Raskid veze
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
theTruePath
#1526 Re: Raskid veze
pa cekaj,jel fatalizam ako sad neka udovica mlada ostane neudata do smrti? jer takvih ima masa.
-
Keksich
#1527 Re: Raskid veze
Upravo takotheTruePath wrote:pa cekaj,jel fatalizam ako sad neka udovica mlada ostane neudata do smrti? jer takvih ima masa.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1528 Re: Raskid veze
kaćemo u Tokjo?

- Truba
#1529 Re: Raskid veze
pa zar i ti?
ne možeš
ne možeš
- Loulou
#1530 Re: Raskid veze
Može biti.theTruePath wrote:pa cekaj,jel fatalizam ako sad neka udovica mlada ostane neudata do smrti? jer takvih ima masa.
Mada, ko kaže da se mora opet udavati?
- Truba
#1531 Re: Raskid veze
ljetos ostade zena u 23. udovica umre joj muž od 30 od leukemije
znam mu brata...
eeee... zato ne volim vidjeti na FBu kad cure nakon prekida stave widow

znam mu brata...
eeee... zato ne volim vidjeti na FBu kad cure nakon prekida stave widow
- Eleonora
#1532 Re: Raskid veze
ja sam widowkomi wrote:ljetos ostade zena u 23. udovica umre joj muž od 30 od leukemije
znam mu brata...
eeee... zato ne volim vidjeti na FBu kad cure nakon prekida stave widow![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Truba
#1533 Re: Raskid veze
to dok ne dođe neki bolji
inače zašto ne bi bila
crna udovica

inače zašto ne bi bila
crna udovica
-
debela
#1534 Re: Raskid veze
moj komi, ovdje sve nekakve zelje i pozdravi za tebe, a nijedna da se ponudi da te upozna uzivo 
- Truba
#1535 Re: Raskid veze
nije bitna boja nego namjera 
-
theTruePath
#1536 Re: Raskid veze
Loulou wrote:Može biti.theTruePath wrote:pa cekaj,jel fatalizam ako sad neka udovica mlada ostane neudata do smrti? jer takvih ima masa.
Mada, ko kaže da se mora opet udavati?
pa ti ...cim smatras nenormalnim da se ne uda ponovo,
- Loulou
#1537 Re: Raskid veze
Za početak, čitaj što je napisano.
-
PalaSa Marsa
#1538 Re: Raskid veze
Il' mozda ni u jednoj od tih ponuda nije nasla to sto je ustvari trazila. A ljubav njenog zivota je otisla prerano.komi wrote:čuvo sam krave u izbjeglištvu sa jednom starijom ženom koja se zapravo čitav život nije oporavilaBloody_Mary-Sue wrote:Mene bas zanima kako ljudi izlaze na kraj s prekidima veze, esp. duge...
Da vidim kako to drugi rade...![]()
znate li ikog da ni nakon haman pa godinu nakon raskida nije ''doso sebi''...? ima li takvih at all? i ako ima, ima li nade za te tako ''dusevne'' ljude da move on sa zivotom![]()
naime utopio joj se zaručnik na služenju vojnog roka u mornarici
nedavno je umrla...
kako se nije udala za drugog imala je ponuda?
pa jednostavno kaže vrijeme se izvuklo a niko nije htio čekati da dođe sebi...
A ovo vrijeme koje 'pominjes je samo pokazatelj da neko fakat nekog moze voljeti toliko jako i toliko dugo, a pri tom' ne misleci da se skrasis s' nekim ko ti nije ni priblizno onome, odnosno u ovom slucaju ovog koji je otis'o prerano.
- Red Rose
#1539 Re: Raskid veze
PalaSa Marsa wrote:Il' mozda ni u jednoj od tih ponuda nije nasla to sto je ustvari trazila. A ljubav njenog zivota je otisla prerano.komi wrote:čuvo sam krave u izbjeglištvu sa jednom starijom ženom koja se zapravo čitav život nije oporavilaBloody_Mary-Sue wrote:Mene bas zanima kako ljudi izlaze na kraj s prekidima veze, esp. duge...
Da vidim kako to drugi rade...![]()
znate li ikog da ni nakon haman pa godinu nakon raskida nije ''doso sebi''...? ima li takvih at all? i ako ima, ima li nade za te tako ''dusevne'' ljude da move on sa zivotom![]()
naime utopio joj se zaručnik na služenju vojnog roka u mornarici
nedavno je umrla...
kako se nije udala za drugog imala je ponuda?
pa jednostavno kaže vrijeme se izvuklo a niko nije htio čekati da dođe sebi...
A ovo vrijeme koje 'pominjes je samo pokazatelj da neko fakat nekog moze voljeti toliko jako i toliko dugo, a pri tom' ne misleci da se skrasis s' nekim ko ti nije ni priblizno onome, odnosno u ovom slucaju ovog koji je otis'o prerano.
- innovision
#1540 Re: Raskid veze
jedan od najboljih postova na forumu ikad!Chmoljo wrote:![]()
čuj posebnu temu, ne tandarajte čovjeka... komi, druže, budi malo manje fin... čisto radi eksperimenta, određen period, pa vidi ima li kakvih promjena...![]()
ja sam mlađi od tebe, al' sam naučio jednu lekciju: ako si fin, to svi od tebe očekuju. a svi, naravno, zaboravljaju da to iziskuje određen napor. čovjek nije fin po defaultu, nego po odgoju. kada ti se omakne nešto, onda si najgori... niko se od tebe tomu nadao nije... ili si jednostavno dosadan jer znaju da od tebe mogu očekivati samo finoću...
ako si pakaš, također to svi od tebe očekuju, ali uradi jednom dobru stvar, deset puta više će se cijeniti nego kad isto uradiš dok si fin sve vrijeme...
![]()
to ti je ko u osnovnoj školi, imaš sve petice, dobiješ tricu starci imaju noćne more... jedva prolaziš u školi, dobiješ tricu, starci nikad ponosniji na tebe...
moj zivotni moto!
probao obadvoje od kako sam poceo furati ovo drugo nevjerovatno kako mi je lakse i tek onda vidis ko te hebavo a ko je raja prava!!!
Chmoljo kralju
- Truba
#1541 Re: Raskid veze
tako sam ja prvu curu zbario
pod pojam prva cura mislim da je ostala sa mnom skoro pola godine
ono dječje prije ne računam
nisam mogao više glumiti pa je osjetila moju dobrotu
kasnije se pokušavala vratiti... čak me i na poso zvala slala poruke ali...

pod pojam prva cura mislim da je ostala sa mnom skoro pola godine
kasnije se pokušavala vratiti... čak me i na poso zvala slala poruke ali...
-
PalaSa Marsa
#1542 Re: Raskid veze
Ooo komi, ja tebe nista ne kontam.

- Truba
#1543 Re: Raskid veze
mene je teško shvatiti... reko kao u onoj epizodi sajnfelda
jednom sam se drugačije ponašao pa me je išlo
ali nisam mogao dugo glumiti
ono The opposite epizoda kad sve kontra radi nego prije
i ima uspjeha
jednom sam se drugačije ponašao pa me je išlo
ono The opposite epizoda kad sve kontra radi nego prije
-
PalaSa Marsa
#1544 Re: Raskid veze
Pa budi ono sto jesi ustvari, mislim da ces onda prvenstveno ti bit' sretan i svi drugi koju su u tvom' okruzenju.komi wrote:mene je teško shvatiti... reko kao u onoj epizodi sajnfelda
jednom sam se drugačije ponašao pa me je išloali nisam mogao dugo glumiti
ono The opposite epizoda kad sve kontra radi nego prijei ima uspjeha
Sto bi rek'o Laka, i tako kontam, kako da ja glumim da sam neko drugi, hm, pa ko ce onda biti ja.
- Eleonora
- Eleonora
- Eleonora
#1547 Re: Raskid veze
To je fkt taj neki zakon medjuljudskih odnosa.Lud i ponosan wrote:Samo gaziti... Sto si losiji bolje prolazis
Sto si losiji bolje prolazis.
Sto si bolji gore prolazis.
I onda, postujmo zakon, da ne bi naebali.
-
PalaSa Marsa
#1548 Re: Raskid veze
Eno sad, vidi ti ovo. Ama sjedi da ti objasnim.Eleonora wrote:komi, komi
PalaSaMarsa,
kad kazes ''budi ono sto jesi mislim da ces onda prvenstveno ti bit' sretan i svi drugi koju su u tvom' okruzenju''...A sta kad si ''ono sto jesi'' i nit si sretan i nit druge cinis sretnima.
I sta uopce znaci ''ono sto jesi''? Covjek kao gotov finalan proizvod pa da bas nista kod sebe ne moze korigovati i promijeniti?
Ja bas ne znam nesto puno musko-zenskih odnosa gdje se ''isplatilo'' biti previse fin, dobar, nesebican, bezuvjetno voljeti. To je cista utopija.
Naravno, to je vrlina ako se u granicama dozira. Ako se pretjera, suprotnoj strani ili ce dosaditi ( nista se ne desava, sve je fiiiiiiiiiino), ili ce se zasititi, a to je haman isto.
Ne treba ''glumiti da si neko drugi'', treba samo malo neke stvari korigovati, drzati pod kontrolom.
Kad zeni ''das sve'' ili muskarcu, nebitno...ta osoba ce se vjerovatno prepasti i poceti povlaciti jer nece htjeti rizkovati da povrijedi jednu tako dobru dusicu.
A u vecini slucajeva, vec je povrijedi, i to jako.....
A kad si malo ''djubre'', samo malkice, ono ''simpaticno djubre''itekako se suprotna strana pocne meskoljiti i zabrine se da ne odes od nje takav za*eban i ljut ( doslovno ). Jbga, cista psihologija.
a komi, komi, ncncncn...
Vidi nesto, ja mislim da gluma nikom nije donijela nista dobro. Tu neko mora bit' umoran, iscrpljen i garant tu pukne film. A ovo bio dobar, pa me neko nesto zezn'o, to ne priznajem. Sta si bio dobar, gdje bio dobar, kome, cemu? Jel' te neko tjer' na to da budes dobar ili si osjetio potrebu da budes takav prema nekom, jel' to doslo samo od sebe u datoj situaciji?. Nije to do osobe, to je do tebe, kazem do tebe, jer ako ti ne znas nac', odnosno odrzavat' balans sebe, odnosno svojjih karakteristika, u ovom slucaju dobrote, i ako jednako vidis da je neko kreten prema tebi a ti i dalje dobar, i ja bi te evo zgazila iz jednog poteza. Neka nemojte suplje, dobar je onaj ko zna sebe i ko zna s'kim ima posla pa se tako i ponasa. A ovo dobar pa te neko zezn'o, slobodno macku o rep okaci.
-
PalaSa Marsa
#1549 Re: Raskid veze
Gazis i bices gazen.Lud i ponosan wrote:Samo gaziti... Sto si losiji bolje prolazis
- Truba
#1550 Re: Raskid veze
gu*** i bit ćeš gu***