Ghost_Rider_XXX wrote:Meni fakat nije jasno šta ti hoćeš, ne možeš se karat da ti ne udje?!
Hhahahhahahahha omgggg moRe bolan vidiš da moRe koliko je navalio smislit će on neštoooooo
Šejtan gluho biloooooo!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ghost_Rider_XXX wrote:Meni fakat nije jasno šta ti hoćeš, ne možeš se karat da ti ne udje?!
sto, mislis da nismo spremne za ucenje? mozebit dobijemo i kakvo zvanje.Sailor82 wrote:Teško da biste se vi mogle uklopiti u to, pobjegle bi glavom bez obzira ili bi tobejarabijale povazdan.wewa wrote:mimaaaaaaaaaaaaaaaa, cujem ima kurs o potrebama muskaraca - hocemo ici? ima popust na velike grupe
Vala da si ne znam kakva, ako si fakat zumra, e onda jbg.zumreta (zumra) wrote:ne, ne nego njegova kolegica s posla iz druge kancelarijevrata su desno
za S82 nisam siguran, par fraza baca na ......-a*mima* wrote:jel ovo niko nije skonto ko su.....Sailor82 i zumra.....
Ko je vrsio istrazivanje? Nurko u kafani?Henry Chinaski wrote: Slažem se da bi 90% muškaraca iskoristilo priliku da je dobije, bez obzira što se to vama ne sviđa. Živite s tim ili živite u mraku.
Pitarrr82 wrote:Nista, mozda onda ona i zna da ti kako kazes bocnes nesto sa strane ali zbog svega toga sto si nabrojao te ipak toliko voli itd. bla, bla...Sailor82 wrote:Svakoj ženi treba ljubav i pažnja i to ja svojoj ženi pružam. Nikada je nisam zakinuo u bilo čemu, nikada nije mogla osjetiti da se još nešto dešava, valjda je to dovoljno. Kada sam kući uvijek sam maksimalno posvećen porodici, kada sam na putu malo prakticiram i te svoje egzibicije i to je to.Pitarrr82 wrote:Ti kao da si ozenjen nekom sponzorusom pa je to sve sto joj treba![]()
Svojoj ženi sam bio prvi i jedini (koliko znam) a kad smo se uzeli nije baš da sam nekoga mogao sponzorirati.![]()
ti stvarno mislis da sam ja zumra?burek_in_space wrote:Vala da si ne znam kakva, ako si fakat zumra, e onda jbg.zumreta (zumra) wrote:ne, ne nego njegova kolegica s posla iz druge kancelarijevrata su desno
ma ja...dječak sa šibicama wrote:Ko je vrsio istrazivanje? Nurko u kafani?Henry Chinaski wrote: Slažem se da bi 90% muškaraca iskoristilo priliku da je dobije, bez obzira što se to vama ne sviđa. Živite s tim ili živite u mraku.
Znaci ima mjesta ona da ne vara samo onaj ko ne moze?
Naravno.zumreta (zumra) wrote: ti stvarno mislis da sam ja zumra?
Jel ovo istraživanje Mareko proveo?Henry Chinaski wrote:Dajte cure, razmišljajte malo realnije. Nemojte polaziti sa svog polazišta kad pričate o muškarcima. Ni jedna ne uzima u obzir različitosti u načinu na koji rade muški i ženski mozak nego odmah opletu po tome šta treba, a šta ne treba. Priroda je jedno, a vaše želje su drugo.
Slažem se da bi 90% muškaraca iskoristilo priliku da je dobije, bez obzira što se to vama ne sviđa. Živite s tim ili živite u mraku.
sjo tebe - bilo mu bezze da je jedini neozenjen u raji.Ghost_Rider_XXX wrote:Jel ovo istraživanje Mareko proveo?Henry Chinaski wrote:Dajte cure, razmišljajte malo realnije. Nemojte polaziti sa svog polazišta kad pričate o muškarcima. Ni jedna ne uzima u obzir različitosti u načinu na koji rade muški i ženski mozak nego odmah opletu po tome šta treba, a šta ne treba. Priroda je jedno, a vaše želje su drugo.
Slažem se da bi 90% muškaraca iskoristilo priliku da je dobije, bez obzira što se to vama ne sviđa. Živite s tim ili živite u mraku.Ako je muško i zna šta hoće i voli ženu pored sebe ne vjerujem da će poletit' za svakom suknjom koja mu mahne pred očima. Od samodokazivačkih pizdarija mi se povraća. Koji se moj ženiš ako hoćeš lupat na sve strane?
ih davno kurvicko*mima* wrote:zumroooo.......jes naucila plivat?
a ronjat?zumreta (zumra) wrote:ih davno kurvicko*mima* wrote:zumroooo.......jes naucila plivat?![]()
jos kad sam bila mala
to sef radi*mima* wrote:a ronjat?zumreta (zumra) wrote:ih davno kurvicko*mima* wrote:zumroooo.......jes naucila plivat?![]()
jos kad sam bila mala
Pitarrr82 wrote:@malaplavooka
Nisi cula da ima onih koje/i i takve stvari prastaju? Za mene je to, to jednom ili 100x...
Jesam li ti rekao u zadnja 24 sahata da mozhesh biti samo moja ili Bozhija?!hadzinicasa wrote:vama je fakat dosadno u životu.
*mima* wrote:a ronjat?zumreta (zumra) wrote:ih davno kurvicko*mima* wrote:zumroooo.......jes naucila plivat?![]()
jos kad sam bila mala
pa ziva je istina i da ima svakakvih zena - recimo, onih kojima je udaja sveti gral, svrha postojanja. to ipak ne opravdava prevaru.Pitarrr82 wrote:@malaplavooka
Nisi cula da ima onih koje/i i takve stvari prastaju? Za mene je to, to jednom ili 100x...
burek_in_space wrote:Jesam li ti rekao u zadnja 24 sahata da mozhesh biti samo moja ili Bozhija?!hadzinicasa wrote:vama je fakat dosadno u životu.