Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ejj raja evo i ove ostavljene Ako neko nije u toku.. tema: Il se udaj il je gotovo .. ta sam ima 6mj kako me je ostavio.. jos nismo izasli.. nisam ga prebolila .. skoro svaku noc se cujemo na msnu .. Zvao i jos uvijek zove na kafu, izmisljala neizmisljeno da ne izadjem iako mi se ide al ett.. Ma savjet br1 za prekide , ona moja, klin klinom i tako je najlakse ..
Pa bas da slinim i ne slinim ali nisam ni daleko od togaa pa sta znam nismo se svadjali da sad prekinem sve odnose.. nemam duse.. hehe ni vremena za novi klin pa ett msn je jedini prihvatljiv .. nisam pametna
Mala__Mu wrote:Pa bas da slinim i ne slinim ali nisam ni daleko od togaa pa sta znam nismo se svadjali da sad prekinem sve odnose.. nemam duse.. hehe ni vremena za novi klin pa ett msn je jedini prihvatljiv .. nisam pametna
ja se davno nekad pridruzih ovoj "divnoj" temi.....od tad i skoro godina prodje..a 2 godine od raskida...ljudi ako mi vjerujete ja se ni milimetra nisam pomakla kakva je ovo bolest i ludilo ...u tih dvije godine izmedju nas svega i nicega nije bilo...mjeseci bez kontakta..nemilih susreta..par dogovorenih vidjanja...a ovako sa strane-ciste blokade, jer nemam snage ni volje da se uspustim u nesto novo..a nije da nema nekih kandidata..ali ja kao da sam ukopana ostala onog dana kada se sve zavrsilo.....ja ne mogu pametna biti sta da poduzmem...svjesna sam da nazad nema..jer je previse toga bilo i nema tu lijeka...emocije se ne mjenjaju uopce...ali put naprijed nikako da se otvori.....nemam nista pametno da kazem...samo da malo izbacim ovo iz sebe...koga smorih neka oprosti...ako neko zna lijek nek se javi
eto šećeru gore par postova pišeš da se dvije godine ne možeš oporavit i odjednom ti kobiva se nešto slažeš...
al neka vas takvih da vam se možemo uvijek vratit kad nam prigusti šta pojebat
zato vas i držimo u pričuvi
gluposti pricas situacija uopce nije takva...priej svega ja nisam nikakav moron...vec jako inteligentna osoba, tako da sam svjesna cinjenica i na osnovu toga se slazem...a druga je situacija sa emocijama koje tesko, da nee kazem nikako kontrolisem, ali valjda je to tako...a treca stvar....oko ovog prigustiti i vratiti....i kada se vracao nije se vracao zbog toga, jer nije nista dobio....stavise nismo se ni poljubili uopce...sto smo imali imali smo dok je veza bila stabilna koliko toliko....a s druge strane ne kazem da nema i takvih slucajeva..da se samo vracaju zbog neobaveznog sexa...ali ovdje to definitivno niej slucaj.