sex=problem???

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
callmethebreeeze

#26 Re: sex=problem???

Post by callmethebreeeze »

Op3r4t0r wrote:
burek_in_space wrote:Selminka,a shta tebe kopka u stvari?!
Koliko sam vidio iz tvojih postova ti njega volish,poshtujesh(dodushe nije 100% posto,jer biste do sada spavali da je tako :mrgreen: ) nisi neshto ni "vjerski nastrojena" po tom pitanju...u chemu je problem konkretno?! :?
Zar je pojedincima toliko tesko uvidjeti gdje lezi problem? Evo sta njoj kruzi u glavi: sta ako se odradimo a on me kasnije ostavi i ja se odradjena moram udati, klasicni problem kod svih konzervativnih cura a ona rece da je jedna od njih, eto tu je problem
ako je lik ostavi odmah nakon sexa onda je on:
1. kreten, koji se toliko godina patio da bi mogao malo "likovati". (namjerno navodnici jer cemu ce likovati)
2. kreten, koji je nije vrijedan ako nesto tako uradi.

i ja ne zelim i ne mogu da vjerujem da jednoj curi moze biti problem da nadje normalnog partnera u bih ako nije nevina. necu.
Last edited by callmethebreeeze on 24/03/2009 00:04, edited 1 time in total.
Op3r4t0r

#27 Re: sex=problem???

Post by Op3r4t0r »

Ko mi je obrisao neke postove? Ko god da je dabogda mu kahva iskipila i cijeli sporet isprljala :D
Cholina_Lokica

#28 Re: sex=problem???

Post by Cholina_Lokica »

ako lik fakat nije nist sa strane imao treba mu bronzanu statuu negdje pocalit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Op3r4t0r

#29 Re: sex=problem???

Post by Op3r4t0r »

callmethebreeeze wrote:
Op3r4t0r wrote:
burek_in_space wrote:Selminka,a shta tebe kopka u stvari?!
Koliko sam vidio iz tvojih postova ti njega volish,poshtujesh(dodushe nije 100% posto,jer biste do sada spavali da je tako :mrgreen: ) nisi neshto ni "vjerski nastrojena" po tom pitanju...u chemu je problem konkretno?! :?
Zar je pojedincima toliko tesko uvidjeti gdje lezi problem? Evo sta njoj kruzi u glavi: sta ako se odradimo a on me kasnije ostavi i ja se odradjena moram udati, klasicni problem kod svih konzervativnih cura a ona rece da je jedna od njih, eto tu je problem
ako je lik ostavi odmah nakon sexa onda je on:
1. kreten, koji se toliko godina patio da bi mogao malo "likovati". (namjerno navodnici jer cemu ce likovati)
2. kreten, koji je nije vrijedan ako nesto tako uradi.

i ja ne zelim i ne mogu da vjerujem da jednoj curi moze biti problem da nadje normalnog partnera u bih ako nije nevina. necu.
Ne radi se tu o tome da on nju odmah ostavi, to ide po sablonu ako me odradis moras me i ozeniti, a ako je ne ozeni iz nekog sesnaestog razloga, npr posvadjaju se dvije godine nakon odradjivanja i kojim slucajem prekinu onda se zajebala jer valja joj se udati a odradjena, eto cega je nju strah.
selminka

#30 Re: sex=problem???

Post by selminka »

anais_nin wrote:
selminka wrote: e potpuno razumijes o cemu govorim. slazem se, ali me je strah, jer ne njemu vec postalo jako bitno sto nismo spavali ili da spavamo, ne pravi mi pritisak, nije o tome rijec, ali ja vidim da on gubi strpljenje, i da pocinje mislit, da ja njemu ne vjerujem i slicno... a ne zelim ni posto da ga izgubim radi toga...
a ja ti opet ponavljam da se seksualno zadovoljstvo i seksualna intima mogu postici i bez tog "gubitka nevinosti" koji je tebi jos uvijek bitan :) postoje nacini da pruzite jedno drugom zadovoljstvo bez snosaja...njemu ce to olaksati seksualne frustracije (a i tebi :)), a tebi ce pomoci da malo bolje upoznas seks, svoje tijelo, njegovo tijelo...i da skontas da "seks" nije neki apstraktni pojam, nije nista misticno i zastrasujuce...onda ce i svi dalji koraci u vasoj intimi doci spontanije i za tebe i za njega :)
draga/i A.,

hvala na takvim savjetima. kod nas je ta prica vec ispricana. ostajem ja sada sama koja ne "da"...a nema razloga za to.. i onda nakon toliko vremena, pitanje u njegovoj glavi, sta, kako, zasto, u cemu je vise problem?jel me ne volis? sta ti zapravo zelis?itd...
callmethebreeeze

#31 Re: sex=problem???

hebo te, sam taj pojam "odradjena" je ogavan i ima negativne konotacije. pa nece je joj bubreg uzeti. da parafrazimo stonse "it's only sex..."
:D
fixer

#32 Re: sex=problem???

Post by fixer »

Dile wrote:ako lik fakat nije nist sa strane imao treba mu bronzanu statuu negdje pocalit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nema sta, u bih svi redovni, jebaci veliki, a pola ih stalno nogu ima na pumpi za onu tetu gumenu. :roll:
Cholina_Lokica

#33 Re: sex=problem???

Post by Cholina_Lokica »

naraFno da su svi velejebaci :D bilo da im je neko pricao ili nest drugo :D
Layne

#34 Re: sex=problem???

Post by Layne »

fixer wrote:nema sta, u bih svi redovni, jebaci veliki, a pola ih stalno nogu ima na pumpi za onu tetu gumenu. :roll:
E jest druže fixeru, nek si rek'o, sve neki jebači, mjenjaju po tri trebe na dan, i to svaku izHebu po jedno 3-4 sata, ja nemam riječi fkt :roll:
fixer

#35 Re: sex=problem???

Post by fixer »

Layne wrote:
fixer wrote:nema sta, u bih svi redovni, jebaci veliki, a pola ih stalno nogu ima na pumpi za onu tetu gumenu. :roll:
E jest druže fixeru, nek si rek'o, sve neki jebači, mjenjaju po tri trebe na dan, i to svaku izHebu po jedno 3-4 sata, ja nemam riječi fkt :roll:
momku svaka cast! :thumbup: kao da je sex ne znam se sta pa da bez njega ne mozes!
nema potrebe da mu se divite s aspekta izdrzljivosti, nego postovanja prema curi. jebenije je to izdrzat, nego sami nedostatak sexa
callmethebreeeze

#36 Re: sex=problem???

fixer wrote:
Layne wrote:
momku svaka cast! :thumbup: kao da je sex ne znam se sta pa da bez njega ne mozes!
nema potrebe da mu se divite s aspekta izdrzljivosti, nego postovanja prema curi. jebenije je to izdrzat, nego sami nedostatak sexa
moze se bez svega kad se mora, ali sto ne uzivati u necemu sto ti je na dohvat ruke. to meni nije jasno. ne radi se o nikakvom machopreseravanju, vec mi je ovo mazohizam. kontam ja sve njene razloge i dubije, ali mi opet nekako ne ide u glavu. :-) :-) :-)
encian

#37 Re: sex=problem???

Post by encian »

nevinost je grozno precijenjena. vrijednost ima tvoj moral, a himen bas i ne. sreca himen nije moral.

s druge strane, seks je prilicno podcijenjen. mislim da u jednoj zdravoj petogodisnjoj vezi treba biti prisutan. ali valjda tako treba da se osjecas ti, a ne mi ostali.

sto se posljedica tice: trudnoca se moze sprijeciti. a sta iako prekinete a ti nisi vise nevina? zivot se nastavlja sljedeceg dana.
anais_nin

#38 Re: sex=problem???

Post by anais_nin »

callmethebreeeze wrote:
anais_nin wrote:
callmethebreeeze wrote: imas li msnadrese ovih "podebljanih"?
:D :D :run: :dance: :sax:
ne brini, sigurna sam da ce ti sada same zatrpati inbox PPovima posto si se javno deklarisao kao vruca musterija :D
sto bi englezi rekli "whatever rocks your boat" :D :D :D
iliti msn.
:oops:
p.s ne dobijem li deset pp-ova do sutra trazicu da te smijene s mjesta moderatora.
:lol: :lol: :lol: dobro sam prosla, ja sam pomislila da ces traziti nesto drugo gluho bilo :oops: :run: :D
metal_rules_cura

#39 Re: sex=problem???

Post by metal_rules_cura »

Ono sto sam zeljela reci je uglavnom ispricano vec u prethodnim postovima. Dodacu jos neke sitnice... Razumijevanje, postovanje i harmonija kakve spominjes u postu bi trebali da dovedu do SPONTANOG fizickog zblizavanja koje vremenom dovede do seksa. Vrijeme od 4.5 godine mi je predugo za takva nekakva zbivanja i sve mi se cini kako imas ozbiljne psihicke kocnice i kako taj odnos i nije kakvim ga opisujes.

S druge strane, to je cin koji ces napraviti prije ili kasnije, a i sama znas kako ti ne trebaju muskarci koji ce te bilo kada gledati kroz prizmu nevine ili ne. To su primitivci. Bitno je da znas sta si i ko si ti, da vjerujes u sebe, ostalo je manje vazno.

I na kraju cu morati glasno postaviti pitanje... Kako je moguce da ti je, uz toliko idilicnu vezu, razum toliko jaci od zelje da momka i na taj nacin upoznas? Zaista nije logicno.
anais_nin

#40 Re: sex=problem???

Post by anais_nin »

encian wrote: sto se posljedica tice: trudnoca se moze sprijeciti. a sta iako prekinete a ti nisi vise nevina? zivot se nastavlja sljedeceg dana.
ne mislim ja da je njoj problem to sto nece biti nevina ako bude ostavljena...nego je sustina strah da ce biti ostavljena ukoliko "on dobije to sto svi muskarci traze"...koliko to djelovalo cudno onima koji ne rezonuju tako, odgoj i okolina, ono sto slusamo tokom odrastanja igra i te kako veliku ulogu u nasoj percepciji seksa i intimnosti...nije se lako osloboditi tih mentalnih stega...ali nije nemoguce :)
metal_rules_cura

#41 Re: sex=problem???

Post by metal_rules_cura »

U tom slucaju je bitno samo kako je ona licno pristupala situaciji i tom famoznom "prvi put"... Na njegov stav i ponasanje poslije ionako ne moze uticati u tom smislu i moze odugovlaciti do besvijesti a isti problem ce joj se javljati sa svakim momkom. Ne treba sebe dozivljavati kao objekat vec kao djevojku koja je to htjela pa i uradila.
ania

#42 Re: sex=problem???

Post by ania »

imas problem, fakat...toliko dugo ste skupa i nista!!!

fakat ne kuzim...sta radite kad ste skupa, gledate se?
hm, valjda je do odgoja.
uvijek me shokira taj konzervatizam..uvijek iskrsne ponovo nekako,a taman pomislim, kako smo se opustili..
fixer

#43 Re: sex=problem???

Post by fixer »

callmethebreeeze wrote:
fixer wrote:
Layne wrote:
moze se bez svega kad se mora, ali sto ne uzivati u necemu sto ti je na dohvat ruke. to meni nije jasno. ne radi se o nikakvom machopreseravanju, vec mi je ovo mazohizam. kontam ja sve njene razloge i dubije, ali mi opet nekako ne ide u glavu. :-) :-) :-)
razumijem ja sta ti pricas. tesko mi je sebe da zamislim u toj situaciji, ali sta ces. nismo svi isti
x0z0y0

#44 Re: sex=problem???

Post by x0z0y0 »

zamisli situaciju da te i ostavi poslije svega..
bi li ti bilo teze jer te ostavio a ti ga volis...ili jer si spavala s njim a on te ostavio?
ako je drugo to nije ljubav i vi imate cisto prijateljski odnos...bar s tvoje strane jer njegovu ne znamo
The Silent Man

#45 Re: sex=problem???

Post by The Silent Man »

Pazi da ne budNe ovako :)
Image
sodom

#46 Re: sex=problem???

Post by sodom »

1.duga i "kvalitetna" veza gdje je otvorena mogucnost za sex od pocetka
2.riba nije religiozna i nema "moralnih" prepreka za sex,
3.ima momka koji je voli i kojeg ona voli
4.oboje imaju nagone

ne kontam fakat u cemu je problem i jel moze neko da mi to detaljno pojasni jer sam ja "glupi muskarac" koji ne konta nista.

ljudi ja mislim da imamo problem sa turbo folk mozgom koji nema sposobnost logickog razmisljanja jos nas uz sve to ignorise sto je meni jako nekulturno! neshvatljivo mi je da cura misli d ajoj je sva vrijednost u nevinosti...
i isfuran je fazon da prvi put treba biti poseban, neka bude kakav bude sta dizete frku oko toga.

a ej mala ako te lik šutne nakon toga imas za 5 glava krpljenje kod doce -nista se ne brini udaćeš se :) ev povescemo akciju na forumu da ti skupimo za krpljenje lol - mislim da su svi za.
neka je Bog na pomoci tom decku-to razdjevicenje ako dođe do tog ce njemu biti ravno kijametskom danu ba. :run:
minimal

#47 Re: sex=problem???

Post by minimal »

Sta ako, kada bi bilo, ako bude, sto nije, moguce je, mozda ce ...

Posle toliko pitanja koja ti sebi vrtis u glavi postavi sebi i slijedeca, recimo, nakon braka skontas da ste seksualno totalno nezreli i neiskusni, ispostavi se da nemozete ili ne znate jedno drugo zadovoljiti, nema strasti izmedju vas... i onda se oboje razocarani u sebi zapitate sta ste toliko cekali :? :roll:
lala_sa

#48 Re: sex=problem???

Post by lala_sa »

Ako su preintimna pitanja za forum, pokusaj sama sebi dati odogvor?

Da li on tebe uopce seksualno privlaci?

Da li se medjusobno seksualno uzbudjujete na bilo koji nacin?

Da li imas fizicku potrebu za petingom (tj. fackarenjem :D )

Ja volim gledati na ljubav kao da se sastoji od tri komponente (prof. deformacija studenta psihologije :D ) : intimnosti, strasti i zelje da se veza ocuva. Nekada imamo sve troje, ali se s vremenom neke komponente izgube. Ako se izgubi strast, ostale dvije cine Prijateljsku ljubav. MOZDA ti tvoja psiha koja odbija seks govori da nesto nije uredu s vezom, tj. da neka komponenta fali... (jos jednom isticem naglasakna mozda)...

Good luck...
karanana

#49 Re: sex=problem???

Post by karanana »

mozda odraditi jednu generalnu probu prije velikog showa sa nekim ko te razumije, kao neko od nas momaka sa foruma naprimjer.
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

#50 Re: sex=problem???

Post by Latina »

I na kraju cu morati glasno postaviti pitanje... Kako je moguce da ti je, uz toliko idilicnu vezu, razum toliko jaci od zelje da momka i na taj nacin upoznas? Zaista nije logicno.
Jooj, otkud bilo kome pravo da kaze sta je logicno u psiho-seksualnom razvoju ? Ima 22 godine i nije spremna za sex, nije ni prva ni posljednja ! I ako nista, barem je svjesna toga, za razliku od tinejdzerki po cijelom svijetu koje se upustaju u sex bez svijesti, znanja i zrelosti, pa onda prije nego sto se osvijeste - ili zatrudne ili se zaraze jednom od brojnih seksualno prenosivih bolesti ! Cura ima svoje razloge i treba da slusa samu sebe.

a ej mala ako te lik šutne nakon toga imas za 5 glava krpljenje kod doce -nista se ne brini udaćeš se :) ev povescemo akciju na forumu da ti skupimo za krpljenje lol - mislim da su svi za.
neka je Bog na pomoci tom decku-to razdjevicenje ako dođe do tog ce njemu biti ravno kijametskom danu ba. :run:
Kako-te-nije-stid-napisati-ovako-nesto ? Ko si ti da se curi obracas na ovakav nacin ?!? Povraticu.
Post Reply