Rekonstrukcija himena
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
deex
#1 Rekonstrukcija himena
Na ovu temu me naveo nas dragi balkanski muskarcina, Beslija. Sta mislite o ovom operativnom zahvatu? Moji stavovi su kontradiktorni. Sa jedne strane, tako nesto mi je potpuno sumanuto. Podvrgavati se anesteziji, trpjeti bolove, bacati pare (da je liposukcija, pa da izdrzim za svoj cef). A i ponizavajuce je, priznacete. I sve to zbog neke zatucane budaletine. A ima zena koje to rade. Sa druge strane, iskreno bih se obradovala da neka koja je prosla sve i svasta (licno nemam nista ni protiv toga), namagarci tipa koji to prosto zasluzuje.

-
urbanagerila
Za sve potencijalne kandidatkinje preporucujem edukacioni film "Houston 500/620 ganbang after party" u kome glavna glumica nakon maratona radi himenoplastiku...
- flora.sa
nije to vise ni Balkanac...to je hibrid ko zna cega
naj.bo je on vec
...samo ne konta
nego...tema ti je vec i bila...ne mogu je sada traziti, kod kuce mi je ova dial up konekcija, ili kako se to vec zove, pa mi je .net malo sporiji...
elem...kapaciteti klinike ne mogu podnijeti navalu sandžak-đevojaka
sve bi opet da postanu nevine
...valjda da se utrpaju nekom hibridu
pod kineskim imenom...nikotako
aha..al u...
ali nema veze...dok je budala, bice i prevare za iste
naj.bo je on vec
nego...tema ti je vec i bila...ne mogu je sada traziti, kod kuce mi je ova dial up konekcija, ili kako se to vec zove, pa mi je .net malo sporiji...
elem...kapaciteti klinike ne mogu podnijeti navalu sandžak-đevojaka
sve bi opet da postanu nevine
aha..al u...
ali nema veze...dok je budala, bice i prevare za iste
-
zlata
Joj vidi nase "Hazreti Marije"!mama32 wrote:A pika li se to i kad imas dijete? Hoce li mi povjerovati da sam nevina? Ja mislim da hoce... ono, iskreno se nadam... a i vise ce me voljeti... i.. kupice mi svasta.![]()
- flora.sa
ili nek proda pricu o vantjelesnoj oplodnjizlata wrote:Joj vidi nase "Hazreti Marije"!mama32 wrote:A pika li se to i kad imas dijete? Hoce li mi povjerovati da sam nevina? Ja mislim da hoce... ono, iskreno se nadam... a i vise ce me voljeti... i.. kupice mi svasta.![]()
![]()
Jos samo da naidjes na kakvog Jusu...i pravo bi se (a bome i njega) usrec'la!
ma sad more sve
ne mre dokazati da nije nevina...nema sanse
- mama32
Ev'ste me nagovorili. Ali.. nema Juse ni za lijeka. Sve ovi neki moderni, sto im nije vazna ni ONA, a kamo li himenflora.sa wrote:ili nek proda pricu o vantjelesnoj oplodnjizlata wrote:Joj vidi nase "Hazreti Marije"!mama32 wrote:A pika li se to i kad imas dijete? Hoce li mi povjerovati da sam nevina? Ja mislim da hoce... ono, iskreno se nadam... a i vise ce me voljeti... i.. kupice mi svasta.![]()
![]()
![]()
![]()
ma sad more sve![]()
![]()
ne mre dokazati da nije nevina...nema sanse![]()
...operacija i gotovo
![]()
- flora.sa
nema Juse, ali ima jedan odje pod nickom Beslija...njemu je bitno samo da je nevinamama32 wrote:Ev'ste me nagovorili. Ali.. nema Juse ni za lijeka. Sve ovi neki moderni, sto im nije vazna ni ONA, a kamo li himenflora.sa wrote:ili nek proda pricu o vantjelesnoj oplodnjizlata wrote:Joj vidi nase "Hazreti Marije"!![]()
![]()
![]()
ma sad more sve![]()
![]()
ne mre dokazati da nije nevina...nema sanse![]()
...operacija i gotovo
![]()
![]()
![]()
- mama32
Da to ipak nije .. sunecenje?Harrys wrote:Vise nista ne kontam.
Vi ovdje o rekonstrukciji himena a u Svici ovih dana prava frka.Otkrili su da Somalijci tajno salju svoju djecu od 6-7 godina u Somaliju ili cak ovdje , na perforaciju himena.
-
Beslija
#18 Re: Rekonstrukcija himena
deex wrote:Na ovu temu me naveo nas dragi balkanski muskarcina, Beslija. Sta mislite o ovom operativnom zahvatu? Moji stavovi su kontradiktorni. Sa jedne strane, tako nesto mi je potpuno sumanuto. Podvrgavati se anesteziji, trpjeti bolove, bacati pare (da je liposukcija, pa da izdrzim za svoj cef). A i ponizavajuce je, priznacete. I sve to zbog neke zatucane budaletine. A ima zena koje to rade. Sa druge strane, iskreno bih se obradovala da neka koja je prosla sve i svasta (licno nemam nista ni protiv toga), namagarci tipa koji to prosto zasluzuje.![]()
![]()
balkanska muskarcina.....
nemoj tako , stidim se.....
a na ovu temu........pa mislim uffff , no comment.
-
Harrys
Mama,zar nije jasno da se radi o djevojcicama.mama32 wrote:Da to ipak nije .. sunecenje?Harrys wrote:Vise nista ne kontam.
Vi ovdje o rekonstrukciji himena a u Svici ovih dana prava frka.Otkrili su da Somalijci tajno salju svoju djecu od 6-7 godina u Somaliju ili cak ovdje , na perforaciju himena.![]()
- Lace
pa i djevojcicama u africi to rade...bolje da ne znas kakoHarrys wrote:Mama,zar nije jasno da se radi o djevojcicama.mama32 wrote:Da to ipak nije .. sunecenje?Harrys wrote:Vise nista ne kontam.
Vi ovdje o rekonstrukciji himena a u Svici ovih dana prava frka.Otkrili su da Somalijci tajno salju svoju djecu od 6-7 godina u Somaliju ili cak ovdje , na perforaciju himena.![]()
- mama32
Pa, odstrane im klitoris i jedan dio usmina kako ne bi kad odrastu uzivale u sexu i kako bi bile vjerne svome muskarcu.Lace wrote:pa i djevojcicama u africi to rade...bolje da ne znas kakoHarrys wrote:Mama,zar nije jasno da se radi o djevojcicama.mama32 wrote: Da to ipak nije .. sunecenje?![]()