Sporazumni razvod - prvo rociste
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- wewa
#76 Re: Sporazumni razvod - prvo rociste
bila zena sama 8 mjeseci i ocito se iskristalisalo nesto zbog cega je donijela takvu odluku.
a za brak je potrebno dvoje, ne vidim kako tvoje insistiranje moze ista promijeniti...
zao mi je
a za brak je potrebno dvoje, ne vidim kako tvoje insistiranje moze ista promijeniti...
zao mi je
-
Only_4Kids
#77 Re: Sporazumni razvod - prvo rociste
@MarlboroGold i @Dino34
Oboica ste dijelom u pravu. Ima stvarno takav karakter, jer sam vidio za ovo zajednicko vrijeme 2 slicne situacije gdje je samo prekinula kontakt sa osobama koje su to stvarno zasluzile, ali nije bila bliska toliko sa njima. Doduse glupan nikad ne pomisli da bi ti mogao biti treca osoba.
Zasicenost je dijelom sigurno, jer kao i sve, i situacija sa depresijom je trajala neko vrijeme.
Valjda dodaj na to i jos neku svadju od prije, dijelom i to sto moji roditelji nisu imali brak za uzor tako da nisam ni sam znao da se ponasam i postavim kad sam usao u njega.
Mada ja mislim da realno niko nije, svi su morali nauciti.
Oboica ste dijelom u pravu. Ima stvarno takav karakter, jer sam vidio za ovo zajednicko vrijeme 2 slicne situacije gdje je samo prekinula kontakt sa osobama koje su to stvarno zasluzile, ali nije bila bliska toliko sa njima. Doduse glupan nikad ne pomisli da bi ti mogao biti treca osoba.
Zasicenost je dijelom sigurno, jer kao i sve, i situacija sa depresijom je trajala neko vrijeme.
Valjda dodaj na to i jos neku svadju od prije, dijelom i to sto moji roditelji nisu imali brak za uzor tako da nisam ni sam znao da se ponasam i postavim kad sam usao u njega.
Mada ja mislim da realno niko nije, svi su morali nauciti.
- spreca
#78 Re: Sporazumni razvod - prvo rociste
Jebiga , ali moram ti ovo reci, nisi ti njoj odavno bio jedini i to tvoje malo odsustvo je samo potvrdilo vec ranije donjetu odluku da je razvod jedina solucija jer ona ima drugog , a to sto ti tvrdis da nema i da ima da bi ti to znao .Malo mi znamo zene ,jer kad hoce da imaju jos koga one to tako vjesto rade dok te ne stavi pred svrseni cin da se posle udivis kako nista neznasOnly_4Kids wrote:Moze li mi neko objasniti sta mogu uciniti u slijedecoj situaciji:
Moja zena i ja i dok smo u vezi bili zivjeli smo zajedno 4 i po godine + godinu i po braka.
Uglavnom smo apsolutno kompatibilni i imali smo i vezu i brak bez ikakvih gluposti i raspravljanja o npr. kafama, izlascima sa rajom, podjelama musko/zenskim, podrsci i svemu ostalom. Apsolutno svemu, bez ikakvog pretjerivanja.
Bilo je svadja i uvreda sa obje strane, ali jbga za ovih 5 i nesto godina i 2 kamena bi se posvadjala.
Odlucili da cemo vani, i radili smo na tome. Ja sam otisao prije nekih 8 mjeseci dok je ona cekala svoju vizu.
Dugo bi bilo da pisem sta i kako se desilo, uglavnom masu masu depresije sa moje strane i doslo je do pucanja veze njenom odlukom.
Ja sam ucinio sve apsolutno da pokusam da razgovaram sa njom i da nekako probamo da to rijesimo pricom, sto je na kraju rezultiralo blokom na svemu.
Prijatelji, porodica, poznanici i svi ostali, niko apsolutno ne moze da vjeruje da je kraj i svi su nekako pokusali da dopru do nje.
Odmah sam nekako uzeo let nazad, jedva nekako kafu izmolio, i ona jedva nekako na nagovor 100 prijatelja odlucila da dodje.
Na kafi sam dobio odmah (2 sedmice nakon svadje) i papire da potpisem za razvod.
Ja sam ih potpisao, jer sam dobio prijetnje "ako ne potpises, ja odoh advokatu", a iskreno mislio sam "ako potpisem, dat cu joj vremena da se ohladi". Glup potez sada kad skontam, ali helem.
Uglavnom, otisao sam predaleko sa pricom, na poentu:
Imam rociste nekad krajem Juna, ja ne zelim da se razvedem jer mislim da bi uz pomoc neke vrste savjetnika ili psihologa mogli da ovo rascistimo. Glupo je i zalio bi citav zivot da ne pokusam sve, jer je to osoba sa kojom "znam zivot".
Sa druge strane isto tako sam svjestan da ja nju ne mogu natjerati da bude samnom u braku. (nije zagondzija u pitanju, znao bi)
Koliko je moguce na tom brakorazvodnom rocistu predloziti nesto ovako sudiji?
Koliko bi to sve promijenilo stvari i sl?
-
Only_4Kids
#79 Re: Sporazumni razvod - prvo rociste
Vidi, hvala ti sto komentarises, pa makar i sa te neke strane nekog "kristalisanja".wewa wrote:bila zena sama 8 mjeseci i ocito se iskristalisalo nesto zbog cega je donijela takvu odluku.
zao mi je
Nit sam ja nit je ona tip osobe "ljubav, osjecanja, nebesa-zemlja-ti-i-ja" i sl. , niti smo pustali da samo neke stvari idu a da se makar o njima ne razgovara pa makar se nista i ne promijenilo.
Znaci oboje smo razumni od pocetka nase veze i braka, i doslovno o 97% stvari, ljudi i desavanja smo dijelili misljenje.
Iskreno svak prica o toj nekoj ljubavi i sranjima.
Realno, ljubav dodje na kraju, tek poslije 1000 vaganja "hoce li mi biti prijatelj do kraja zivota" , "je li mogu ocekivati neku stabilnost sa njom", "kakva ce biti majka mojoj djeci", "je li se ja osjecam sigurno/ispunjeno/lijepo uz nju" itd. itd.
Oboje smo tezili nekom usavrsavanju i stabilnom zivotu. Ne znam sta se to moglo iskristalisati, jer sto se zivotnih ciljeva i pogleda tice, identicni su.
A za brak jeste potrebno dvoje, znam, zato i pisem sve ovo u nadi da cu nesto skontati, nesto sto ce mi otvoriti oci.
Hvala ti svakako, izvini ako djelujem neurotican, malo i jesam.
- wewa
#80 Re: Sporazumni razvod - prvo rociste
ti najbolje znas ko je i kakva tvoja (bivsa) zenaOnly_4Kids wrote:Vidi, hvala ti sto komentarises, pa makar i sa te neke strane nekog "kristalisanja".wewa wrote:bila zena sama 8 mjeseci i ocito se iskristalisalo nesto zbog cega je donijela takvu odluku.
zao mi je
Nit sam ja nit je ona tip osobe "ljubav, osjecanja, nebesa-zemlja-ti-i-ja" i sl. , niti smo pustali da samo neke stvari idu a da se makar o njima ne razgovara pa makar se nista i ne promijenilo.
Znaci oboje smo razumni od pocetka nase veze i braka, i doslovno o 97% stvari, ljudi i desavanja smo dijelili misljenje.
Iskreno svak prica o toj nekoj ljubavi i sranjima.
Realno, ljubav dodje na kraju, tek poslije 1000 vaganja "hoce li mi biti prijatelj do kraja zivota" , "je li mogu ocekivati neku stabilnost sa njom", "kakva ce biti majka mojoj djeci", "je li se ja osjecam sigurno/ispunjeno/lijepo uz nju" itd. itd.
Oboje smo tezili nekom usavrsavanju i stabilnom zivotu. Ne znam sta se to moglo iskristalisati?
A za brak jeste potrebno dvoje, znam, zato i pisem sve ovo u nadi da cu nesto skontati, nesto sto ce mi otvoriti oci.
Hvala ti svakako, izvini ako djelujem neurotican, malo i jesam.
ono sto hocu reci, postoje ljudi koji imaju jasnu granicu tolerancije, ako je hoces tako nazvati... komuniciras ti s nekim, dijelis sve ili to bar tako izgleda, ali u sebi vazes, skupljas, odlucujes. i onda jednog dana naprosto odlucis da nesto ili nekoga vise neces.
bilo bi lijepo da ste mogli sjesti i otvoreno porazgovarati o razlozima za njenu odluku, to bi bilo fer od nje. kao sto je fer da ti njenu odluku postujes. jer nemas nacina da ikoga prisilis da bude s tobom, a i zasto bi to cinio?
i jos, nije nimalo lako biti s nekim sklonim depresiji. to je cjelozivotni posao, te se faze svaki put iznova jave i traze bas puno ljubavi i medjusobnog postovanja. da imate zajednicko dijete, mozda bi ono bilo motiv vise da se brak odrzi, ali ni to opet nije fer prema djetetu...
brak je tezak posao, a da bi uspio potrebno je da oboje idu ka istom cilju, da se medjusobno postuju i da uvijek ima vremena za otvorenu komunikaciju. ljubav je isto dobrodosla, ali nije jedini uslov.
-
moonca
#81 Re: Sporazumni razvod - prvo rociste
Kao sto i wewa napisa-imala je osam mjeseci tebe na telefonu --nervoznog/depresivnog...... ti si vjerovatno za nju bio nepoznata osoba..ne onaj kada ste skupa bili i dijelili svakodnevne probleme/nesuglasnice.Dugo bi bilo da pisem sta i kako se desilo, uglavnom masu masu depresije sa moje strane i doslo je do pucanja veze njenom odlukom.
Niste se trebali razdvajati.
Nije druga osoba bila razlog.
- spreca
#82 Re: Sporazumni razvod - prvo rociste
De ba sto lazete covjeka...imao sam isti slucaj...samo sto je ona otisla ranije vani a ja sam dosao kasnije.....jedino mi nismo bili vjencani nego smo zivjeli skupa oko 2 godine i ja dodjem za njom posle neki pola godine i prvi dan ona meni veli od danas nismo vise skupamoonca wrote:Kao sto i wewa napisa-imala je osam mjeseci tebe na telefonu --nervoznog/depresivnog...... ti si vjerovatno za nju bio nepoznata osoba..ne onaj kada ste skupa bili i dijelili svakodnevne probleme/nesuglasnice.Dugo bi bilo da pisem sta i kako se desilo, uglavnom masu masu depresije sa moje strane i doslo je do pucanja veze njenom odlukom.
- hadzinicasa
#83 Re: Sporazumni razvod - prvo rociste
covjek je ocito svjestan svega, ali mu je tesko.
po meni - razdvojenost ili zauvijek udalji ljude ili ih jos cvrsce veze.
ono sto ja ne razumijem - po kojoj logici neko potpise papire za razvod s mislju - "nek se ona ohladi". i to 2 sedmice nakon svadje.
valjda ih neces potpisati - dok se ona ne ohladi, ako mislis da joj treba hladjenje iako si svjestan svog udjela u svemu. (iako je i to prilicno patronising stav).
meni je zao, ocito ti je tesko sto je gubis. mislim da se na rocistu mozes izjasniti da se ne zelis razvesti, jer zato se i prave mislim ta rocista i u slucajevima sporazumnog zahtjeva da bi se utvrdilo jesu li stranke pri prvodobnoj namjeri. obje. onda se ona i dalje moze razvesti ali uz tuzbu s njene strane - gdje ti u principu ne mozes nista. samo ce se razvuci.
ako mislis da vrijedi i ima ljubavi - ne samo hladne racionalnosti - pasemo si, a ti se bori. ne slusaj sta ti bilo ko objektivno ili neobjektivno kaze, tvoj je zivot, tvoja je osoba s kojom si ga mislio provesti. sve drugo odbaci.
po meni - razdvojenost ili zauvijek udalji ljude ili ih jos cvrsce veze.
ono sto ja ne razumijem - po kojoj logici neko potpise papire za razvod s mislju - "nek se ona ohladi". i to 2 sedmice nakon svadje.
valjda ih neces potpisati - dok se ona ne ohladi, ako mislis da joj treba hladjenje iako si svjestan svog udjela u svemu. (iako je i to prilicno patronising stav).
meni je zao, ocito ti je tesko sto je gubis. mislim da se na rocistu mozes izjasniti da se ne zelis razvesti, jer zato se i prave mislim ta rocista i u slucajevima sporazumnog zahtjeva da bi se utvrdilo jesu li stranke pri prvodobnoj namjeri. obje. onda se ona i dalje moze razvesti ali uz tuzbu s njene strane - gdje ti u principu ne mozes nista. samo ce se razvuci.
ako mislis da vrijedi i ima ljubavi - ne samo hladne racionalnosti - pasemo si, a ti se bori. ne slusaj sta ti bilo ko objektivno ili neobjektivno kaze, tvoj je zivot, tvoja je osoba s kojom si ga mislio provesti. sve drugo odbaci.
- MarlboroGold
#84 Re: Sporazumni razvod - prvo rociste
Don Kihot... takva je borba. Vi kad nesto odlucite i presjecete to je uglavnom gotova prica. Covjek moze probati, ali je ona sad u takvoj fazi da joj se gadi i kad ga pogleda. Nema od toga nista i ne gubi dalje vrijeme. Ako ti se sama javi ok, popricajte o svemu. Ne trci za njom koliko god ti to tesko pada.
- hadzinicasa
#85 Re: Sporazumni razvod - prvo rociste
to "trcanje za nekim" su djecija posla. kao necu ja trcat' za njom. kao da je to bitno kad je lifetime u pitanju. ta ganjanje ponosa, ko je donji ko je gornji, gluposti nezrele. svako moze pogrijesiti kako on tako i ona.MarlboroGold wrote:Don Kihot... takva je borba. Vi kad nesto odlucite i presjecete to je uglavnom gotova prica. Covjek moze probati, ali je ona sad u takvoj fazi da joj se gadi i kad ga pogleda. Nema od toga nista i ne gubi dalje vrijeme. Ako ti se sama javi ok, popricajte o svemu. Ne trci za njom koliko god ti to tesko pada.
mozda je izgubila vjeru u njegovu ljubav, mozda milion stvari. ne znamo ni ti ni ja.
- CPT
#86 Re: Sporazumni razvod - prvo rociste
Nisu se trebali razdvajati da ga gospodjica slucajno ne bi trebala slusati 8 mjeseci na telefonu nervoznog. Ono... Kao da je otisao iz dosade. Kao da je njemu lakse nego njoj?! Kako bi tek bila uz njega u bolesti i tezim problemima. Uzas na sta se sveo ljudski odnos tj. brak. Zenska je nasla drugo zanimaciju i njegovu bolest izkoristila protiv njega. U svakom slucaju zasto bi covjek trazio takvu osobu nazad? Sta moze ocekivati u buducnosti?moonca wrote:Kao sto i wewa napisa-imala je osam mjeseci tebe na telefonu --nervoznog/depresivnog...... ti si vjerovatno za nju bio nepoznata osoba..ne onaj kada ste skupa bili i dijelili svakodnevne probleme/nesuglasnice.Dugo bi bilo da pisem sta i kako se desilo, uglavnom masu masu depresije sa moje strane i doslo je do pucanja veze njenom odlukom.
- insomnia78
#87 Re: Sporazumni razvod - prvo rociste
A ‘ta ce joj kmezavac. Otis’o po godine vani ko da je u rat otis’o. Konta zena sta kad dodje dijete, pravi problemi
- CPT
#88 Re: Sporazumni razvod - prvo rociste
ja ba... i to je sigurno skontala "sama" i to nakon 5 godina brakainsomnia78 wrote:A ‘ta ce joj kmezavac. Otis’o po godine vani ko da je u rat otis’o. Konta zena sta kad dodje dijete, pravi problemi
-
zipoo
#89 Re: Sporazumni razvod - prvo rociste
Ne znam sto trolate? Imate temu ispod ove pa tamo opletite
- insomnia78
#90 Re: Sporazumni razvod - prvo rociste
Jebo majku ne smijes nista reci odmah trolanje.frajer pito konkretno i konkretno mu odgovoreno
-
moonca
#91 Re: Sporazumni razvod - prvo rociste
Nisi u pravu.. Zasto tako razmisljas.CPT wrote:Nisu se trebali razdvajati da ga gospodjica slucajno ne bi trebala slusati 8 mjeseci na telefonu nervoznog. Ono... Kao da je otisao iz dosade. Kao da je njemu lakse nego njoj?! Kako bi tek bila uz njega u bolesti i tezim problemima. Uzas na sta se sveo ljudski odnos tj. brak. Zenska je nasla drugo zanimaciju i njegovu bolest izkoristila protiv njega. U svakom slucaju zasto bi covjek trazio takvu osobu nazad? Sta moze ocekivati u buducnosti?moonca wrote:Kao sto i wewa napisa-imala je osam mjeseci tebe na telefonu --nervoznog/depresivnog...... ti si vjerovatno za nju bio nepoznata osoba..ne onaj kada ste skupa bili i dijelili svakodnevne probleme/nesuglasnice.Dugo bi bilo da pisem sta i kako se desilo, uglavnom masu masu depresije sa moje strane i doslo je do pucanja veze njenom odlukom.
Naravno da je sve bilo ok u prvom mjesecu -- no -mi ne znamo probleme koje je on imao--ovo je njegova strana price ali nesto se desavalo -- on je bio nervozan depresivan a kada si u tom stanju - komunicirati samo telefonom je pogubljeno- druga strana otkriva nove momente - njoj nepoznate i uplasi se...
No, imas masu parova koji su razdvojeni poslom,a u braku su, i sve bude ok - nema razvoda nema svadja..
-
zipoo
#92 Re: Sporazumni razvod - prvo rociste
Ahainsomnia78 wrote:Jebo majku ne smijes nista reci odmah trolanje.frajer pito konkretno i konkretno mu odgovoreno
- CPT
#93 Re: Sporazumni razvod - prvo rociste
Za 5 godina braka upoznala ga je dobro. Momak je otisao vani tako da tih godina sigurno nije bio samo rahatluk. Ako je ikad trebala imati strpljenja on da je to u momentu kad ode traziti bolju buducnost (za oboje). Cuj, smarala je njegova depresija. Da je fasovao neku konkretnu bolesti vjerovatno bi ga SMS-om ispalila. Da je ne smara pravise. Cc...moonca wrote:No, imas masu parova koji su razdvojeni poslom,a u braku su, i sve bude ok - nema razvoda nema svadja..
Ako je nakon 5 godina braka nakon 8 mjeseci odsustva dosao na gotovu stvar u 99,9% je razlog treca osoba. Nema to nikakve veze sa depresijom, emocijama i ostalim pricama koji se koriste za se neko opere. Nema tu price, spasavanja ili popravnog.
- insomnia78
#94 Re: Sporazumni razvod - prvo rociste
Divi sto su se upalili? Jesu to neke licne projekcije?
Eto vas ko i onaj guru sa Lj&S za svakog ima savjet i poruku a rogovi ko u jelena lopatara
Eto vas ko i onaj guru sa Lj&S za svakog ima savjet i poruku a rogovi ko u jelena lopatara
-
moonca
#95 Re: Sporazumni razvod - prvo rociste
Nije to tek tako razdvojenost... problem je ipak, preseljenje, nova drzava, napustanje mjesta boravka , familije ... to su vjerovatno njene misli bile....a, napusiti to sve i pridruziti se muzu- kojeg ona opet upoznaje -putem telefona - mi ne znamo sta se dedsavalo= ali dovoljno za nju da to sve prekine. da je neka druga bolest -moguce da se ne bi desilo....CPT wrote:Za 5 godina braka upoznala ga je dobro. Momak je otisao vani tako da tih godina sigurno nije bio samo rahatluk. Ako je ikad trebala imati strpljenja on da je to u momentu kad ode traziti bolju buducnost (za oboje). Cuj, smarala je njegova depresija. Da je fasovao neku konkretnu bolesti vjerovatno bi ga SMS-om ispalila. Da je ne smara pravise. Cc...moonca wrote:No, imas masu parova koji su razdvojeni poslom,a u braku su, i sve bude ok - nema razvoda nema svadja..
Ako je nakon 5 godina braka nakon 8 mjeseci odsustva dosao na gotovu stvar u 99,9% je razlog treca osoba. Nema to nikakve veze sa depresijom, emocijama i ostalim pricama koji se koriste za se neko opere. Nema tu price, spasavanja ili popravnog.
-
splinter
#96 Re: Sporazumni razvod - prvo rociste
Ha ha jelen lopatar. Đe njega nađe.insomnia78 wrote:Divi sto su se upalili? Jesu to neke licne projekcije?
- MarlboroGold
#97 Re: Sporazumni razvod - prvo rociste
Pa normala. Zasto bi to radio kad je osoba sa kojom je proveo godine jedva izasla s njim na kafu? Nije fer prema njemu tu uopste. Zato se i ne treba oko nje ni truditi, jer ocigledno ima i njenog masla u svemu tome a ona zacrtala i tacno zna sta hoce. Sacuvati dostojanstvo je takodjer bitno.hadzinicasa wrote:to "trcanje za nekim" su djecija posla. kao necu ja trcat' za njom. kao da je to bitno kad je lifetime u pitanju. ta ganjanje ponosa, ko je donji ko je gornji, gluposti nezrele. svako moze pogrijesiti kako on tako i ona.MarlboroGold wrote:Don Kihot... takva je borba. Vi kad nesto odlucite i presjecete to je uglavnom gotova prica. Covjek moze probati, ali je ona sad u takvoj fazi da joj se gadi i kad ga pogleda. Nema od toga nista i ne gubi dalje vrijeme. Ako ti se sama javi ok, popricajte o svemu. Ne trci za njom koliko god ti to tesko pada.
mozda je izgubila vjeru u njegovu ljubav, mozda milion stvari. ne znamo ni ti ni ja.
-
Only_4Kids
#98 Re: Sporazumni razvod - prvo rociste
moonca wrote:Nije to tek tako razdvojenost... problem je ipak, preseljenje, nova drzava, napustanje mjesta boravka , familije ... to su vjerovatno njene misli bile....a, napusiti to sve i pridruziti se muzu- kojeg ona opet upoznaje -putem telefona - mi ne znamo sta se dedsavalo= ali dovoljno za nju da to sve prekine. da je neka druga bolest -moguce da se ne bi desilo....CPT wrote:Za 5 godina braka upoznala ga je dobro. Momak je otisao vani tako da tih godina sigurno nije bio samo rahatluk. Ako je ikad trebala imati strpljenja on da je to u momentu kad ode traziti bolju buducnost (za oboje). Cuj, smarala je njegova depresija. Da je fasovao neku konkretnu bolesti vjerovatno bi ga SMS-om ispalila. Da je ne smara pravise. Cc...moonca wrote:No, imas masu parova koji su razdvojeni poslom,a u braku su, i sve bude ok - nema razvoda nema svadja..
Ako je nakon 5 godina braka nakon 8 mjeseci odsustva dosao na gotovu stvar u 99,9% je razlog treca osoba. Nema to nikakve veze sa depresijom, emocijama i ostalim pricama koji se koriste za se neko opere. Nema tu price, spasavanja ili popravnog.![]()
Vidi @CPT ima pravo. Zajednicki nam je cilj bio da odemo vani. Radili smo na tome ne par mjeseci vec par godina, planirali i sta sve ne.
Oboje smo odlucili na to da idemo makar pokusati i to je kraj. Jebiga, svak se bori na svoj nacin sa tim pa jesam ja imao izjava "Ne znam bi li se vratio" i onda 2 dana poslije "Joj dobro ovdje, masu mogucnosti za napredovati". Pricao sam sa nekom rajom vani, to je u 90% slucajeva neki odbrabeni mentalni mehanizam za promjenu okoline, i svi to prolaze.
Nije da se nismo vidjeli u ovih 8 mjeseci. Ona je dolazila tu i bilo je sve pre fenomenalno, i ja sam dolazio za Novu godinu isto tako.
Pisao bi ja jos nekih stvari, ali se vec osjecam neugodno i zbog ovoga sto sam napisao do sada. Nekako ne volim da pricam ovakve detalje raji, kamoli ovako na internetu.
Prijateljima kojima mogu ispricati razloge te depresije, koje je i ona znala, su svi pokazali to neko razumijevanje, a dosta njih ima u potpunosti razlicite stavove od mojih. Ako mi mozes vjerovati na rijec, imaju ne dobri, nego predobri razlozi za moju depresiju.
Dovoljno je reci da sam osoba koja je tezila citav zivot da bude emocionalno, mentalno i fizicki zdrava u svakom pogledu, i da sve odluke koliko god se one kosile sa religijom/misljenjem nekoga/moralnim stavovima i sl. donosim iskljucivo logikom i zdravim razumom.
Ovo je prvi put da sam se osjecao u zivotu kao nemam kontrolu nad njim, kao da su svi konci iz ruku poispadali.
Zanimljivo mi je iskreno cuti koliko, evo samo na forumu, ljudi imaju razlicita misljenja. Neko kaze nesto sto ima smisla i pogodi blizu doma, neki totalno fule
Last edited by Only_4Kids on 08/05/2019 13:53, edited 2 times in total.
-
sumirprimus
#99 Re: Sporazumni razvod - prvo rociste
jarane, ako nas ne trolas, rijetko kad zensko donese takve odluke odjednom, krckalo se to duze vremena a bez da ti je prijavila. iz ovog ili onog razloga to vi znate.
-
splinter
#100 Re: Sporazumni razvod - prvo rociste
Jok eto ne trolasumirprimus wrote:jarane, ako nas ne trolas, rijetko kad zensko donese takve odluke odjednom, krckalo se to duze vremena a bez da ti je prijavila. iz ovog ili onog razloga to vi znate.