Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
cekaj te moje dahmenzi....jedna po jedna pa nisam Holidej inn imate polupansion i toplu vodu u kupatilu 24h,izjutra jaja na oko i fildzhan kahve,poslije toga idemo na psihofizicke pripreme i onda pici terapija u trajanju 2h......eeeee ima i internet i kablovska,sta hocete vise
aida05 wrote:Pici terapija?Znaci brza terapija jer ja kad neko brza kazem Pici
zamo ti zezaj al ja sam nashiroko poznat po svojim iscjeljivanjima i 2h je dnevna terapija od 2h ,ne ukljucujuci nocnu koja traje nesto duze i sa boljim ucinkom
aida05 wrote:Pici terapija?Znaci brza terapija jer ja kad neko brza kazem Pici
zamo ti zezaj al ja sam nashiroko poznat po svojim iscjeljivanjima i 2h je dnevna terapija od 2h ,ne ukljucujuci nocnu koja traje nesto duze i sa boljim ucinkom
jel' se to bilo na kursu alternativne medicine u susjedoj nam zemlji
Pa vidim da je alternativna medicina u ekspanziji,pa ko veljim da se i ja otprombankam
Zenmske depiliram biočarapom a energetsko namjestanje grudi i guzova 30% jeftinije neg kod BiBe
lolita_xx wrote:danas tri stranke?? ma nista od tebe
de malo odmori da budes spreman za mene
ma mogu da te uguram izmedju stranki,eve štela radi,pa sad vidi,a odmoran sam ja samo me S1 pršljen malo zeza,klimljiv je pa moram smanjiti potencijal na 80%
ne moras ti mene gurat
odovji jedan dan za mene
prije toga na fizikalne terapije, i nek te ta neka stranka malo izmasira, nemoj da te sta boli kad sa mnom budes
lolita_xx wrote:ne moras ti mene gurat
odovji jedan dan za mene
prije toga na fizikalne terapije, i nek te ta neka stranka malo izmasira, nemoj da te sta boli kad sa mnom budes
dobro eve utefterena si....eeeeeee a volis li premaze s marmeljad od šljivu il breskvu
Evo vratio sam se sa mora, festivala, putovanja po italiji i ostalih zajebancija... po prvi put u mnogo godina SOLO (dobro, bilo je par jarana tu i tamo). I mogu reci da sam preporodjen. Cak se pocinjem brinut koliko mi se svidja biti solo, radit sta hocu, kad hocu, bez kojekakvih dogovora, kompromisa i sl.
polumasni wrote:Evo vratio sam se sa mora, festivala, putovanja po italiji i ostalih zajebancija... po prvi put u mnogo godina SOLO (dobro, bilo je par jarana tu i tamo). I mogu reci da sam preporodjen. Cak se pocinjem brinut koliko mi se svidja biti solo, radit sta hocu, kad hocu, bez kojekakvih dogovora, kompromisa i sl.
Dobrodošao u klub!!
To je izgleda najveći problem kod solera--navuku se! Pa onda izmišljaju svakome mane!!
jest tako je, evo ja juce odbih jednu plavusu sa velikim, da prostite, sisama !
Svakakvih mahana ima na ovom dunjaluku
Ne valja se navikavat na soliranje
d2 wrote:jest tako je, evo ja juce odbih jednu plavusu sa velikim, da prostite, sisama !
Jesi li je odbio što je plavka ili što je sisata ili ne podnosiš kombinaciju?!
polumasni wrote:Evo vratio sam se sa mora, festivala, putovanja po italiji i ostalih zajebancija... po prvi put u mnogo godina SOLO (dobro, bilo je par jarana tu i tamo). I mogu reci da sam preporodjen. Cak se pocinjem brinut koliko mi se svidja biti solo, radit sta hocu, kad hocu, bez kojekakvih dogovora, kompromisa i sl.
Dobrodošao u klub!!
To je izgleda najveći problem kod solera--navuku se! Pa onda izmišljaju svakome mane!!
d2 wrote:jest tako je, evo ja juce odbih jednu plavusu sa velikim, da prostite, sisama !
ma ovo kako soliram ne mogu se peglat sa takvima, ko bi to trpio, plavo sisato
ma ovo kako soliram ne mogu se peglat sa takvima, ko bi to trpio, plavo sisato
pa soliram od kako sam se rodio, istina kazu da ne treba soliti previse jer nije zdravo, navodno dize pritisak al jebiga ja soliram, ukusnije mi tako
a jel o tome pricamo ili o gitarama
d2 wrote:pa soliram od kako sam se rodio, istina kazu da ne treba soliti previse jer nije zdravo, navodno dize pritisak al jebiga ja soliram, ukusnije mi tako
a jel o tome pricamo ili o gitarama
Ma o pjevanju,o pjevanju govorimo,koliko puta ti moram reći?! cccccccccccc Ništa ti ne slušaš!!!