takođe, ili jesi ili nisi...nema imeđubabyline wrote:vazi, dogovoreno, za ostel evo ne soliram ali ne idem na sokatu sa skuterom vec limunadu sa sir lancelotomSir_Lancelot wrote:Ja nudim vise. Limunadu i shokatu.![]()
Tačno ne treba po svaku cijenu, ali opet ima neki "srednji standard", gdje mozes biti relativno zadovoljan.![]()
![]()
![]()
e kod mene nema tih srednjih il je gornji il je donji![]()
soliram...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- BarbaDue
#601 Re: soliram...
- ljubav_aha
#602 Re: soliram...
sto vas dvojica mozete pisati stereotipne gluposti,oboje imate nesto zajednicko,niste uopste originalnifixer wrote:naravno da postoji. nedostatak samopouzdanja i zivot po principu neprekidnog cekanja. sta vise cekate? cekate da vas neko krene citati, primjecivati. lako je primjetiti nekog, ali ako ti taj izgleda kao neko ko se konstantno suzdrzava, preracunava, onda ti on po defaltu nije zanimljiv. ako svi cekaju, kolika je mogucnost da neko zbog vas odustene od te politike?Sir_Lancelot wrote:Svi ovi što su solo, sigurno postoji dobar razlog zasto je tako. Neki skriveni nedostatak.![]()
![]()
Što se tice pozitivnog razmišljanja, to djeluje kada treba uticati na materiju. Ne može se na svijest djelovati.![]()
Naravno, glavni razlog su prevelika ocekivanja i idealizirana slika ljubavi. Princ i princeza koji su zivjeli sretno do kraja svog zivota.
ne cekajte da vam sreca sama dodje. idite i ucinite sve za nju! oni koji igraju na sigurno - nista ne dobivaju. ja jesam solo, ali samo zbog toga sto to meni odgovara sad. ali to ne znaci nikako da sam usamljen, da mi fali poljubac, zagrljaj, ili nesto vise. borim se za sebe, zivim zivot punim plucima, naravno, mnogo puta i padnem, ali sve u svemu, ja sam sretan, pun samopouzdanja, a o zadovoljstvu necu da pricam![]()
samopouzdanje je presudan faktor koji odlucuje da li ces biti sam. sve ostalo nije bitno.
-
fixer
#603 Re: soliram...
cuj stereotipne gluposti. nemoj molim te, moj nije cilj da budem originalan, vec da imam neko misljenje, taman i pogresno. gdje je tvoje misljenje? haj nam ti guru reci jednu pametnu. ovako mi je glupo pricati ako ne znam koje je tvoje misljenje o temi, a ne o meni. 
- ljubav_aha
#604 Re: soliram...
moje misljenje: tvoje misljenje je pogresnofixer wrote:cuj stereotipne gluposti. nemoj molim te, moj nije cilj da budem originalan, vec da imam neko misljenje, taman i pogresno. gdje je tvoje misljenje? haj nam ti guru reci jednu pametnu. ovako mi je glupo pricati ako ne znam koje je tvoje misljenje o temi, a ne o meni.
ne njegujem guru filozofiju 21 vijeka
-
fixer
#605 Re: soliram...
moje misljenje: boli me qrac za tvoje misljenjeljubav_aha wrote:moje misljenje: tvoje misljenje je pogresnofixer wrote:cuj stereotipne gluposti. nemoj molim te, moj nije cilj da budem originalan, vec da imam neko misljenje, taman i pogresno. gdje je tvoje misljenje? haj nam ti guru reci jednu pametnu. ovako mi je glupo pricati ako ne znam koje je tvoje misljenje o temi, a ne o meni.![]()
ne njegujem guru filozofiju 21 vijeka
ne njegujem guru filozofiju 20 vijeka
- ljubav_aha
#606 Re: soliram...
fixer
bas si smijesan,prvo pitas kakvo je moje misljenje,zatim te odjednom ne interesuje,oh,da,kopiras stil odgovaranja,ccc 
-
fixer
#607 Re: soliram...
ti nisi iznjela svoje misljenje, ti si samo rekla da se ne slazes sa mojim. o temi nisi nista napisala.
haj, bujrum, napisi sad.
haj, bujrum, napisi sad.
- ljubav_aha
#608 Re: soliram...
fixer,pisala sam na prethodnim stranicama
-
fixer
#609 Re: soliram...
oki, evo nasao sam to sto s pisala.ljubav_aha wrote:hm,zar nije logicno,ako ima prijarelja pored sebe,znzci imas ljubavDaphna wrote:Eh Milivoje... Zato sam ja i potencirala sigurnost, smijeh, ludosti... A ne ljubav!
U pravu si, bitno je imati prijatelja pored sebe, nekoga s kim ćeš se osjećati opušteno i smireno... Ali...
nemam neko izgradjeno misljenje o ovom sto si pisala.
- ljubav_aha
#610 Re: soliram...
zastofixer wrote:oki, evo nasao sam to sto s pisala.ljubav_aha wrote:hm,zar nije logicno,ako ima prijarelja pored sebe,znzci imas ljubavDaphna wrote:Eh Milivoje... Zato sam ja i potencirala sigurnost, smijeh, ludosti... A ne ljubav!
U pravu si, bitno je imati prijatelja pored sebe, nekoga s kim ćeš se osjećati opušteno i smireno... Ali...![]()
nemam neko izgradjeno misljenje o ovom sto si pisala.
-
fixer
#611 Re: soliram...
kineski mi nije maternji jezik
salim se, ma necu traziti sta si ti pricala sa nekim drugim. ja sam poseban
ako zelis pricati sa mnom, kreni iznositi misljenje sad... 
salim se, ma necu traziti sta si ti pricala sa nekim drugim. ja sam poseban
- ljubav_aha
#612 Re: soliram...
fixer,pisem na forumu ,znaci,ne samo za tebe
soliranje je proces,faza,nije nepoznata imenica,moze biti uzrok ali i posljedica,sta god ...svi smo faktori sa jednom ili vise nepoznanica
soliranje je proces,faza,nije nepoznata imenica,moze biti uzrok ali i posljedica,sta god ...svi smo faktori sa jednom ili vise nepoznanica
- madner
#613 Re: soliram...
Sreca da nije stereotipna glupost sto si napisala, napokon nesto konkretno. 
-
Kjajević Majko
#614 Re: soliram...
Ja imam "izgrađeno mišljenje" o ovome...ljubav_aha wrote:zasto
Prijatelji mi ne trebaju niti njihova ljubav!
- ljubav_aha
#615 Re: soliram...
tako je moja prijeteljska ljubaviKjajević Majko wrote:Ja imam "izgrađeno mišljenje" o ovome...ljubav_aha wrote:zasto
Prijatelji mi ne trebaju niti njihova ljubav!
-
Sir_Lancelot
#616 Re: soliram...
Ovom gradu treba specijalizirani "singles bar".
-
raspolozena70
#617 Re: soliram...
Sretno soliram...bolje sretno sama nego nesretna u vezi 
- ljubav_aha
#618 Re: soliram...
mozda ne soliras dugo,hajde budi malo iskrenija,kao B_JBraspolozena70 wrote:Sretno soliram...bolje sretno sama nego nesretna u vezi
Bond_JaneBond wrote:I ne samo Sarajevu i drugim gradovima u BiH..Previse ljudi predugo uspjesno solira da bi to bilo dobro.
-
radiostar
#619 Re: soliram...
ljubav_aha wrote:mozda ne soliras dugo,hajde budi malo iskrenija,kao B_JBraspolozena70 wrote:Sretno soliram...bolje sretno sama nego nesretna u vezi![]()
Bond_JaneBond wrote:I ne samo Sarajevu i drugim gradovima u BiH..Previse ljudi predugo uspjesno solira da bi to bilo dobro.
sta znaci "dugo"?
- ljubav_aha
#620 Re: soliram...
postedi nas filozofiranja,nekome je predugo i 3 mijeseca,a nekome je godina dana jos uvijek OuKejradiostar wrote:sta znaci "dugo"?
i ste tebi znaci "dugo"
-
radiostar
#621 Re: soliram...
pa ne znam eto... sve preko 18 cm je dugo?ljubav_aha wrote:postedi nas filozofiranja,nekome je predugo i 3 mijeseca,a nekome je godina dana jos uvijek OuKejradiostar wrote:sta znaci "dugo"?
i ste tebi znaci "dugo"
- ljubav_aha
#622 Re: soliram...
radiostar,nismo na istim talasnim duzinama 
-
radiostar
#623 Re: soliram...
nismo? maj bedljubav_aha wrote:radiostar,nismo na istim talasnim duzinama
- ljubav_aha
#624 Re: soliram...
B_JB,upravo tako,svaka cast za iskrenostBond_JaneBond wrote:Duze od godinu dana..
Iskreno, fino mi je, al' kad znam da ima i moze ljepse, e onda imam osjecaj da nesto bitno propustam i postajem svjesnija cinjenice kako brzo vrijeme prolazi..
NAsa ljubav_aha -garant solira po prvi put malo duze, kao i sve drugo to ima i svoje prednosti i svoje mane, al' po mom misljenju daleko vise mana.
-
radiostar
#625 Re: soliram...
Bond_JaneBond wrote:Duze od godinu dana..radiostar wrote:Bond_JaneBond wrote:I ne samo Sarajevu i drugim gradovima u BiH..Previse ljudi predugo uspjesno solira da bi to bilo dobro.
sta znaci "dugo"?
Iskreno, fino mi je, al' kad znam da ima i moze ljepse, e onda imam osjecaj da nesto bitno propustam i postajem svjesnija cinjenice kako brzo vrijeme prolazi..
NAsa ljubav_aha -garant solira po prvi put malo duze, kao i sve drugo to ima i svoje prednosti i svoje mane, al' po mom misljenju daleko vise mana.
aaa zato je ona ovako neUrozna.