soliram...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
kenanz
#301 Re: soliram...
jesam...kako nebi bio...
zar ne?
zar ne?
-
kenanz
#302 Re: soliram...
ali kad malo bolje razmislim...mozda to i nije toliko lose...
sve mi se cni da ce neko ostati kratkih rukava...da ne spominjem nickove...
- Daphna
#303 Re: soliram...
kenanz wrote:ali kad malo bolje razmislim...mozda to i nije toliko lose...![]()
Pa Daphna je ostala kratkih rukava... Muntala tebe a ti tamo pričaš o zarukama, pa još te vidjeh i sa djevojčicom... Tako da furaj s ove teme, ti ne soliraš
I šta ću jadna, smuntam si Brčaka...
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#304 Re: soliram...
Sta se zalis bar si smuntala nekoga.Jes ova omladina nezahvalna...........
- Daphna
#305 Re: soliram...
Ko se žali? Ja?! Jok draga Aidice... Samo pojašnjavam našem dragom kenanz...aida05 wrote:Sta se zalis bar si smuntala nekoga.Jes ova omladina nezahvalna...........
- Šeherzada
#306 Re: soliram...
E to mi je drago cuti 
-
zula
#307 Re: soliram...
kakve cari?Charlotte wrote:Ja žalim ljude koji skaču iz veze u vezu i nikad nisu upoznali čari soliranja![]()
mozda je fino biti sam, ali ne duze od dvije-tri sedmice
- Šeherzada
#308 Re: soliram...
Kako kakve cari?Pa lijepe,gledas film koji hoces i places do mile volje jer nema ko da te zeza,spavas kako hoces,cak mozes i da hrcis a niko te ne lupa nogom.Jedes 10 dana suhu hranu jer ti je mrsko da kuhas....Nabavis macka a niko ti ne zvoca da je bolji pas.....zula wrote:kakve cari?Charlotte wrote:Ja žalim ljude koji skaču iz veze u vezu i nikad nisu upoznali čari soliranja![]()
mozda je fino biti sam, ali ne duze od dvije-tri sedmice
-
BRCAK27
#309 Re: soliram...
PA DAPHNA DAPHNA NISAM ZNAO DA SE SMATRAS JADNOM STO SI SMUNTALA MENE HM AUUUUUU STA RECE !!!Daphna wrote:kenanz wrote:ali kad malo bolje razmislim...mozda to i nije toliko lose...![]()
Pa Daphna je ostala kratkih rukava... Muntala tebe a ti tamo pričaš o zarukama, pa još te vidjeh i sa djevojčicom... Tako da furaj s ove teme, ti ne soliraš![]()
I šta ću jadna, smuntam si Brčaka...![]()
-
BRCAK27
#310 Re: soliram...
kenanz wrote:da malo ozivimo i ovu temu....
vidim ima novosti na forumu, nisam bio odavno pa sam se malo iznenadio....
Daphna nam ima novi Avatar... steta sto se na slici ne vidi totem...
nadam se da nam se BRCAK "usrecio" barem se nadam da je malo sretniji jer mu je Daphna proteklog vikenda sto se tice fizicke udaljenosti prisla malo blize...ko zna mozda je skoknula i do Brckog...zna ona to uraditi, a voli i velike slivove rijeka...SAVA, DRINA...
Zini da ti kazem .....
Puno se ti raspitujes za kolegicu ti , nestro mi tu nije jasno ....ali evo sve je vec receno !!!!!!!!
- Daphna
#311 Re: soliram...
Jel da srećo da nam je bilo fino? Doduše nije bila Sava, ni Drina... Ali bilo je kraj vodeBRCAK27 wrote:kenanz wrote:da malo ozivimo i ovu temu....
nadam se da nam se BRCAK "usrecio" barem se nadam da je malo sretniji jer mu je Daphna proteklog vikenda sto se tice fizicke udaljenosti prisla malo blize...ko zna mozda je skoknula i do Brckog...zna ona to uraditi, a voli i velike slivove rijeka...SAVA, DRINA...
Zini da ti kazem .....![]()
Puno se ti raspitujes za kolegicu ti , nestro mi tu nije jasno ....ali evo sve je vec receno !!!!!!!!
-
BRCAK27
#312 Re: soliram...
Ma sta reci... ta kosica...te oci .... i naravno voda.....romantikaaaaaDaphna wrote:Jel da srećo da nam je bilo fino? Doduše nije bila Sava, ni Drina... Ali bilo je kraj vodeBRCAK27 wrote:kenanz wrote:da malo ozivimo i ovu temu....
Zini da ti kazem .....![]()
Puno se ti raspitujes za kolegicu ti , nestro mi tu nije jasno ....ali evo sve je vec receno !!!!!!!!uf... Milina...
(nek' crknu dušmani)
![]()
- Daphna
#313 Re: soliram...
Upozorio je tebe kenanz na te oči... Znači, ipak je dobrica... Ali uzalud sva upozorenja! Koliko god da se pripremiš, na ove oči padneš
pozz mom Keni
pozz mom Keni
-
BRCAK27
#314 Re: soliram...
HALO JARANE IMALA SI I TI NA STA DA PADNES .... EHEHEHEJDaphna wrote:Upozorio je tebe kenanz na te oči... Znači, ipak je dobrica... Ali uzalud sva upozorenja! Koliko god da se pripremiš, na ove oči padneš![]()
![]()
pozz mom Keni
Te ovo te ono da ne nabrajam ...ali imala si sta i vidjet ,,sam,o sebe falis nemoj da ja sad aktiviram neke na forumu pa dacujes fale..... i kakvi su ovo kissici za Kenu ha .... nemoj da ja sad krenem jubit tam neku
-
kenanz
#315 Re: soliram...
ah sta svasta se prica, a mene nigdje...
-
kenanz
#316 Re: soliram...
Daphna wrote:kenanz wrote:ali kad malo bolje razmislim...mozda to i nije toliko lose...![]()
Pa Daphna je ostala kratkih rukava... Muntala tebe a ti tamo pričaš o zarukama, pa još te vidjeh i sa djevojčicom... Tako da furaj s ove teme, ti ne soliraš![]()
I šta ću jadna, smuntam si Brčaka...![]()
SUPER
-
kenanz
#317 Re: soliram...
ETO BRCAK USPIO SI...SVAKA CAST...
Imam osjecaj da polagano osvajajas njeno ranjeno srce...kazem ranjeno jer je zaista bilo monog ljudi koji su je povrijedili, a ona to nicim nije zasluzila, jedini njen grijeh je bio sto je srcem voljela te ljude...a oni su je svi, pa vjerujem gotovo svi odreda srusili i povrijedili...mozda je pravila neke greske ali ako covjek pogrijesi to nije razlog da ga se srusi i pokusa unistiti, pokusa mu se ugusiti duh, onaj plamicak koji gori u svakom od nas...Daphna je bila toliko osjecajna da je nekima dopustila da se igraju sa onim plamickom duha koji tinja u njoj, aljudi kada vide da modu da se igraju onda postanu nemilosrdni..
Daphna je jedna predobra djevojka, verujem da cete se razumjeti i naravno da cete se voljeti cijeloga zivota jer ona je djevojka koja zasluzuje ljubav za cio zivot...mozda ce ti trebati malo vise vremena da shvatis i budes svestan njenja romaticne strane licnosti...ali ko zna mozda ce ti ona to odmah i pokazati...veliki je romaticar...voli male stvari...cisto one stvari da je zovnes i pitas kako je provela dan...jeli umorna...da je ohrabris da je ceka ljepsa buducnost iako vani pada kisa...iako je vani hladno i tmurno da joj u takvim danima stavis vedninu i osmjeh na lice jer ona to zaista zasluzuje njeno srce je prepuno ljubavi za svakoga...mozda ce nekada biti iz tebi nekog nerazumljivog razloga tuzna i odsutna...ali strpi se, vremenom ce ti ispricati sve sto je tisti i zbog cega je tuzna...tada ces shvatiti velicinu njenog srca...
i jos nesto nastoj da je nikad ne razocaras...jer razocarenja cijepaju njenu dusu...slamaju njeno srce...
Imam osjecaj da polagano osvajajas njeno ranjeno srce...kazem ranjeno jer je zaista bilo monog ljudi koji su je povrijedili, a ona to nicim nije zasluzila, jedini njen grijeh je bio sto je srcem voljela te ljude...a oni su je svi, pa vjerujem gotovo svi odreda srusili i povrijedili...mozda je pravila neke greske ali ako covjek pogrijesi to nije razlog da ga se srusi i pokusa unistiti, pokusa mu se ugusiti duh, onaj plamicak koji gori u svakom od nas...Daphna je bila toliko osjecajna da je nekima dopustila da se igraju sa onim plamickom duha koji tinja u njoj, aljudi kada vide da modu da se igraju onda postanu nemilosrdni..
Daphna je jedna predobra djevojka, verujem da cete se razumjeti i naravno da cete se voljeti cijeloga zivota jer ona je djevojka koja zasluzuje ljubav za cio zivot...mozda ce ti trebati malo vise vremena da shvatis i budes svestan njenja romaticne strane licnosti...ali ko zna mozda ce ti ona to odmah i pokazati...veliki je romaticar...voli male stvari...cisto one stvari da je zovnes i pitas kako je provela dan...jeli umorna...da je ohrabris da je ceka ljepsa buducnost iako vani pada kisa...iako je vani hladno i tmurno da joj u takvim danima stavis vedninu i osmjeh na lice jer ona to zaista zasluzuje njeno srce je prepuno ljubavi za svakoga...mozda ce nekada biti iz tebi nekog nerazumljivog razloga tuzna i odsutna...ali strpi se, vremenom ce ti ispricati sve sto je tisti i zbog cega je tuzna...tada ces shvatiti velicinu njenog srca...
i jos nesto nastoj da je nikad ne razocaras...jer razocarenja cijepaju njenu dusu...slamaju njeno srce...
-
sabanss
#318 Re: soliram...
Meni na ovoj temi nista nije jasno
Ovo neka sapunica?
Ovo neka sapunica?
-
BRCAK27
#319 Re: soliram...
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWWkenanz wrote:ETO BRCAK USPIO SI...SVAKA CAST...
necem biti glumac u ovoj sapunici , ovaj tvoj post hm pun ljubavi , romantike itd ,neznam sta da mislim heehh kako god nema me na ovoj temi vise , sve mi ovo ide na zivceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
A TI pa neznam sta da ti recem....strah me da se nepostavljam između vas !!! !!!!!
AJ BOK
-
kenanz
#320 Re: soliram...
meni sad nista nije jasno....
- Šeherzada
#321 Re: soliram...
Meni je jasno.Kenan i Brcak se bore za istu djevojku
Tako je draga,jedan ko nijedan
- otherside
#322 Re: soliram...
sta uradi nesrecokenanz wrote:meni sad nista nije jasno....
- Daphna
#323 Re: soliram...
aida05 wrote:Meni je jasno.Kenan i Brcak se bore za istu djevojku![]()
Eh draga moja... Koliko je to dobro toliko i nije jer na kraju ostaneš sam!
-
kenanz
#324 Re: soliram...
ma daj...nemoj tako...
- Šeherzada
#325 Re: soliram...
Ma jok ba,zato uvjek imas rezervu.Ja imala SAMO JEDNOG i ostala sama.....Nicim ti se ne garantuje da ce viti tvoj...Od sada 2 ili nijedan....Sto je veci broj,ja srecnija!Nema toga kkoji ce me natjerati da budem samo njegova.Znas ono
"Nikada ne budi ruza samo jednog leptira jer nikada neces naci leptira samo jedne ruze"
"Nikada ne budi ruza samo jednog leptira jer nikada neces naci leptira samo jedne ruze"