soliram...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
snoppy-on-stage
#201 Re: soliram...
vidi ti ovog brcaka ...... a ja htjela da zovem onaj broj ...... da mi sapne koju.....
obecao mi otkriti sve tajne.....pa me iznevjeri... ali eto nisam ja azdaha necu da stajem na put ......pa zovite u svatove 
-
BRCAK27
-
BRCAK27
#203 Re: soliram...
Ma suti vidi sta imi bi ..ostavi me na samom startu ...eh jadan ja !snoppy-on-stage wrote:vidi ti ovog brcaka ...... a ja htjela da zovem onaj broj ...... da mi sapne koju.....obecao mi otkriti sve tajne.....pa me iznevjeri... ali eto nisam ja azdaha necu da stajem na put ......pa zovite u svatove
- Daphna
#204 Re: soliram...
Tako ti je to kada kreneš sa cvijeta na cvijet... Pa ti svaki sladak, svaki ti miriše... I onda ti se ukusi i mirisi toliko izmiješaju da zapravo na kraju ne znaš koji ti se dopada najviše...
A ti bumbarčiću naš, baš zaredao po ovoj forumskoj bašti... Sad ti svi cvjetići skupiše svoje nježne latice i ti osta sam na hladnoći i kiši...
Još ja kontala biće tu nešto, ako ništa a ono bar jer smo zemljaci...

A ti bumbarčiću naš, baš zaredao po ovoj forumskoj bašti... Sad ti svi cvjetići skupiše svoje nježne latice i ti osta sam na hladnoći i kiši...
-
BRCAK27
#205 Re: soliram...
Jao bas si okrutna , a ja mislio da si fina i da ce ovo trajati hm ........Daphna wrote:Tako ti je to kada kreneš sa cvijeta na cvijet... Pa ti svaki sladak, svaki ti miriše... I onda ti se ukusi i mirisi toliko izmiješaju da zapravo na kraju ne znaš koji ti se dopada najviše...
![]()
-
kenanz
-
kenanz
-
fraise_jagoda
#208 Re: soliram...
Meni kad je postalo dosadano solirati, ja ´´izcoolirala´´ i ostavila broj tipu koji mi se svidio...Javio se isto vece, pocelo dopisivanje i sada smo vec cetiri mjeseca skupa
Decko je fantastican, odavno se nisam osjecala voljenijom
Tacno je da smo nekih dva sata udaljeni jedno od drugog, ali super ide...Ipak nam je obrazovanje na prvom mjestu
U sve to, nije bio tipicni?! balkanac koji smatra da muskarci iskljucivo treba da prilaze djevojkama...A moje prvo ostavaljanje broja telefona se isplatilo
Sretnoo
U sve to, nije bio tipicni?! balkanac koji smatra da muskarci iskljucivo treba da prilaze djevojkama...A moje prvo ostavaljanje broja telefona se isplatilo
Sretnoo
- karanana
#209 Re: soliram...
joj luzera, cuj da se javi isto vece?! to se saceka 2-3 dana da se i zenska pocne pitati zasto je ne zove i da i nju zagolica malo.
-
BRCAK27
#210 Re: soliram...
Jel vidis !!!!! Uspjelooooooofraise_jagoda wrote:Meni kad je postalo dosadano solirati, ja ´´izcoolirala´´ i ostavila broj tipu koji mi se svidio...Javio se isto vece, pocelo dopisivanje i sada smo vec cetiri mjeseca skupaDecko je fantastican, odavno se nisam osjecala voljenijom
Tacno je da smo nekih dva sata udaljeni jedno od drugog, ali super ide...Ipak nam je obrazovanje na prvom mjestu
![]()
U sve to, nije bio tipicni?! balkanac koji smatra da muskarci iskljucivo treba da prilaze djevojkama...A moje prvo ostavaljanje broja telefona se isplatilo![]()
Sretnoo
-
KYLIE
#211 Re: soliram...
ne znam zasto je momak luzer, da je coolirao i cekao neko drugi je mogao iskoristiti priliku
e sto ne mogu ovih muskih furki...
- karanana
#212 Re: soliram...
pa ne znam, ali po nekom nepisanom pravilu od dana dobijanja broja treba se sacekati dva-tri dana da se ne bi izgledalo kao da si ocajan. ne znam, ali mislim da i zenske tako razmisljaju kad ih frajer zovne sat poslije dobijanja broja da je luzer i da je ocajan.
-
Kjajević Majko
#213 Re: soliram...
Nisu to muške furke nego furke s filmova.KYLIE wrote:ne znam zasto je momak luzer, da je coolirao i cekao neko drugi je mogao iskoristiti priliku
Pravo muško ne da bi nazvalo isto veče nego bi krenulo za njom kući.
-
KYLIE
#214 Re: soliram...
ma bravo kjajevicu svaki me put iznova impresionirasKjajević Majko wrote:Nisu to muške furke nego furke s filmova.KYLIE wrote:ne znam zasto je momak luzer, da je coolirao i cekao neko drugi je mogao iskoristiti priliku
e sto ne mogu ovih muskih furki...![]()
Pravo muško ne da bi nazvalo isto veče nego bi krenulo za njom kući.
-
BRCAK27
#215 Re: soliram...
Mani te se corave price, nema mi DAPHNE cijeli dan , sta da radim broja nemam.... Uhvaticu se za gelender i vikati HELP HELP
-
fraise_jagoda
#216 Re: soliram...
Kod mene je bas dobio veeeeeliki plus, jer je odmah reagovao...Da nije, moglo bi biti:``E, sada ja malo cooliram``karanana wrote:joj luzera, cuj da se javi isto vece?! to se saceka 2-3 dana da se i zenska pocne pitati zasto je ne zove i da i nju zagolica malo.
- nebojeplavo
#217 Re: soliram...
Meni je to znak da je zainteresovankaranana wrote:pa ne znam, ali po nekom nepisanom pravilu od dana dobijanja broja treba se sacekati dva-tri dana da se ne bi izgledalo kao da si ocajan. ne znam, ali mislim da i zenske tako razmisljaju kad ih frajer zovne sat poslije dobijanja broja da je luzer i da je ocajan.
Jednom sam imala smijesnu situaciju kad mi se frajer javio 15 dana poslije, ja izbrisala njegov broj i nisam ni znala ko je
-
KYLIE
#218 Re: soliram...
a mozes misliti njega kako je kontao da je cool frajer, mislim...izdrzati 15 dananebojeplavo wrote:Meni je to znak da je zainteresovankaranana wrote:pa ne znam, ali po nekom nepisanom pravilu od dana dobijanja broja treba se sacekati dva-tri dana da se ne bi izgledalo kao da si ocajan. ne znam, ali mislim da i zenske tako razmisljaju kad ih frajer zovne sat poslije dobijanja broja da je luzer i da je ocajan.vise mi djeluje da je ocajan kad nazove par dana poslije
![]()
Jednom sam imala smijesnu situaciju kad mi se frajer javio 15 dana poslije, ja izbrisala njegov broj i nisam ni znala ko je![]()
- nebojeplavo
#219 Re: soliram...
ma covjek se jos naljutio i napao me, kao gdje cu ja izbrisati njegov brojKYLIE wrote:a mozes misliti njega kako je kontao da je cool frajer, mislim...izdrzati 15 dananebojeplavo wrote: Meni je to znak da je zainteresovanvise mi djeluje da je ocajan kad nazove par dana poslije
![]()
Jednom sam imala smijesnu situaciju kad mi se frajer javio 15 dana poslije, ja izbrisala njegov broj i nisam ni znala ko je![]()
![]()
![]()
- profi25
#220 Re: soliram...
ma bezveze su te igre za papke...nakon 2-3 dana zvati i sl. ili nakon 3 sastanka poljubac i sl.
ja ako hocu vec da startam, to ucinim odmah dok je situacija jos vruca i pod pritiskom...
ako mi se djevojka svidja odmah je poljubim i nema peglanja
samo ne znam zasto djevojke odmah strecaju i postavljaju ono glupo pitanje, zasto poljubac na prvom sastanku, ne moze ona odmah cccccc
ja ako hocu vec da startam, to ucinim odmah dok je situacija jos vruca i pod pritiskom...
ako mi se djevojka svidja odmah je poljubim i nema peglanja
samo ne znam zasto djevojke odmah strecaju i postavljaju ono glupo pitanje, zasto poljubac na prvom sastanku, ne moze ona odmah cccccc
- karanana
#221 Re: soliram...
poruka na mojoj majici na avataru sve govori sto se toga tice. samo je vazno da se ribica zakaci za udicu.profi25 wrote:ma bezveze su te igre za papke...nakon 2-3 dana zvati i sl. ili nakon 3 sastanka poljubac i sl.![]()
![]()
ja ako hocu vec da startam, to ucinim odmah dok je situacija jos vruca i pod pritiskom...![]()
ako mi se djevojka svidja odmah je poljubim i nema peglanja![]()
- Ashrafieh
#222 Re: soliram...
Jao kretena, pa šta je kontao, da živiš u manastiru i da nećeš nikoga upoznati?nebojeplavo wrote:Meni je to znak da je zainteresovankaranana wrote:pa ne znam, ali po nekom nepisanom pravilu od dana dobijanja broja treba se sacekati dva-tri dana da se ne bi izgledalo kao da si ocajan. ne znam, ali mislim da i zenske tako razmisljaju kad ih frajer zovne sat poslije dobijanja broja da je luzer i da je ocajan.vise mi djeluje da je ocajan kad nazove par dana poslije
![]()
Ovo za luzera je stereotip koji ne štima. Frajer koji me zvao 15 minuta nakon što sam mu dala
broj je zbog mene otkačio 3 cure, ne bih to ni saznala da mi jednom prilikom nije posudio mobitel
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
#223 Re: soliram...
e tako je majstore, kad je sve kako treba onda nije bitno jal prvi treci il deseti sastanak, bez ustrucavanja, jebo neka moralna "pravila," ono kad izadjes s zenskom i znas da je sve moguce, to je za to treba biti zreo i ona i ja, ja jesam a da li je ona, ako nije, kajem joj bye bye emilijaprofi25 wrote:ma bezveze su te igre za papke...nakon 2-3 dana zvati i sl. ili nakon 3 sastanka poljubac i sl.![]()
![]()
ja ako hocu vec da startam, to ucinim odmah dok je situacija jos vruca i pod pritiskom...![]()
ako mi se djevojka svidja odmah je poljubim i nema peglanja![]()
- profi25
#225 Re: soliram...
ma ja jarane, a vjeruj i one vole odmah, jedva cekaju
samo se prave kao fine, ne bi ovo ono, rano je, dok se jos jednom vidimo
a kada je poljubis ne pusta te, vidis da zeli i ona
ja to uvijek na vrijeme, prvi sastanak, prva setnja, ako sve stima zaustavim je u pola frke i gotova je
samo me u zadnje vrijeme nervira sto nece da izadju, nego hoce da ih zivkas, moljakas, fol udvaranje...joooooj pegla
djevojke malo konkretnije, brze reagujte, niste glumice narodnog pozorista
samo se prave kao fine, ne bi ovo ono, rano je, dok se jos jednom vidimo
a kada je poljubis ne pusta te, vidis da zeli i ona
ja to uvijek na vrijeme, prvi sastanak, prva setnja, ako sve stima zaustavim je u pola frke i gotova je
samo me u zadnje vrijeme nervira sto nece da izadju, nego hoce da ih zivkas, moljakas, fol udvaranje...joooooj pegla
djevojke malo konkretnije, brze reagujte, niste glumice narodnog pozorista