim...?

Post by sure_alma »

evo narode reko da se javim i da kazem svoju ljubavnu pricu, a vi ako ste raspolozeni dajte mi savjete...
imam tipa i sa njim sam vec 3 i po godine..volimo se i sve ide po planu..ima svadja tu i tamo ko i svaki par ali sve u svemu veza je savrsena..eh sad ovako, srela sam drugog tipa prosle godine i bili smo prava raja...nakon nekog vremena to prijateljstvo je preslo u nesto vise i cak je i bilo nesto vise...ali ja sam napravila odluku da se vratim svojoj vezi i da nastavim sa normalnim zivotom..sad je zamka u tome sto s vremena na vrijeme mislim o onom drugom tipu..cak sta vise vidjece mo se ovaj vikend..nije nista planirano bilo, ali imamo zajednicku raju tako da ce biti nezgodno..moj dragi nece biti tu jer ima nekih drugih obaveza..pitanje je sta da radim i kako da se postavim? da ne bude zabune, volim svog dragog i zelim da sa njim ostanem cijeli zivot, ali ima neki dzavo sto mi ne da mira...hajde sad raspisi te se i posavjetuj te ovu sitnu dusu..:)
pozdrav svima
Kick off

Post by Kick off »

testiraj tipa broj 2 sada za vikend.bas se ukazala dobra prilika posto tip broj 1,tj ovaj s kojim planiras provesti ostatak zivota,nece biti prisutan.znaci provedi sto vise vremena s tipom broj 2 sada za vikend,vidi dal je plemenit, fin, posten, kulutran, pametan i sto je najbitnije prokuzi dal kemijski pasete.ako ne zadovoljava tvoje kriterije,zaboravi ga, ako je bolji od ovog prvog,onda se baci na njega.samo nemoj zaboravit poslat poruku tipu broj jedan prije nego te vidi sa ovim novim!
hananah

Post by hananah »

Ma da si ti sigurna da hoces provesti zivot sa tipom br. 1 ne bi pomislila ni na kog drugog. Zato ti je najbolje da i radi sebe i radi tipa broj 1. jednostavno prekines sa njim, jer ga u biti ne volis. Kad se neko voli ne pomislja se na nekog drugog.
Drumer

Post by Drumer »

Zivot je jedan zivi ga Fikreta. Ma samo se ti odradjuj sa obojicom, nema tu nista loshe. Sama cinjenica da si tri godine sa tim tipom a niste u braku od toga nema nista i ta je veza vec pocela da blijedi. Tako da ti je moj savjet da uzmesh sve sto ti zivot pruza. Haj uzdravlje...
silentbob

Post by silentbob »

pitaj Vidovitu Aziru
novalic

Post by novalic »

Drumer wrote:Zivot je jedan zivi ga Fikreta. Ma samo se ti odradjuj sa obojicom, nema tu nista loshe. Sama cinjenica da si tri godine sa tim tipom a niste u braku od toga nema nista i ta je veza vec pocela da blijedi. Tako da ti je moj savjet da uzmesh sve sto ti zivot pruza. Haj uzdravlje...
i slijedeci puta, poslije tri godine veze, kada ljubav izblijedi, ti opet promijeni..

:(
rumenko

Post by rumenko »

posto je ovo forum "ljubav&sex" vjerovatno se smije ovde i lanuti....pa ti merima sceri materina ne znas od koga bi ga prije primila....ovo sto ti radis nema veze sa ljubavi...ti bi lutko s jednom sjedila na dva...jes da je moguce al' da ti ne bude puno.... i ja sam za vikend u SA...pa mozda da mi telefon ostavis...kad mogu dvojica mogu i trojica...nije sapun...lafo ona ga voli...haha
Drumer

Post by Drumer »

rumenko wrote:posto je ovo forum "ljubav&sex" vjerovatno se smije ovde i lanuti....pa ti merima sceri materina ne znas od koga bi ga prije primila....ovo sto ti radis nema veze sa ljubavi...ti bi lutko s jednom sjedila na dva...jes da je moguce al' da ti ne bude puno.... i ja sam za vikend u SA...pa mozda da mi telefon ostavis...kad mogu dvojica mogu i trojica...nije sapun...lafo ona ga voli...haha
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Odlicna ideja
stella_sa

Post by stella_sa »

rumenko wrote:posto je ovo forum "ljubav&sex" vjerovatno se smije ovde i lanuti....pa ti merima sceri materina ne znas od koga bi ga prije primila....ovo sto ti radis nema veze sa ljubavi...ti bi lutko s jednom sjedila na dva...jes da je moguce al' da ti ne bude puno.... i ja sam za vikend u SA...pa mozda da mi telefon ostavis...kad mogu dvojica mogu i trojica...nije sapun...lafo ona ga voli...haha
Bome tebe kao da je neko povrijedio, nije dzaba tolika negativna energija
rumenko

Post by rumenko »

stellice oko moje kako ti gledas na ovo sto nasa almica isprica...ili nemas misljenje...
stella_sa

Post by stella_sa »

Klasika. Pitam se gdje je ljubav u svemu tome? :?
anais_nin

Post by anais_nin »

a sure_alma koliko je tebi godina? :D
rumenko

Post by rumenko »

pa to sam i ja pitao oko moje....
rumenko

Post by rumenko »

e stanite sad evo anais se ukljucuje....ona bi to morala znati ....reci anais...
stella_sa

Post by stella_sa »

rumenko wrote:pa to sam i ja pitao oko moje....
Ali ne ovako lijepo i pristojno kao ja :-D
flora.sa

Post by flora.sa »

i ja sam pošla da pitam koliko je godina, pa kontam možda je bezze... :roll: :roll:

mislim da nema više od 20 ili 22, ima vezu od 3.5 godine...vjerovatno je logično da će je još neko zanimati pored ovog numero uno... :roll: :roll: , jer po tome, vezu je počela kada je imala 17-19 godina...
rumenko

Post by rumenko »

u pravu si stellice...izvinjavam se
anais_nin

#18 Re: sta da radim...?

Post by anais_nin »

sure_alma wrote:evo narode reko da se javim i da kazem svoju ljubavnu pricu, a vi ako ste raspolozeni dajte mi savjete...

imam tipa i sa njim sam vec 3 i po godine..

1. volimo se i sve ide po planu..ima svadja tu i tamo ko i svaki par ali

2. sve u svemu veza je savrsena..eh sad ovako, srela sam drugog tipa prosle godine i bili smo prava raja...nakon nekog vremena to prijateljstvo je preslo u nesto vise i cak je i bilo nesto vise...

3. ali ja sam napravila odluku da se vratim svojoj vezi i da nastavim sa normalnim zivotom..

4. sad je zamka u tome sto s vremena na vrijeme mislim o onom drugom tipu..

cak sta vise vidjece mo se ovaj vikend..

5. nije nista planirano bilo, ali imamo zajednicku raju tako da ce biti nezgodno..moj dragi nece biti tu jer ima nekih drugih obaveza..

6. pitanje je sta da radim i kako da se postavim? da ne bude zabune,

7. volim svog dragog i zelim da sa njim ostanem cijeli zivot, ali ima neki dzavo sto mi ne da mira...hajde sad raspisi te se i posavjetuj te ovu sitnu dusu..:)
pozdrav svima
hajde prije nego sto uopste odgovoris o godinama, a meni se cini da si dosta mlada evo da bacimo analizu tvog posta:

1. po kojem planu? kakav je to plan? brak, kuca, 1 i po dijete???? i kako se taj sto je uletio uklapa u te planove?

2. ne postoji savrsena veza....a cinjenica da je tebe neko van okvira te veze privukao toliko da tog momka prevari, i jos uvijek se uvlaci u tvoje misli bi trebalo nesto da ti kaze o "savrsenstvu" te veze

3. iz kojih razloga si "donijela tu odluku"???? raciom ili srcem? zato sto svog momka toliko volis da ne mozes zivjeti s njim ili zato sto se to nekako cinilo logicnim?

4. pogledaj 2

5. kako nije planirano kad ti znas da ces ga vidjeti ovaj vikend, i znas da ces ici bez momka? nije planirano utoliko sto se vas dvoje niste dogovorili sami za neki izlazak, ali ti svjesno donosis odluku da odes i dovedes se opet u situaciju da se neka osjecanja rasplamsaju u tebi pa da opet prevaris momka...jesi razmisljala o tome da imas opciju da NE ODES???

6. niko od nas ti ne moze reci sta ti treba da radis? Ali meni se cini da tebi treba malo vremena samoj, da se dobro presaberes po pitanju svojih osjecanja i prema jednom i prema drugom. Mozda ni jedan ni drugi nisu za tebe...poenta je sto se vecina ljudi boji biti sama, van veze, pa se onda grcevito drze necega sto lagano izumire...i onda se kasnije pitaju "pa kako je ovo postalo moj zivot"....nekad nije uopste pitanje ljubavi....mozemo mi voljeti neku osobu jos uvijek ali postati lagano svijesni da ta veza vise nije nesto sto mozemo zajednicki graditi...nekad jednostavno nema dalje....

7. opet pogledaj broj 6....koliko volis svog dragog? jesi li pomislila kako bi se on osjeca i koliko bi bola njemu nanijelo da sazna da si ga prevarila? i sta ako ga opet prevaris? i opet? samo na sekundu pomisli kako bi se ti osjecala da on tebe prevari, ako si i nakon toga u stanju da odes i vidis se s tim drugim momkom, licno mislim da s tim momkom neces docekati "i zivjeli su sretno do kraja zivota"

eto....

P.S. samo da znas nema u ovim mojim komentarima ni momenta moralisanja ni osudjivanja, poenta je da malo vise i dublje sama proanaliziras svoje emocije i postupke....
stella_sa

Post by stella_sa »

Ma sure_alma zaboravi ti tog broja 1. Znam ja da mi cure volimo taj osjecaj sigurnosti koji ti pruza duga veza ali ima i boljih osjecaja od toga. Mozda s tim brojem 2 ili cak nekim brojem 5 mozes naci i ljubav i osjecaj sigurnosti, a mislim da je tvoja veza samo navika i strah od rizika, a ko ne riskira...Budi hrabra curo! :)
rumenko

Post by rumenko »

nista ih ne slusaj....navracaju te...ostani vjerna broju 1 (osim ako izgleda kao br.1 iz Alan Forda)
meskox

Post by meskox »

e moja djeco da vam dedo nesto kaze ja sam skoro pri razvodu braka i mogu samo poruciti svima nemojte se zeniti prije tridesete ili bolje pedesete i nemojte praviti djecu a pogotovo nemojte zeniti ili se udati za nekoga dok mu sve osobine i familiju i sve 100% upoznate.
Tako draga sure-alma zajebaji se dok mozes zivot je kratak za sve te gluposti.
sojka

Post by sojka »

Sure Alma,
pa istjeraj djavola. :) 8)
Nemoj me pitati kako?
rumenko

Post by rumenko »

upravo tako...sve lose istjerati....a dobro utjerati....
_galaksija

Post by _galaksija »

rumenko wrote:upravo tako...sve lose istjerati....a dobro utjerati....
Rumenko sto ti ne mjenjas nik???
novalic

Post by novalic »

rumenko mensecini da si ti najebo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply