Nazalost, bas tako.sofist wrote: Nesto kontam, ranije se djevojke nisu ovako izrazavale. Nisam sad neki puritanac ali strasno je koliko je sve postalo vulgarno i prizemno.
Steta.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Nazalost, bas tako.sofist wrote: Nesto kontam, ranije se djevojke nisu ovako izrazavale. Nisam sad neki puritanac ali strasno je koliko je sve postalo vulgarno i prizemno.
Nije smak svijeta ali nije bas ni pohvalno. Uglavnom, s tim smo završili. Na temu, sex sa radnom kolegicom-da. Ali prije toga doooooooobro ocijeniti njen karakter, jer ako je lujka ima da ti zagorča život samo tako.Strpljiva wrote:Jah, smak svijeta.
kako mislis AKO je lujka?sofist wrote:Nije smak svijeta ali nije bas ni pohvalno. Uglavnom, s tim smo završili. Na temu, sex sa radnom kolegicom-da. Ali prije toga doooooooobro ocijeniti njen karakter, jer ako je lujka ima da ti zagorča život samo tako.Strpljiva wrote:Jah, smak svijeta.
Kako misliš kako mislim?radiostar wrote:kako mislis AKO je lujka?sofist wrote:Nije smak svijeta ali nije bas ni pohvalno. Uglavnom, s tim smo završili. Na temu, sex sa radnom kolegicom-da. Ali prije toga doooooooobro ocijeniti njen karakter, jer ako je lujka ima da ti zagorča život samo tako.Strpljiva wrote:Jah, smak svijeta.![]()
![]()
zar ima neka da nije?sofist wrote:Kako misliš kako mislim?radiostar wrote:
kako mislis AKO je lujka?![]()
![]()
![]()
Nemoj tako, nadje se poneka.radiostar wrote:zar ima neka da nije?sofist wrote:Kako misliš kako mislim?radiostar wrote:
kako mislis AKO je lujka?![]()
![]()
![]()
(sad ce me razapeti
)
...ili opalimo na poslu domaće... kolege i kolegice...*mima* wrote:Jle ovo tema....sparimo domace?
kmirsad wrote:...ili opalimo na poslu domaće... kolege i kolegice...*mima* wrote:Jle ovo tema....sparimo domace?
Jesam, ja sam jedna od tih, samo što nikad ne cugam i ne mrzim plavuše mada nisam plavuša. Ono što važi za tebe, ima da važi i za mene. Ako ti smeš napisati kurac pa da to ne izgleda vulgarno, zašto ja moram biti pristojna i pisati penis? Jer sam žena?sofist wrote:Ti si izgleda jedna od onih žena koje sopstvenu emancipaciju doživljava na način da bude ista kao frajer. Da se opija, puši, banči do 6 ujutro u kafani, mijenja muškarce iz noći u noć, iz dana u dan, psuje kao kočijaš... Ima nešto protiv plavih, lijepih, žena, visokih, dugokosih... Mora da je crna, niska, kratko ošišana,poružna... I tako dalje. Zar nije glupo?![]()
Lujka nije karakterna osobina nego prirodna.sofist wrote:Nije smak svijeta ali nije bas ni pohvalno. Uglavnom, s tim smo završili. Na temu, sex sa radnom kolegicom-da. Ali prije toga doooooooobro ocijeniti njen karakter, jer ako je lujka ima da ti zagorča život samo tako.
Gdje to u Logavinoj, u policijskoj stanici ste radili ONO?zapadniavaz wrote:Isprobao sex na 2 radna mjesta u Sarajevu sa raznim curama davne 2008-2009 heehee dok sam boravio u Sarajevu, uvijek u vezi sa njima naravno, hehe
I preporucujem svakom zbog dodatnog straha i adrenalina, a naj bolje je bilo kad smo u onim zgradama u logavinoj ulici (mislim da se zvala) na predzadnjem spratu, i mnogo naroda se moglo vidjeti kroz prozoresto je doprinjelo vecem adrenalinu... nisi zivio/la dok nisi nesto priblizno ili slicno isprobao/la
A možda je on bio priveden, hmm?kmirsad wrote:policajci su se na radnom mjstu, vazda koristili uslugama privedenih prostitutki... nešto u smislu kaucije...
Pa onda upadnu u neku kompaniju i zamišljaju da tu radeBluemore wrote:cuj smijesno, pa vala i nije... neki nemaju ni tu kucnu varijantuVrteska wrote:Bluemore wrote:Neki nemaju ni posao a vi bi i jedno i drugo![]()
![]()
![]()
Kada vodiš ljubav sa dečkom ili mužem, da li jedno drugom govorite slatke prostote ili ti se on obrati sa rečima:Zlata M. wrote:Nazalost, bas tako.sofist wrote: Nesto kontam, ranije se djevojke nisu ovako izrazavale. Nisam sad neki puritanac ali strasno je koliko je sve postalo vulgarno i prizemno.
Steta.
U pravu si. Oprosti.Sandra D. wrote:Kada vodiš ljubav sa dečkom ili mužem, da li jedno drugom govorite slatke prostote ili ti se on obrati sa rečima:Zlata M. wrote:Nazalost, bas tako.sofist wrote: Nesto kontam, ranije se djevojke nisu ovako izrazavale. Nisam sad neki puritanac ali strasno je koliko je sve postalo vulgarno i prizemno.
Steta.
"Cenjena Zlato, imate jako lepe grudi i sada u ovom trenutku osećam izrazitu potrebu za Vašim telom. Da li ćete mi dozvoliti da svojim penisom penetriram u Vašu vaginu?"
Ili samo ćutite kao dve ribe?
i ne daj boze namjerno se zaglavU u lifTuVrteska wrote:Pa onda upadnu u neku kompaniju i zamišljaju da tu radeBluemore wrote: cuj smijesno, pa vala i nije... neki nemaju ni tu kucnu varijantu
Zlata M. wrote:U pravu si. Oprosti.Sandra D. wrote:
Kada vodiš ljubav sa dečkom ili mužem, da li jedno drugom govorite slatke prostote ili ti se on obrati sa rečima:
"Cenjena Zlato, imate jako lepe grudi i sada u ovom trenutku osećam izrazitu potrebu za Vašim telom. Da li ćete mi dozvoliti da svojim penisom penetriram u Vašu vaginu?"
Ili samo ćutite kao dve ribe?
Moja greska - nisam upratila da si, obrativsi se covjeku na onaj nacin, upravo vodila ljubav u toploj intimi svoga doma.
PWNED.Zlata M. wrote: U pravu si. Oprosti.
Moja greska - nisam upratila da si, obrativsi se covjeku na onaj nacin, upravo vodila ljubav u toploj intimi svoga doma.