recesija u ljubavi
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Topla voda
#1 recesija u ljubavi
primjecujem manjak ljubavnih aktivnosti u okolini, u drugom kvartalu ove godine,u odnosu na isti period prosle 
- leah
- ljubav_aha
#3 Re: recesija u ljubavi
recesija u ljubavi
ovdje je vec daaaavno nastupila velika depresija/great gepression/
milion tema o ljubavi na isti kalup,i opet nista
ljubav
aha 
ovdje je vec daaaavno nastupila velika depresija/great gepression/
milion tema o ljubavi na isti kalup,i opet nista
ljubav
- K.M.
#4 Re: recesija u ljubavi
Jašta ljubavi, aha i ništa drugo... 
- PticaTrkachica
#5 Re: recesija u ljubavi
Za ne bi trebalo biti obratno - nema se love za izlaske, ajmo se vaćarit' u travi/haustoru/autu.
Čudan neki vakat...
Čudan neki vakat...
- ljubav_aha
#6 Re: recesija u ljubavi
K.M. wrote:Jašta ljubavi, aha i ništa drugo...
oh,pa gdej si ti nestao
- JThomas
#7 Re: recesija u ljubavi
ovo sam i ja prvo pomislio kad sam otvorio temu.PticaTrkachica wrote:Za ne bi trebalo biti obratno - nema se love za izlaske, ajmo se vaćarit' u travi/haustoru/autu.
Čudan neki vakat...
povratak korijenima
-
shambho
#8 Re: recesija u ljubavi
Pa bas zato sto pada kisa..JThomas wrote:ovo sam i ja prvo pomislio kad sam otvorio temu.PticaTrkachica wrote:Za ne bi trebalo biti obratno - nema se love za izlaske, ajmo se vaćarit' u travi/haustoru/autu.
Čudan neki vakat...
povratak korijenimaal 'oćeš vraga, kad danima pada kiša...
![]()
- JThomas
#9 Re: recesija u ljubavi
eno sad, auto.
pa jel recesija ili nije?
pa jel recesija ili nije?
- ljubav_aha
#10 Re: recesija u ljubavi
ova tema je trabala biti postavljena na pdf EKONOMIJA 
- JThomas
#11 Re: recesija u ljubavi
i meni se čini...
šta ćeš kad se nema, a i da ima, odakle?
šta ćeš kad se nema, a i da ima, odakle?
- PticaTrkachica
#12 Re: recesija u ljubavi
Sjeti se sebe sa sedamnaest. Zar je kiša ikad predstavljala problem?JThomas wrote:ovo sam i ja prvo pomislio kad sam otvorio temu.PticaTrkachica wrote:Za ne bi trebalo biti obratno - nema se love za izlaske, ajmo se vaćarit' u travi/haustoru/autu.
Čudan neki vakat...
![]()
- K.M.
#13 Re: recesija u ljubavi
Umarao se odmorom..ljubav_aha wrote:oh,pa gdej si ti nestaouljepsao mi si dan
-
suspect_zero
#14 Re: recesija u ljubavi
JThomas wrote:
ovo sam i ja prvo pomislio kad sam otvorio temu.
![]()
skloniš se ispod kakve strehe i opleti
- ljubav_aha
#15 Re: recesija u ljubavi
kod mene je obrtno,ovdje se najvise javljam na pauzamaK.M. wrote:Umarao se odmorom..ljubav_aha wrote:oh,pa gdej si ti nestaouljepsao mi si dan
-
wileyX
#16 Re: recesija u ljubavi
Ja opet primjetio nagli porast ljubavnih aktivnosti u okolini.....Topla voda wrote:primjecujem manjak ljubavnih aktivnosti u okolini, u drugom kvartalu ove godine,u odnosu na isti period prosle
-
Schizophrenia
#17 Re: recesija u ljubavi
Pa pogledajte djevojke u Sarajevu i one u Mostaru. Mostarke su uvije razgolicene, primamljive, sexy, opustene i prirodne dok ove Sarajke nisu nesto ni lijepe a ipak glume neke nedodirljive. Mostar je pun lijepih djevojaka hmm.
-
hocunecu
#18 Re: recesija u ljubavi
nije ni cudo kad su im onakvi momci,krsni,utegnuti,a tek sta voze....

- Dioda
#19 Re: recesija u ljubavi
Tema je recesija u ljubavi.Schizophrenia wrote:Pa pogledajte djevojke u Sarajevu i one u Mostaru. Mostarke su uvije razgolicene, primamljive, sexy, opustene i prirodne dok ove Sarajke nisu nesto ni lijepe a ipak glume neke nedodirljive. Mostar je pun lijepih djevojaka hmm.
A ne recesija i manjak gardarobe kao posljedica iste

hocunecu wrote:nije ni cudo kad su im onakvi momci,krsni,utegnuti,a tek sta voze....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Topla voda
#20 Re: recesija u ljubavi
kao da su stvari u trecem kvartalu ove godine krenule nabolje.
i sam vol strit salje odredjene signale da se ljubav ponovo vraca u nase krajeve,doduse usporeno
...al bitno je da se emocije okrecu i da se stvara visak vibracija..tako ce se nasim znojenjem napuniti seksualni budzet federacije
i krenucemo u mirnije vode 
i sam vol strit salje odredjene signale da se ljubav ponovo vraca u nase krajeve,doduse usporeno
- Cholina_Lokica
#21 Re: recesija u ljubavi
to jeste logicno.. ali... kod nas vazda naopako pa i toPticaTrkachica wrote:Za ne bi trebalo biti obratno - nema se love za izlaske, ajmo se vaćarit' u travi/haustoru/autu.
Čudan neki vakat...
-
zenicaone
#22 Re: recesija u ljubavi
ma palo je to davno - propala firma . sad se samo u sexualne akcije isplati investirat - skacu (akcijebabyline wrote:kako stoje ljubavne akcije? htjela bih da nesto investiram...
- BlooQ.
#24 Re: recesija u ljubavi
kiki-miki wrote:Kad bona?BlooQ. wrote:ja bankrotirala![]()
Onaj tvoj se hvali kako sve ide kao podmazano.![]()
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kiki
recesija, bankrot , likvidacija
-
zenicaein
#25 Re: recesija u ljubavi
tolko o profesionalnosti uprave saxa . ljudi me banovase - hajd nije problem posaljem upit sto niko ni habera - ono ko te je.. svakako si iz zenice a i mi smo svakako zajebani - ja bash. hajd napravim novi profil zenicavan i ne odem srat po forumu vec posaljem upit administratoru ZOOMU66 il tako nesto na private - de mi objasni i ode ja cao cao i gotovo. opet me banova ono lagano jesam zajeban nemoram ja tebi nista ni objasnjavati - vec cu te banovat zato sto ego tripujem i ovo je mjesto gdje sam ja konacno negdje neko i nesto ko i ostatak drustva vjerovatno
jedini razlog bi mogla biti moja izjava u sklopu jednog odgovora gdje sam malo slikovitije opisao jer je situacija zahtjevala tako tj rekao sam - nisam gay cak je to jedna od vrsta ljudi koje bih rado istrebio sa lica zemlje(druga su zidovi )al to nije tema nase danasnje emisije - danas cemo pricati o ronjenju
eh ako je to to - a opet neznam jel to to - jer se egotriperi nisu udostojili objasnit - zbog ovoga sam morao biti mozda bar opomenut (nisam od prijavljivanja nijednu opomenu dobio jos) pa onda ako vec serem ponovo onda me trajno banuj a ne odmah trajni ban ko te j..
a izjava ovog tipa i mnooogo gorih sam se na "politici" i "religiji" i jos ponegdje nacitao sijaset pa nikom nista isti postavljaci takvih izjava a znam ih i po nickovima (nek mi se jave ako treba i reci cu ih - ja cu odgovorit za razliku od admina i modova i itd egotripera)
plus mozemo se igrati i macke i misa pa da me stalno banujete a ja se stalno prijavljujem (evo vam i link gdje dnevno izadje po deset petnes gotovih email adresa sa passom i loginom koji se mogu koristit za te zajebancije http://warezshares.com/forum/BadSector- ... tml&st=900 - moras bit registrovan) al nismo djeca - tako da pozdravljam sve one normalne koje sam barem jednom nasmijao a i mene su mnogi nasmijali stotinu puta i ako mi ne dodje obrazlozenje ovoliko od men . pozz
jedini razlog bi mogla biti moja izjava u sklopu jednog odgovora gdje sam malo slikovitije opisao jer je situacija zahtjevala tako tj rekao sam - nisam gay cak je to jedna od vrsta ljudi koje bih rado istrebio sa lica zemlje(druga su zidovi )al to nije tema nase danasnje emisije - danas cemo pricati o ronjenju
eh ako je to to - a opet neznam jel to to - jer se egotriperi nisu udostojili objasnit - zbog ovoga sam morao biti mozda bar opomenut (nisam od prijavljivanja nijednu opomenu dobio jos) pa onda ako vec serem ponovo onda me trajno banuj a ne odmah trajni ban ko te j..
a izjava ovog tipa i mnooogo gorih sam se na "politici" i "religiji" i jos ponegdje nacitao sijaset pa nikom nista isti postavljaci takvih izjava a znam ih i po nickovima (nek mi se jave ako treba i reci cu ih - ja cu odgovorit za razliku od admina i modova i itd egotripera)
plus mozemo se igrati i macke i misa pa da me stalno banujete a ja se stalno prijavljujem (evo vam i link gdje dnevno izadje po deset petnes gotovih email adresa sa passom i loginom koji se mogu koristit za te zajebancije http://warezshares.com/forum/BadSector- ... tml&st=900 - moras bit registrovan) al nismo djeca - tako da pozdravljam sve one normalne koje sam barem jednom nasmijao a i mene su mnogi nasmijali stotinu puta i ako mi ne dodje obrazlozenje ovoliko od men . pozz