signali...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

irfan2

#1 signali...

Post by irfan2 »

uvrijezeno je misljenje da musko treba prvi pric :D ..
i rijetko ce kad ona pitat njega da izadju ... ali mora, jel, nekako dat do znanja :D

pitanje za zenske: kako da mi skontamo kad su signali "inviting" :D a kad ste, ono, samo prijateljski raspolozene?
Last edited by irfan2 on 11/01/2010 11:05, edited 1 time in total.
zena21

Post by zena21 »

Irfo, to ti je citava jedna nauka :lol: :lol: :lol:
pitt

Post by pitt »

Sa bismilom pa sta Bog da :D:D:D E moj irfo........bogami ces se ti nacekati ako budes te signale ganja :D:D
shin

Post by shin »

Mora da šuta đepni bilijar, cim može čekat na žensku da prva krene u napad :-D
*mima*

Post by *mima* »

.
Last edited by *mima* on 01/03/2011 08:06, edited 1 time in total.
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

pa signali koje djevojke daju momcima,ako su zainteresovane su isti,koje vi dajete nama :)
ono,neki ucestali pogledi,osmijesi..nista tako konplikovano da se ne moze shvatiti.
mada ja sam vise za varijantu da momak pridje,mozda sam malo po tom pitanju staromodna :? ali volim biti osvajana ,vise nego osvajati :D
mada nemam apsolutno nista protiv toga da djevojka pridje prva,doduse imam kolegice koje rade tim principom,i to mi je OK,sve je stvar od osobe do osobe :D
*mima*

Post by *mima* »

.
Last edited by *mima* on 01/03/2011 08:08, edited 1 time in total.
pitt

Post by pitt »

mima The Conqueror :D :D
shadow

Post by shadow »

ma odmah uletis klizeci :D pa je onda vozis u bolnicu na previjanje i "gipsiranje" :D i tu se desi ljubav :-) ..ako se prije toga ne desi cuskija po glavi :lol:
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

pitt wrote:Sa bismilom pa sta Bog da :D:D:D
:lol: :lol: :lol: :lol:

A zar je bitno ko koga osvaja? :D
freak_with_a_laptop

Post by freak_with_a_laptop »

Body Language - non verbalna komunikacija zna biti tako slatka i osvajajuca ... pheromon proradi ... tip pridje ... suplja pocne ... kraj price.

mimikom i gestikom mozes roman ispricati a signale je lahko skontati

:-x = ne
:roll: = potrudi se
:D = da
:P = skidaj se
:shock: = ops, ne hvala

:lol: :lol: :lol:
shin

Post by shin »

Image

Sta ovaj znaci :?
FFK as Lucy01

#13 Re: signali...

Post by FFK as Lucy01 »

irfan2 wrote:uvrijezeno je misljenje da musko treba prvi pric :D ..
i rijetko ce kad ona pitat njega da izadju ... ali mora, jel, nekako dat do znanja :D

pitanje za zenske: kako da mi skontamo kad su signali "invitation tu suicide" :D a kad ste, ono, samo prijateljski raspolozene?
Postoje:
1. dimni signali
2. obicni signali
3. neobicni signali
4. bezobrazni signali

Kod dimnih signala, ona dimom cigare pravi srcetad i salje ih u tvom pravcu, tako da je to prilicno jasno.

Kod obicnih signala, oni su obicni kao i inace. Obicnost se prepoznaje u jednostavnosti i lakoci prepoznavanja.

Neobicni signali su vrrrrlo neobicni, neobicni do bola...skoro cudni. Neobicnost prepoznajes tako sto ti nista nije jasno i sve ti je neobicno.

Bezobrazni signali su oni koji te otvoreno pozovu, pa te onda spuste na zemlju brzinom zvuka, gdje pri padu izgubis svaki osjecaj da ikada vise prepoznas ijedan od gore navedenih signala.

Jel' jasnije sad :D
danas

#14 Re: signali...

Post by danas »

Lucy01 wrote:

pitanje za zenske: kako da mi skontamo kad su signali "invitation tu suicide" :D a kad ste, ono, samo prijateljski raspolozene?
Postoje:
1. dimni signali
2. obicni signali
3. neobicni signali
4. bezobrazni signali

Kod dimnih signala, ona dimom cigare pravi srcetad i salje ih u tvom pravcu, tako da je to prilicno jasno.

Kod obicnih signala, oni su obicni kao i inace. Obicnost se prepoznaje u jednostavnosti i lakoci prepoznavanja.

Neobicni signali su vrrrrlo neobicni, neobicni do bola...skoro cudni. Neobicnost prepoznajes tako sto ti nista nije jasno i sve ti je neobicno.

Bezobrazni signali su oni koji te otvoreno pozovu, pa te onda spuste na zemlju brzinom zvuka, gdje pri padu izgubis svaki osjecaj da ikada vise prepoznas ijedan od gore navedenih signala.

Jel' jasnije sad :D
jel' ovo ovako kod vikinga :D :D :D
pitt

Post by pitt »

Nemoj joj hogara spominjati.....naljutit ce se opet :D
danas

Post by danas »

pitt wrote:Nemoj joj hogara spominjati.....naljutit ce se opet :D
ma samo pitam :D u nasem plemenu nisu ovaki signali :D :D :D
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

@ lusi :lol:

najgori je ovaj

:roll:

:D ko i bi i ne bi, onda ni sama ne znas koje siignale poslati, a ne da ih on desifruje...uglavnom, gubi car kad nema signala, a nekad tako komplikujemo

ovo ja sa filma i televizije :D uzivo je katastrofa :D
anais_nin

#18 Re: signali...

Post by anais_nin »

zavisi od situacije :D kad vec dugo vremena neku curu znas i raja ste, to sto te ona prijateljski tretira moze biti samo odraz prijateljstva :D ali ovako kad tek neku curu upoznas pa u vecini slucajeva samo joj zvono nad glavom treba da zvoni da vi skontate da imate prolaza :D fizicki dodir ti je dobar znak, znaci u prici te dotakne, onako malo prisnije, ruku na ruku, ruka na rame itd itd :D ako se smije od srca cak i tvojim najglupljim salama to ti je isto dobar znak :D jos ako i flertuje u 16, pa imas makar otvoren prozor da pokusas :D
black

Post by black »

mislim da @lusi zbog trenutne situVacije kod nje :oops: :P moze najbolje pojasniti problematiku signalizacije 8-) :P sifra: hogar :oops: :P 8-)
alek

#20 Re: signali...

Post by alek »

irfan2 wrote:pitanje za zenske: kad ste, ono, samo prijateljski raspolozene?
irfo irfo :D kad ti pricaju o svojim semama :D
bug

#21 Re: signali...

Post by bug »

alek wrote:
irfan2 wrote:pitanje za zenske: kad ste, ono, samo prijateljski raspolozene?
irfo irfo :D kad ti pricaju o svojim semama :D
ili mu dajes pogresan tip :D ili nisam dovoljno "zenska" :D :D
alek

Post by alek »

ne znam za tebe :D ali pricanje o svojim semama je valjda neki signal da cemo se opet jednom nekad tamo svakako :D cuti :D
anais_nin

Post by anais_nin »

alek wrote:ne znam za tebe :D ali pricanje o svojim semama je valjda neki signal da cemo se opet jednom nekad tamo svakako :D cuti :D
je li hoces reci da je ovo zeleno svijetlo ili da nije? :roll: kod mene je kad tipu pricam o semama i s kim se barim to jasan signal da ide u "zemlju jarana" i nista vise :oops:
alek

Post by alek »

anais_nin wrote:
alek wrote:ne znam za tebe :D ali pricanje o svojim semama je valjda neki signal da cemo se opet jednom nekad tamo svakako :D cuti :D
je li hoces reci da je ovo zeleno svijetlo ili da nije? :roll: kod mene je kad tipu pricam o semama i s kim se barim to jasan signal da ide u "zemlju jarana" i nista vise :oops:
pa da, to... ta tvoja 'zemlja jarana'

joj vas :D
Last edited by alek on 16/11/2006 18:45, edited 1 time in total.
danas

Post by danas »

anais_nin wrote:
ma nije bona :D kad ti spominjes te druge :D on onda ono misli da ga ti pravis ljubomornim :oops:
Post Reply