Sta da radim???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
bibo1
Ja sam njoj sve oprostio pa cak sam i zasluzio tu njenu osvetu jer sam i ja nju varao..ali jedino mi je krivo sto me taj jaran izdao(mogao je on nju odbiti) ali hajvan nije htio,zato ce se kajatirumenko wrote:ma moj bibo nema od toga vise nista...ovo sto bi micika i ja to je nesto sasvim drugo....ona udata ...ja ozenjen...znaci to nema veze ako mi malo saramo(jesam mu ovo dobro objasnio mici) ...ali to tvoje je gotovo.... covjece pa jos rodjak...
-
G_spot
been there, done that...
pokušavala spasiti, osvete dokazivanje bog-zna-čega bog-zna-kome i ostale fore...
veza je gotova onog trenutka kada jedno od vas pomisli da će mu biti oprošteno ono što će tek uraditi...
ai ti si meni a i ja ću tebe neće vas nigdje odvesti...
ljubav nije osveta... osveta samo skrnavi ljubav... možete se truditi koliko hoćete (znam to iz iskustva), neke stvari iako oproštene ne mogu biti zaboravljene i kad tad isplivaju na površinu stvarajući samo problem za problemom...
pokušavala spasiti, osvete dokazivanje bog-zna-čega bog-zna-kome i ostale fore...
veza je gotova onog trenutka kada jedno od vas pomisli da će mu biti oprošteno ono što će tek uraditi...
ai ti si meni a i ja ću tebe neće vas nigdje odvesti...
ljubav nije osveta... osveta samo skrnavi ljubav... možete se truditi koliko hoćete (znam to iz iskustva), neke stvari iako oproštene ne mogu biti zaboravljene i kad tad isplivaju na površinu stvarajući samo problem za problemom...
-
neko iz mase
Misomor je najbolji, malo mu u kafu stavi, ima da danima umire
-
Mercenary
#32 Re: Sta da radim???
Nadjite solidnog kamermana da tvoje patnje ovjekovjeci za velk'o platno.bibo1 wrote:Prije 13 dana sam saznao da me draga varala sa najboljim prijeteljom(rodjakom inace).Ona to objasnjava s time da se zeljela meni osvetiti posto sam i ja nju varao prije 3 mjeseca i ona to saznala nazalost,,problem je sto moj taj rodjak(prijatelj) kaze da to nije istina i da izmedju njih ima vise nego samo njena zelja da mi se osveti.Kome da vjerujem njemu ili njoj? i kako da se osvetim(dali uopste trebam to ciniti) njima?
Ima da ide ko 'alva
-
ZOBENI
Aaaaaj majko draga....."roka" mu bambuso malu.....pa ja bi ih obadvoje silovao i to nasuho bez ikakvih dodatnih lubrikanata i bez kondoma jer ne volim miris spaljene gume....uh.....dobro si ostao pametan.....ja bi puko totalno
vidis, sada i meni postaje sumnjivo sto moj rodjak svaki put poljubi moju djevojku u obraz kada se vide.......hm, je..m ti sada necu moci spavati......
ako ih uhvatim citacete to u Avazu
vidis, sada i meni postaje sumnjivo sto moj rodjak svaki put poljubi moju djevojku u obraz kada se vide.......hm, je..m ti sada necu moci spavati......
ako ih uhvatim citacete to u Avazu