Samo 130 Eura, ...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#1 Samo 130 Eura, ...

Post by pape »

Eto, .... "obraz" kosta 130 Eura. :D :-)
Tema moze biti interesantna.
Operacija himena
Doktorica koja daruje drugu nevinost
Doktorica Christine Tennhardt iz Berlina najmanje dva puta sedmično u svojoj ordinaciji obavlja operacije obnove himena, kako bi mladim ženama podarila drugu nevinost.
Christine TennhardtGinekologinju posjećuju djevojke koje ne žele da njihov budući muž ili porodica sazna da nisu djevice.

"Djevojkama vraćam njihovo izgubljeno djevičanstvo. Dolaze mi djevojke koje imaju između 18 i 24 godine i koje su uglavnom porijeklom iz Turske, Irana, arapskih zemalja i sa Balkana", kaže 52-godišnja doktorica, koja radi u Klinici za planiranje porodice u Berlinu.

Doktorica Tennhardt dva puta sedmično izvodi operacije obnove himena - membrane koja pukne prilikom seksualnog odnosa.

Organizacije koje se zalažu za zaštitu porodičnih vrijednosti u Njemačkoj procjenjuju da desetina mladih muslimanskih djevojaka u Berlinu odlaze na operaciju himena.

Kako saznaje njemački Bild, razlozi zbog kojih se djevojke odluče za ovu operaciju su različiti. Mlade muslimanke obično 'ugrađuju' novi himen jer se namjeravaju udati i ne žele da njihov muž i njegova porodica saznaju da su imale seskualne odnose prije braka.

Tako je 25-godišnja Iračanka, koja je na zapad došla na studije, prije udaje za muškarca iz svoga kraja, došla na operaciju himena kako njen budući muž ne bi činjenicu da je izgubila nevinosti prije braka koristio kao argument u svim budućim bračnim raspravama.

Sličan slučaj je bio i sa 19-godišnjom Turkinjom koju je godinama silovao član porodice. Za nju je bila sramotnija činjenica da je izgubila nevinost prije braka nego što je dugi niz godina zlostavljana.

Doktorica Tennhardt je prvu ovakvu operaciju izvela prije 15 godina, nakon što je podučio jedan američki doktor. Cijela operacija koja se vrši pod lokalnom anestezijom, traje od 10 do 15 munita i u Klinici za porodično planiranje u Berlinu košta 130 eura.

Izvor, ... SA-X vijesti
ella_sa

#2 Re: Samo 130 Eura, ...

Post by ella_sa »

heheheh...e zamisli pomiris se sa bivsim..kako li to objasniti?!
pape

#3 Re: Samo 130 Eura, ...

Post by pape »

ella_sa wrote:heheheh...e zamisli pomiris se sa bivsim..kako li to objasniti?!
Oooo, bila bi to teska situacija, .... mozda bi ga trebalo ubijediti da je prije grijesio sa "jupicom".

No, ... mislim da ne bi trebalo krenuti ovim saljivim pravcem i da bi o ovome mogli govoriti sa drugog, ozbiljnijeg aspekta.
U svakom slucaju, zelim reci da razumijem konzervativan pristup ovom "problemu". To je cisto osobna stvar i one, koje se odluce za plasticnu "korekciju obraza" imaju potpuno pravo odlucivati sta rade. Svojeg su tijela gospodarice.
Moj stav je, .... bilo bi mi tesko podnijeti takav vid prevare, nego da ustanovim da mi je "mlada" imala predbracne seksualne odnose.
Kako vi gledate na stvar?
ladyada

#4 Re: Samo 130 Eura, ...

Post by ladyada »

pape wrote:
ella_sa wrote:heheheh...e zamisli pomiris se sa bivsim..kako li to objasniti?!
Oooo, bila bi to teska situacija, .... mozda bi ga trebalo ubijediti da je prije grijesio sa "jupicom".

No, ... mislim da ne bi trebalo krenuti ovim saljivim pravcem i da bi o ovome mogli govoriti sa drugog, ozbiljnijeg aspekta.
U svakom slucaju, zelim reci da razumijem konzervativan pristup ovom "problemu". To je cisto osobna stvar i one, koje se odluce za plasticnu "korekciju obraza" imaju potpuno pravo odlucivati sta rade. Svojeg su tijela gospodarice.
Moj stav je, .... bilo bi mi tesko podnijeti takav vid prevare, nego da ustanovim da mi je "mlada" imala predbracne seksualne odnose.
do braka prozivi sve i uhvati sta mozes ..........poslije marama i nema mrdanja .......sve svetice i andjeli, ko pojma nemaju o zivotu ..........po meni je to dvolicnost .......
pape

#5 Re: Samo 130 Eura, ...

Post by pape »

Cini mi se da je ovo jedna od onih tema, ... "dje`s ba o tome", .... :oops:
Cita se, al` ne komentira. Nismo mi tak`i, .... kod nas bi ta klinika propala za heftu, ... je l` .... :P
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#6 Re: Samo 130 Eura, ...

Post by mIRCerka »

pape wrote:Cini mi se da je ovo jedna od onih tema, ... "dje`s ba o tome", .... :oops:
Cita se, al` ne komentira. Nismo mi tak`i, .... kod nas bi ta klinika propala za heftu, ... je l` .... :P
kod nas bi klinika radila ko luda...
HAVANA

#7 Re: Samo 130 Eura, ...

Post by HAVANA »

pape wrote: Moj stav je, .... bilo bi mi tesko podnijeti takav vid prevare, nego da ustanovim da mi je "mlada" imala predbracne seksualne odnose.

Imala ona, imao ja i sve odlicno funkcionise vec 12godina.
Dioda

#8 Re: Samo 130 Eura, ...

Post by Dioda »

Ha ha :D Vjerujem da su ove sa naseg podneblja najcesce :D Tragicno je sto su kod nas cure primitivnije od momaka :D I onda pricaju muskarci ovakvi,onakvi :D Bljakkkkk :roll:
Edin H.

#9 Re: Samo 130 Eura, ...

Post by Edin H. »

Pa sa mnom je sjedila djevojka u razredu koja je dva puta :zoka: uradila ovu operaciju :thumbup:

Govorimo o vremenu dobro prije rata.

U biti odlican fol :-)

Falis se jaranima da ti je zena dokazano nevina, a jaran se upisao :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#10 Re: Samo 130 Eura, ...

Post by mIRCerka »

skjuz maj french, nije dzaba vic sto godina star...
Trebaju se Mujo i Fata ženit. Naravno, Fata bi trebala bit junferica, no kako je bila jako popularna u selu našla se u velikim problemima.
Potuži se majci šta je muči i majka joj kaže da se ništa ne brine već samo da stavi svinjsko uhu među noge i da Mujo ionako neće ništa skužit.
Napravi Fata kako ju je mater savjetovala i tako pričeka prvu bračnu noć.
Mujo jadan udara cijelu noć i misli si kako je Fata uska. Nekako probije pred jutro, svrši i pade umoran od cjelonoćnog štemanja.
Ujutro mu zvoni sat za posao, on se probudi, ugleda svinjsko uho na kari i mrtvo-hladno ga baci na ormar, propere se i ode na posao.
Onako poluumoran dok je vozio na posao najednom stane, kočnica....polukrušno okretanje i po plinu natrag doma....
Uleće u stan i sa vrata se dere:
FATO , ZABORAVIO SAM TI REĆ', AKO TI SE BUDE PIŠALO *IČKA TI JE NA ORMARU.
HAVANA

#11 Re: Samo 130 Eura, ...

Post by HAVANA »

mIRCerka wrote:skjuz maj french, nije dzaba vic sto godina star...
Trebaju se Mujo i Fata ženit. Naravno, Fata bi trebala bit junferica, no kako je bila jako popularna u selu našla se u velikim problemima.
Potuži se majci šta je muči i majka joj kaže da se ništa ne brine već samo da stavi svinjsko uhu među noge i da Mujo ionako neće ništa skužit.
Napravi Fata kako ju je mater savjetovala i tako pričeka prvu bračnu noć.
Mujo jadan udara cijelu noć i misli si kako je Fata uska. Nekako probije pred jutro, svrši i pade umoran od cjelonoćnog štemanja.
Ujutro mu zvoni sat za posao, on se probudi, ugleda svinjsko uho na kari i mrtvo-hladno ga baci na ormar, propere se i ode na posao.
Onako poluumoran dok je vozio na posao najednom stane, kočnica....polukrušno okretanje i po plinu natrag doma....
Uleće u stan i sa vrata se dere:
FATO , ZABORAVIO SAM TI REĆ', AKO TI SE BUDE PIŠALO *IČKA TI JE NA ORMARU.

Dobaaar :thumbup: :lol: :lol:
seln

#12 Re: Samo 130 Eura, ...

Post by seln »

Jebi ga, ako se neka vec trosila, onda treba stajati iza toga.
Mislim da vecini momaka nije problem ako je cura imala keks prije braka, problem je ako je poznaje pola grada i ako se proces udvaranja kod nje svodio na "hajmo se malo provozat". Jos veca ljigavost mi je ono "ti si mi drugi". Znam slucaj cure (poznavao sam je onako...prilicno dobro) koja je to rekla svom zarucniku, a on dozivio da mu na momackoj veceri pijani jaran kaze "eee, jarane, da ti znas kako sam ja nju zigu"...
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#13 Re: Samo 130 Eura, ...

Post by Truba »

seln wrote:Jebi ga, ako se neka vec trosila, onda treba stajati iza toga.
Mislim da vecini momaka nije problem ako je cura imala keks prije braka, problem je ako je poznaje pola grada i ako se proces udvaranja kod nje svodio na "hajmo se malo provozat". Jos veca ljigavost mi je ono "ti si mi drugi". Znam slucaj cure (poznavao sam je onako...prilicno dobro) koja je to rekla svom zarucniku, a on dozivio da mu na momackoj veceri pijani jaran kaze "eee, jarane, da ti znas kako sam ja nju zigu"...
a pjani inače svi vjeruju
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
seln

#14 Re: Samo 130 Eura, ...

Post by seln »

komi wrote:
Pa, zarucnik ocigledno nije znao ono sto su ostali znali...ili je burmom platio ono za sta je ostalima bila dovoljno kola i krug autom.
Daphna

#15 Re: Samo 130 Eura, ...

Post by Daphna »

mIRCerka wrote:
pape wrote:Cini mi se da je ovo jedna od onih tema, ... "dje`s ba o tome", .... :oops:
kod nas bi klinika radila ko luda...
Kod nas već radi kao luda! :-D
JThomas

#16 Re: Samo 130 Eura, ...

Post by JThomas »

žao mi je, ovaj dio ne mogu da ne izdvojim :D :

"Dolaze mi djevojke koje imaju između 18 i 24 godine i koje su uglavnom porijeklom iz Turske, Irana, arapskih zemalja i sa Balkana."

šta ti je zatucanost, obostrana...one bi se je*ale, a da ostanu nevine...a oni bi valjda, i da je nevina i da je iskusna u krevetu, ako ikako može :roll:
callmethebreeeze

#17 Re: Samo 130 Eura, ...

Post by callmethebreeeze »

ja bih se duboko razocarao u djevojku ako bi se ispostavilo da se isla usivati! :D :D :D smatrao bih je ludom i rasipnicom jer se 130 eura moze potrositi na pametnije stvari. :D

ja se nadam da se se ove cure koje se usivaju paze da ne fasuju kakvu venericnu bolest. bilo bi krajnje bizarno naci se u situaciji gdje moras momku objasniti odkuda ti nevinoj sifilis ili hiv.
:( :-) :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#18 Re: Samo 130 Eura, ...

Post by Truba »

seln wrote:
komi wrote:
Pa, zarucnik ocigledno nije znao ono sto su ostali znali...ili je burmom platio ono za sta je ostalima bila dovoljno kola i krug autom.
dakle 2 auta :mrgreen:
luda

#19 Re: Samo 130 Eura, ...

Post by luda »

uvijek mi je bilo glupo raspravljati o tome da li sam nevina ili ne...ono kao muskarcu je sve dozvoljeno...hmmm..nikada ne bih prikrivala ono sto jesam..ni u jednom slucaju a za malo ucinjenih stvari u zivotu se kajem..tako da su mi takve djevojke glupe a muskarci kojima je to bitno sebicni i primitivni....
seln

#20 Re: Samo 130 Eura, ...

Post by seln »

luda wrote:uvijek mi je bilo glupo raspravljati o tome da li sam nevina ili ne...ono kao muskarcu je sve dozvoljeno...hmmm..nikada ne bih prikrivala ono sto jesam..ni u jednom slucaju a za malo ucinjenih stvari u zivotu se kajem..tako da su mi takve djevojke glupe a muskarci kojima je to bitno sebicni i primitivni....
Sta se tu ima raspravljati? Ili jesi ili nisi...najgore su lazi.
Samo, ne bih pausalno takve muskarce nazvao sebicnim i primitivnim. Sta ako se radi o vjerniku koji je i sam virgo intacta?
Fiore

#21 Re: Samo 130 Eura, ...

Post by Fiore »

Covjek spoznao rendgen.. i ostalu modernu tehnologiju :) Pa fino raspitas.,majka mu stara.. znate li vi sta je carsijska obavjestajna sluzba :D Sta rade kad "nista ne rade".. :thumbup:
luda

#22 Re: Samo 130 Eura, ...

Post by luda »

seln wrote:
luda wrote:uvijek mi je bilo glupo raspravljati o tome da li sam nevina ili ne...ono kao muskarcu je sve dozvoljeno...hmmm..nikada ne bih prikrivala ono sto jesam..ni u jednom slucaju a za malo ucinjenih stvari u zivotu se kajem..tako da su mi takve djevojke glupe a muskarci kojima je to bitno sebicni i primitivni....
Sta se tu ima raspravljati? Ili jesi ili nisi...najgore su lazi.
Samo, ne bih pausalno takve muskarce nazvao sebicnim i primitivnim. Sta ako se radi o vjerniku koji je i sam virgo intacta?
cast izuzetcima...nisam mislila na takve kada sam pisala post jer ih je u sustini veoma malo..takvi kada i sami nevini traze nevinu djevojku to je ok...a sebicni i primitivni su oni koji su ih bili sa deset a ozenili bi nevinu ma dajte molim vas
Post Reply