soliram...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
snoppy-on-stage

#201 Re: soliram...

Post by snoppy-on-stage »

vidi ti ovog brcaka ...... a ja htjela da zovem onaj broj ...... da mi sapne koju..... :x obecao mi otkriti sve tajne.....pa me iznevjeri... ali eto nisam ja azdaha necu da stajem na put ......pa zovite u svatove :)
BRCAK27

#202 Re: soliram...

Post by BRCAK27 »

Daphna wrote:Image

A mogla je to biti velika, velika ljubav... :cry:

E brcak, brcak...
Pa zasto..... na koljenima molim za oprost ...nece se ponoviti

OSTAVI ME DANAS , OSTAVI ME JUCE
OSTAVI ME MOJA VILO BILO KAD ...
OSTAVI ME SUTRA IL NEKOG NOVOG JUTRA
SAMO ME NE OSTAVLJAJ SAD.... :-D
BRCAK27

#203 Re: soliram...

Post by BRCAK27 »

snoppy-on-stage wrote:vidi ti ovog brcaka ...... a ja htjela da zovem onaj broj ...... da mi sapne koju..... :x obecao mi otkriti sve tajne.....pa me iznevjeri... ali eto nisam ja azdaha necu da stajem na put ......pa zovite u svatove :)
Ma suti vidi sta imi bi ..ostavi me na samom startu ...eh jadan ja !
Daphna

#204 Re: soliram...

Post by Daphna »

Tako ti je to kada kreneš sa cvijeta na cvijet... Pa ti svaki sladak, svaki ti miriše... I onda ti se ukusi i mirisi toliko izmiješaju da zapravo na kraju ne znaš koji ti se dopada najviše...

A ti bumbarčiću naš, baš zaredao po ovoj forumskoj bašti... Sad ti svi cvjetići skupiše svoje nježne latice i ti osta sam na hladnoći i kiši...

Još ja kontala biće tu nešto, ako ništa a ono bar jer smo zemljaci...

:mrgreen: :-)
BRCAK27

#205 Re: soliram...

Post by BRCAK27 »

Daphna wrote:Tako ti je to kada kreneš sa cvijeta na cvijet... Pa ti svaki sladak, svaki ti miriše... I onda ti se ukusi i mirisi toliko izmiješaju da zapravo na kraju ne znaš koji ti se dopada najviše...

A ti bumbarčiću naš, baš zaredao po ovoj forumskoj bašti... Sad ti svi cvjetići skupiše svoje nježne latice i ti osta sam na hladnoći i kiši...

Još ja kontala biće tu nešto, ako ništa a ono bar jer smo zemljaci...

:mrgreen: :-)
Jao bas si okrutna , a ja mislio da si fina i da ce ovo trajati hm ........ :cry:
kenanz

#206 Re: soliram...

Post by kenanz »

:)
Last edited by kenanz on 18/06/2008 21:06, edited 2 times in total.
kenanz

#207 Re: soliram...

Post by kenanz »

:)
Last edited by kenanz on 18/06/2008 21:06, edited 1 time in total.
fraise_jagoda

#208 Re: soliram...

Post by fraise_jagoda »

Meni kad je postalo dosadano solirati, ja ´´izcoolirala´´ i ostavila broj tipu koji mi se svidio...Javio se isto vece, pocelo dopisivanje i sada smo vec cetiri mjeseca skupa 8) Decko je fantastican, odavno se nisam osjecala voljenijom :) Tacno je da smo nekih dva sata udaljeni jedno od drugog, ali super ide...Ipak nam je obrazovanje na prvom mjestu :D
U sve to, nije bio tipicni?! balkanac koji smatra da muskarci iskljucivo treba da prilaze djevojkama...A moje prvo ostavaljanje broja telefona se isplatilo :P
Sretnoo
karanana

#209 Re: soliram...

Post by karanana »

joj luzera, cuj da se javi isto vece?! to se saceka 2-3 dana da se i zenska pocne pitati zasto je ne zove i da i nju zagolica malo.
BRCAK27

#210 Re: soliram...

Post by BRCAK27 »

fraise_jagoda wrote:Meni kad je postalo dosadano solirati, ja ´´izcoolirala´´ i ostavila broj tipu koji mi se svidio...Javio se isto vece, pocelo dopisivanje i sada smo vec cetiri mjeseca skupa 8) Decko je fantastican, odavno se nisam osjecala voljenijom :) Tacno je da smo nekih dva sata udaljeni jedno od drugog, ali super ide...Ipak nam je obrazovanje na prvom mjestu :D
U sve to, nije bio tipicni?! balkanac koji smatra da muskarci iskljucivo treba da prilaze djevojkama...A moje prvo ostavaljanje broja telefona se isplatilo :P
Sretnoo
Jel vidis !!!!! Uspjelooooooo
KYLIE

#211 Re: soliram...

Post by KYLIE »

ne znam zasto je momak luzer, da je coolirao i cekao neko drugi je mogao iskoristiti priliku

e sto ne mogu ovih muskih furki...
karanana

#212 Re: soliram...

Post by karanana »

pa ne znam, ali po nekom nepisanom pravilu od dana dobijanja broja treba se sacekati dva-tri dana da se ne bi izgledalo kao da si ocajan. ne znam, ali mislim da i zenske tako razmisljaju kad ih frajer zovne sat poslije dobijanja broja da je luzer i da je ocajan.
Kjajević Majko

#213 Re: soliram...

Post by Kjajević Majko »

KYLIE wrote:ne znam zasto je momak luzer, da je coolirao i cekao neko drugi je mogao iskoristiti priliku

Nisu to muške furke nego furke s filmova. :roll:
Pravo muško ne da bi nazvalo isto veče nego bi krenulo za njom kući. :D
KYLIE

#214 Re: soliram...

Post by KYLIE »

Kjajević Majko wrote:
KYLIE wrote:ne znam zasto je momak luzer, da je coolirao i cekao neko drugi je mogao iskoristiti priliku

Nisu to muške furke nego furke s filmova. :roll:
Pravo muško ne da bi nazvalo isto veče nego bi krenulo za njom kući. :D
ma bravo kjajevicu svaki me put iznova impresioniras :thumbup:
BRCAK27

#215 Re: soliram...

Post by BRCAK27 »

Mani te se corave price, nema mi DAPHNE cijeli dan , sta da radim broja nemam.... Uhvaticu se za gelender i vikati HELP HELP
fraise_jagoda

#216 Re: soliram...

Post by fraise_jagoda »

karanana wrote:joj luzera, cuj da se javi isto vece?! to se saceka 2-3 dana da se i zenska pocne pitati zasto je ne zove i da i nju zagolica malo.
Kod mene je bas dobio veeeeeliki plus, jer je odmah reagovao...Da nije, moglo bi biti:``E, sada ja malo cooliram`` :D
nebojeplavo

#217 Re: soliram...

Post by nebojeplavo »

karanana wrote:pa ne znam, ali po nekom nepisanom pravilu od dana dobijanja broja treba se sacekati dva-tri dana da se ne bi izgledalo kao da si ocajan. ne znam, ali mislim da i zenske tako razmisljaju kad ih frajer zovne sat poslije dobijanja broja da je luzer i da je ocajan.
Meni je to znak da je zainteresovan :D vise mi djeluje da je ocajan kad nazove par dana poslije :D
Jednom sam imala smijesnu situaciju kad mi se frajer javio 15 dana poslije, ja izbrisala njegov broj i nisam ni znala ko je :D :lol:
KYLIE

#218 Re: soliram...

Post by KYLIE »

nebojeplavo wrote:
karanana wrote:pa ne znam, ali po nekom nepisanom pravilu od dana dobijanja broja treba se sacekati dva-tri dana da se ne bi izgledalo kao da si ocajan. ne znam, ali mislim da i zenske tako razmisljaju kad ih frajer zovne sat poslije dobijanja broja da je luzer i da je ocajan.
Meni je to znak da je zainteresovan :D vise mi djeluje da je ocajan kad nazove par dana poslije :D
Jednom sam imala smijesnu situaciju kad mi se frajer javio 15 dana poslije, ja izbrisala njegov broj i nisam ni znala ko je :D :lol:
a mozes misliti njega kako je kontao da je cool frajer, mislim...izdrzati 15 dana :lol: :lol: :lol:
nebojeplavo

#219 Re: soliram...

Post by nebojeplavo »

KYLIE wrote:
nebojeplavo wrote: Meni je to znak da je zainteresovan :D vise mi djeluje da je ocajan kad nazove par dana poslije :D
a mozes misliti njega kako je kontao da je cool frajer, mislim...izdrzati 15 dana :lol: :lol: :lol:
ma covjek se jos naljutio i napao me, kao gdje cu ja izbrisati njegov broj :D :lol: :lol:
profi25

#220 Re: soliram...

Post by profi25 »

ma bezveze su te igre za papke...nakon 2-3 dana zvati i sl. ili nakon 3 sastanka poljubac i sl. :lol: :shock:

ja ako hocu vec da startam, to ucinim odmah dok je situacija jos vruca i pod pritiskom... :D
ako mi se djevojka svidja odmah je poljubim i nema peglanja :wink:

samo ne znam zasto djevojke odmah strecaju i postavljaju ono glupo pitanje, zasto poljubac na prvom sastanku, ne moze ona odmah cccccc :-)
karanana

#221 Re: soliram...

Post by karanana »

profi25 wrote:ma bezveze su te igre za papke...nakon 2-3 dana zvati i sl. ili nakon 3 sastanka poljubac i sl. :lol: :shock:

ja ako hocu vec da startam, to ucinim odmah dok je situacija jos vruca i pod pritiskom... :D

samo ne znam zasto djevojke odmah strecaju i postavljaju ono glupo pitanje, zasto poljubac na prvom sastanku, ne moze ona odmah cccccc :-)
poruka na mojoj majici na avataru sve govori sto se toga tice. samo je vazno da se ribica zakaci za udicu.
Ashrafieh

#222 Re: soliram...

Post by Ashrafieh »

nebojeplavo wrote:
Jao kretena, pa šta je kontao, da živiš u manastiru i da nećeš nikoga upoznati?
Ovo za luzera je stereotip koji ne štima. Frajer koji me zvao 15 minuta nakon što sam mu dala
broj je zbog mene otkačio 3 cure, ne bih to ni saznala da mi jednom prilikom nije posudio mobitel :lol:
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

#223 Re: soliram...

Post by karabaja-x »

profi25 wrote:ma bezveze su te igre za papke...nakon 2-3 dana zvati i sl. ili nakon 3 sastanka poljubac i sl. :lol: :shock:

e tako je majstore, kad je sve kako treba onda nije bitno jal prvi treci il deseti sastanak, bez ustrucavanja, jebo neka moralna "pravila," ono kad izadjes s zenskom i znas da je sve moguce, to je za to treba biti zreo i ona i ja, ja jesam a da li je ona, ako nije, kajem joj bye bye emilija
*mima*

#224 Re: soliram...

Post by *mima* »

Ako me ne odvede u krevet prvu noc......bezveze je....
profi25

#225 Re: soliram...

Post by profi25 »

ma ja jarane, a vjeruj i one vole odmah, jedva cekaju :mrgreen:
samo se prave kao fine, ne bi ovo ono, rano je, dok se jos jednom vidimo :lol: :lol:

a kada je poljubis ne pusta te, vidis da zeli i ona :)
ja to uvijek na vrijeme, prvi sastanak, prva setnja, ako sve stima zaustavim je u pola frke i gotova je :D

samo me u zadnje vrijeme nervira sto nece da izadju, nego hoce da ih zivkas, moljakas, fol udvaranje...joooooj pegla :skoljka:
djevojke malo konkretnije, brze reagujte, niste glumice narodnog pozorista :lol:
Post Reply