apsolutno protivjyqan wrote:pošto je srodno temi, postavljam pitanje: jeste li za ili protiv toga da radite skupa sa bračnim drugom?
SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Attitude
#876 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
- juli84
#877 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
Za, zbog uštede na prevozujyqan wrote:pošto je srodno temi, postavljam pitanje: jeste li za ili protiv toga da radite skupa sa bračnim drugom?
- wewa
#878 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
vala, jedino kao krajnje rjesenje... malo razdvojenosti dobro dodje.jyqan wrote:pošto je srodno temi, postavljam pitanje: jeste li za ili protiv toga da radite skupa sa bračnim drugom?
- burek_in_space
#879 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
Kad pijemo kafu?!juli84 wrote:
Za, zbog uštede na prevozu
- madner
#880 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
Protiv, kako cu sakriti ove izlete onda?jyqan wrote:pošto je srodno temi, postavljam pitanje: jeste li za ili protiv toga da radite skupa sa bračnim drugom?
- juli84
#881 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
Poslije ramazanaburek_in_space wrote:Kad pijemo kafu?!juli84 wrote:
Za, zbog uštede na prevozu
- dječak sa šibicama
#882 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
Juli je izgleda zauzeta do onog drugog Bajrama 
- burek_in_space
#883 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
Pas bio ko slag'ojuli84 wrote:
Poslije ramazana
- petunija
#884 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
jyqan wrote:pošto je srodno temi, postavljam pitanje: jeste li za ili protiv toga da radite skupa sa bračnim drugom?
Protiv,
to mi je skroz glupo.
- swirl
#885 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
Taman da mi je muz princ na bijelom konju, ne bih nikad radila sa njimjyqan wrote:pošto je srodno temi, postavljam pitanje: jeste li za ili protiv toga da radite skupa sa bračnim drugom?
-
detroit-mercy
#886 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
Vidi sta je postaca na ovim temama, ovamo na drugim temama se hvale kako poste
kad ono redovni na temi ljubav nad sex
.
- atko
#887 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
E sto imate cudne stavove oko rada u istoj firmi ... isto djeca oca m'
Ispade da su bracni drugovi pirane koje ce pojesti jedno drugo ako su par sati skupa
preserens 
Ispade da su bracni drugovi pirane koje ce pojesti jedno drugo ako su par sati skupa
- pustopoljina
#888 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
jyqan wrote:pošto je srodno temi, postavljam pitanje: jeste li za ili protiv toga da radite skupa sa bračnim drugom?
protiv.
ugusila bih se.
-
1906
#889 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
nejyqan wrote:pošto je srodno temi, postavljam pitanje: jeste li za ili protiv toga da radite skupa sa bračnim drugom?
jer - ma kako sigurni u sebe moguce da bi analizirali neke partnerove "neobavezne flertove"
mozda bi uhvatili neki "znacajan" pogled
to trza i odvlaci od posla
neke sitnice ne treba vidjet - nebitne su - a dacemo im preveliku vaznost
uglavnom - kad tad bi izazvalo sukobe
- BarbaDue
#890 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
jebo to, sexa na radnim mjestima je bilo i uvjek ce biti, nego meni je nesta drugo na pameti...
ja se nesto sjetih ove raje sto nemoju posao...jebo te oni pate, da im je bar posla.
o sexu na radnim mjestima jadni i ne razmisljaju...bem ti zivot
ja se nesto sjetih ove raje sto nemoju posao...jebo te oni pate, da im je bar posla.
-
detroit-mercy
#891 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
Kakav bolan sex na radnom mjestu, foliraju se samo po forumuBarbaDue wrote:jebo to, sexa na radnim mjestima je bilo i uvjek ce biti, nego meni je nesta drugo na pameti...
- BarbaDue
#892 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
ko je ba pricao o sexu, meni zao ove raje sto nemaju posao...
- Mannequin
#893 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
Protiv.
Cisto kako bi oboje mogli zadrzati zdrav razum
- Filter
#894 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
dobar pravac, kontra smjeratko wrote:
Ispade da su bracni drugovi pirane koje ce pojesti jedno drugo ako su par sati skupapreserens
nije stvar u vremenu koje se provodi zajedno, problem su rekla/kazala varijante i mahalanje na koje niko nije imun u vecim kolicinama. montirani procesi i sve moguce **zdarije...
u malom kolektivu (do 10), to ce nekako i proci. veci kolektiv ti je minsko polje
- wewa
#895 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
ne bi to bilo par sati skupa, vec 24 sata skupa. sto je super vikendima i na odmoru, ali brate treba u zivotu malo vise insana od jednog. pa da je zlatan.atko wrote:E sto imate cudne stavove oko rada u istoj firmi ... isto djeca oca m'![]()
![]()
Ispade da su bracni drugovi pirane koje ce pojesti jedno drugo ako su par sati skupapreserens
- LieToMe
#896 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
imam oko sebe primjera (i to vise od 4 bracna para) koji godinama rade u istoj firmi (ali ne sjede u istim kancelarijama i ne rade u istim sektorima) pa ako mogu oni mogla bi i ja (kad bih morala). mada mislim, kad bi se nasla u takvoj situaciji, da bi kopala i nogama i rukama da nadjem nesto drugo.
(izuzev ako bi njegova firma ponudila vise para nego moja
pa mi je ok jer i onako ne radimo isti posao)
u principu sve je do osoba i do situacija. nije to bas 24 sata skupa izuzev ako ne sjede u istoj kancelariji i ne rade isti posao,pa ne vidim u cemu je problem, nije to sad bas nesto toliko lose, ima to svojih prednosti.
nekad ti zivot diktira tempo... jedno su zelje a drugo mogucnosti.
u principu sve je do osoba i do situacija. nije to bas 24 sata skupa izuzev ako ne sjede u istoj kancelariji i ne rade isti posao,pa ne vidim u cemu je problem, nije to sad bas nesto toliko lose, ima to svojih prednosti.
- malaplavooka
#897 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
LieToMe wrote:imam oko sebe primjera (i to vise od 4 bracna para) koji godinama rade u istoj firmi (ali ne sjede u istim kancelarijama i ne rade u istim sektorima) pa ako mogu oni mogla bi i ja (kad bih morala). mada mislim, kad bi se nasla u takvoj situaciji, da bi kopala i nogama i rukama da nadjem nesto drugo.(izuzev ako bi njegova firma ponudila vise para nego moja
pa mi je ok jer i onako ne radimo isti posao)
Hmmmm, što se mora-nije teško.Ali, ako se baš mora i ne zavisi samo od bračnih drugova nego i do kolektiva u kojem rade, jel' zdrava radna sredina ili nije,"vuku " li oboje na istu stranu ili ne i još mnogo toga.A i pitanje je koliko smo danas uopće u mogućnosti ostaviti "posao na poslu" i eventualne nesuglasice u vezi s tim ne odnositi kući i ne raspravljati o tome...u svakom slučaju mislim da je to teško ali ako bi mi se to nekad i desilo (što uopće nije isključeno kako sada stvari stoje i to da ja momku(budućem mužu ) budem nadređena) onda bih se trudila da iz te situacije izvučem najbolje za oboje.
- lady marmalade
#898 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
sex na radnom mjestu da ili ne?
Zasto da ne?

Zasto da ne?
- Pitarrr82
#899 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
lady marmalade wrote:sex na radnom mjestu da ili ne?
Zasto da ne?
Normala zasto da ne, vece pitanje je da ili ne s kolegom, kolegicom
- lady marmalade
#900 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE
pa ako je na radnom mjesto, mislila sam da podrazumijeva kolegu/icu...nećeš frajera/curu dovest na pos'o da se posexate...tsjoooooooo...Pitarrr82 wrote:lady marmalade wrote:sex na radnom mjestu da ili ne?
Zasto da ne?
Normala zasto da ne, vece pitanje je da ili ne s kolegom, kolegicom?