Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zar još uvijek traje ova dilema: kako se.... bez da se desi ono zaoprave.... Selma, vi se nećete uzeti, ne čini to, osjećat ćeš se maleno i usamljeno poslije. Šta bi ti nana rekla da zna. Kad dođe pravi, ostat će kratkih rukava znajući da se mora dodatno truditi da pokaže da je prvi pravi - a i ti ćeš imati onaj neodređen pogled u očima, koji govori: "Hm, a da li je ovo zaista pravi?" I tako će to trajati u nedogleda a lista će biti sve duža i duža... Selma, Seelmaaaa... Ne naginji se ni kroz prozor a ni kroz vrata, jer tvoj lola je izgleda plaho pobenavio
eh ovo je vec tema. jebes abstinenciju.
tresem se od uzbudjenja. dajte ba da vidim ili video a ako ste fakat ozbiljne dajte da gledam uzivo. ne moram ja nista raditi. eto svezite me prije nego pocnete, ako ne vjerujete.
e nije me bilo 2 dana.
moRel neko da mi preprica ukratko sta se desilo, jel lik poludio i sa kalasnjikovom poubijao neke ljude-raju koja ga je zezala lol ili je mala dala...
brate ovdje je u pitanju TURBO FOLK MOZAKi tu nema spasa pustimo neka uživaju u svojim mukama-oni to vole jer su mazohisti.
mostarac_2009 wrote:
1. Muskarac ima vecu zelju za sexom prema nepoznatoj curi, nego prema curi do koje mu je stalo.
2. Za zensko je suprotno, ona mora nesto osjecati prema muskarcu da bi uzivala u sexu.
3. Znaci muskarac kad ima sex sa curom njemu priza vece zadovoljstvo ako zamisli da je ta cura fuksa
4. Eto cure/zene da znate realnost.
1.
2.
3. (mada znam da ove situacije i nisu tako rijetke!)
4.
Danke Dr. Phil. Živio ti nama...Realan
Last edited by Loulou on 30/03/2009 11:13, edited 2 times in total.