Evo ja se sad probudio. Ona nešto ko ljuta...
Žene, smeta li vam kad muškarac zaspe k'o klada nakon odnosa?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
to je bilo nešto na granici između "zaspao" i "onesvijestio se"NeyDan wrote:Mozda jadna htjela jos a ti zaspao?!
mjerenje ću vam omogućiti u prostorijama MZ Bistrik u utorak 08. novembra (nakon bajramskih praznika). svi zainteresovani neka ponesu svoj metar i litar boze.Chmoljo wrote:aaa, kratak ti fitilj. što odmah ne kažeš![]()
![]()
zamisli koji to strah mora bitiCholina_Lokica wrote:Kod nas uvijek ja zaspem, a on ostane jadan budan
mora da si nježanchuchumbamayumbe wrote:Ja ne mogu zaspati poslije sexa.![]()
Pogotovu ako je zornjak.
(mada je pitanje upućeno ženama)
treba uvijek očistiti halat nakon radaGospoda Ministarka wrote:Meni to slatkoUmorio se
Ja se poslije sexa svakako prihvatim ciscenja.
e pa ova moja bi da prica. reko idi kod duške jurišić pa pričaj, pusti mene da malo otkunjamrainbowcatcher wrote:Šta smeta li?
Pa i ja zahrčem, k'o velika.![]()
Duhovni Vođa wrote:e pa ova moja bi da prica. reko idi kod duške jurišić pa pričaj, pusti mene da malo otkunjamrainbowcatcher wrote:Šta smeta li?
Pa i ja zahrčem, k'o velika.![]()
veze s vezom wrote:Sigurno si ti onda onaj pasivniChmoljo wrote:jarane, ja bih se poslije uvijek mazio, al' one hoće da spavaju...![]()
pasivni?veze s vezom wrote: Sigurno si ti onda onaj pasivni
veze s vezom wrote:Da.Chmoljo wrote:pasivni?veze s vezom wrote: Sigurno si ti onda onaj pasivni
Pasivni?!
markioni wrote:muski mozak je programiran da nakon sto muskarac odradi posao mozak pocne pojacano da luci hormon za spavanje i ugodu. to je prirodna reakcija koja tijelu i psihi govori da je "posao" obavljen i automatski se htjeli mi to ili ne gubi interes za partnerom (nema se zelje za ponovnim odradzivanjem posla jer zaboga zenka je "oplodzena" posao zavsren)...zvuci pomalo surovo ali jbg. tako je zapisano u ljudskom DNA od pracovjeka ..