Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pa signali koje djevojke daju momcima,ako su zainteresovane su isti,koje vi dajete nama
ono,neki ucestali pogledi,osmijesi..nista tako konplikovano da se ne moze shvatiti.
mada ja sam vise za varijantu da momak pridje,mozda sam malo po tom pitanju staromodna ali volim biti osvajana ,vise nego osvajati
mada nemam apsolutno nista protiv toga da djevojka pridje prva,doduse imam kolegice koje rade tim principom,i to mi je OK,sve je stvar od osobe do osobe
Kod dimnih signala, ona dimom cigare pravi srcetad i salje ih u tvom pravcu, tako da je to prilicno jasno.
Kod obicnih signala, oni su obicni kao i inace. Obicnost se prepoznaje u jednostavnosti i lakoci prepoznavanja.
Neobicni signali su vrrrrlo neobicni, neobicni do bola...skoro cudni. Neobicnost prepoznajes tako sto ti nista nije jasno i sve ti je neobicno.
Bezobrazni signali su oni koji te otvoreno pozovu, pa te onda spuste na zemlju brzinom zvuka, gdje pri padu izgubis svaki osjecaj da ikada vise prepoznas ijedan od gore navedenih signala.
Kod dimnih signala, ona dimom cigare pravi srcetad i salje ih u tvom pravcu, tako da je to prilicno jasno.
Kod obicnih signala, oni su obicni kao i inace. Obicnost se prepoznaje u jednostavnosti i lakoci prepoznavanja.
Neobicni signali su vrrrrlo neobicni, neobicni do bola...skoro cudni. Neobicnost prepoznajes tako sto ti nista nije jasno i sve ti je neobicno.
Bezobrazni signali su oni koji te otvoreno pozovu, pa te onda spuste na zemlju brzinom zvuka, gdje pri padu izgubis svaki osjecaj da ikada vise prepoznas ijedan od gore navedenih signala.
irfan2 wrote:uvrijezeno je misljenje da musko treba prvi pric ..
i rijetko ce kad ona pitat njega da izadju ... ali mora, jel, nekako dat do znanja
pitanje za zenske: kako da mi skontamo kad su signali "invitation tu suicide" a kad ste, ono, samo prijateljski raspolozene?
zavisi od situacije kad vec dugo vremena neku curu znas i raja ste, to sto te ona prijateljski tretira moze biti samo odraz prijateljstva ali ovako kad tek neku curu upoznas pa u vecini slucajeva samo joj zvono nad glavom treba da zvoni da vi skontate da imate prolaza fizicki dodir ti je dobar znak, znaci u prici te dotakne, onako malo prisnije, ruku na ruku, ruka na rame itd itd ako se smije od srca cak i tvojim najglupljim salama to ti je isto dobar znak jos ako i flertuje u 16, pa imas makar otvoren prozor da pokusas
alek wrote:ne znam za tebe ali pricanje o svojim semama je valjda neki signal da cemo se opet jednom nekad tamo svakako cuti
je li hoces reci da je ovo zeleno svijetlo ili da nije? kod mene je kad tipu pricam o semama i s kim se barim to jasan signal da ide u "zemlju jarana" i nista vise
alek wrote:ne znam za tebe ali pricanje o svojim semama je valjda neki signal da cemo se opet jednom nekad tamo svakako cuti
je li hoces reci da je ovo zeleno svijetlo ili da nije? kod mene je kad tipu pricam o semama i s kim se barim to jasan signal da ide u "zemlju jarana" i nista vise
pa da, to... ta tvoja 'zemlja jarana'
joj vas
Last edited by alek on 16/11/2006 18:45, edited 1 time in total.
ma nije bona kad ti spominjes te druge on onda ono misli da ga ti pravis ljubomornim