Raskid veze
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1326 Re: Raskid veze
da je meni bilo vako

- HAVANA
#1327 Re: Raskid veze
-
suspect_zero
#1328 Re: Raskid veze
HAVANA wrote:Ima li meni jedan xanax,hoće ovaj da me bije
Ocat' jel te to hastra?
- HAVANA
#1329 Re: Raskid veze
suspect_zero wrote:HAVANA wrote:Ima li meni jedan xanax,hoće ovaj da me bije
Ocat' jel te to hastra?
-
suspect_zero
#1330 Re: Raskid veze
HAVANA wrote:suspect_zero wrote:HAVANA wrote:Ima li meni jedan xanax,hoće ovaj da me bije
Ocat' jel te to hastra?
Zagrli me,biće mi lakše.
Yok ba, pripremila sam ti arsenal tromblona iz podruma
- ljubav_aha
#1332 Re: Raskid veze
Suti i trpi wrote: Nije to prava nego je patoloska ljubav. Iz patoloske ljubavi proizilazi patoloska ljubomora i opsesivno ponasanje. Ako je to ideal ljubavi, onda ja nikada necu biti zaljubljen.
Mnogi ljudi pokusavaju predstaviti 'pravu ljubav' u kojoj jedan ili oba partnera prave neke ludosti, gluposti, ispoljavaju patolosku ljubomoru i ponasaju se opsesivno. To nema nikakve veze sa 'pravom ljubavi'. Sigran sam da ljudi koji koriste mozak puno vise uzivaju u ljubavi nego oni sto vole sa iskljcenim mozogom. Kakvo je to uzivanje u ljubavi kada kroz vezu patis zbog patoloske ljubomore i opsesivnog ponosanja? Kakvo je uzivanje kada nakon prekida veze umires od dusevne boli?
Sve treba raditi mozgom, pa tako i voljeti. Srce je ubleha, srce nema celije u koji ma su smjestena osjecanja. Svi mi volimo mozgom, samo sto ga neki u zaljubljenosti drze ukljucenim, a neki iskljucenim. Iskljucen mozak je odlika gluposti.Naravno, veliki sam protivnik kalkulisanja i mudrovanja u vezi. Iako ce neki to po automatizmu pomisliti, to nema veze sa neprestanim razmisljanjem u ljubavi.
Svaki covjek koji sebi zeli dobro mora razviti odbrambene mehanizme koji ce ga stititi (kako zanimljiva rijec) u ovakvim situacijama. Potpuno vjerovanja i potpuno predavanje = GLUPOST. Da se u ljubavi razmislja izbjegli bi se mnogi bolni prekidi jer bi se na vrijeme prekinulo sa osobama koje vas ne zasluzuju.
Bol nakon veze je u svakom slucaju neminovna, ali ovo sto prozivljava ova djevojka nikako nije normalno.
Djevojci koja prolazi teske dane savjetujem da ODMAH odbaci te tablete, jer sa njima pravi jos veci problem... Rjesi to sama sa sobom. Ucini sve da tvoj razum pobjedi bol i zal koju osjecas za momkom koji te ne zasluzuje. Ja ti toplo preporucujem da se bavis sportskim aktivnostima, jer je to najbolji lijek protiv stresa. Odes na neko igraliste i dobro se istrcis dok te sve ne zaboli (to ce ti omoguciti da navece lakse zaspis)... Na silu izlazi sa drustvom i probaj sto manje misliti na njega... Nemoj ga spominjati u drustvu... Ubjedi sebe da te ne zasluzuje i da te nije vrijedan. Tesko je dati bilo kakav savjet osobi koju ne poznajes... Ali, cini sve, samo nemoj sjediti (lezati) i razmisljati. Sport i fizicki napor oslobadjaju!!
-
simpozijum delirijum
#1333 Re: Raskid veze
znate li koliko sam umoran od raskida veza ?
ne svojom krivicom ( vi Zene, ili mlade Sarajke )
ne uvijek
Muskarac nije kriv , u mome slucaju ? nije se odazivala na telefonske pozive , nocne klubove obilazio , samo da joj kazem ; "odlazim , bojim se , budi mi jaran vazda "
ne javlja se
tek je iz Amerike cemerike , 5 mjeseci kasnije ?
rekla ; "volim te uvijek"
i dzaba mi sto dolara
usput receno oralni sex je u USA oko 20 dolara
jesam grozan , i jesta cinjenica , sada kada mlatim pare svi bi pu...
a ostale cijene ?
ne svojom krivicom ( vi Zene, ili mlade Sarajke )
ne uvijek
Muskarac nije kriv , u mome slucaju ? nije se odazivala na telefonske pozive , nocne klubove obilazio , samo da joj kazem ; "odlazim , bojim se , budi mi jaran vazda "
ne javlja se
tek je iz Amerike cemerike , 5 mjeseci kasnije ?
rekla ; "volim te uvijek"
i dzaba mi sto dolara
usput receno oralni sex je u USA oko 20 dolara
jesam grozan , i jesta cinjenica , sada kada mlatim pare svi bi pu...
a ostale cijene ?
- pustopoljina
#1334 Re: Raskid veze
ovaj put cu ja okaciti ovog doktora...
- Ductus Holedocus
#1335 Re: Raskid veze
"Nista sex,samo prica" 
-
PalaSa Marsa
#1336 Re: Raskid veze
delboj wrote:kako se ponašati poslije prekida veze,kad srce pati
- Loulou
#1337 Re: Raskid veze
"Čekaj me, ja sigurno neću doći"delboj wrote:iz kojeg je ovo filmapustopoljina wrote:
ovaj put cu ja okaciti ovog doktora...
- Truba
#1338 Re: Raskid veze
ova priča mi se tako urezala u sjećanje... mislio sam da se desila prošle ili ove godine... kad ono 2008shekura wrote:dugo sam razmisljala da li svoju pricu da iznesem ili ne,nije ona posebnija ni od jedne koja je vec ovdje recena, ali ne znam vrijedi li pisati i potresati se nanovo, ali evo....
hodali smo 7 i vise godina,planirali buducnost skupa, ja sanjala o njegovom djetetu....., on o tome kako su moji kukovi kao stvoreni za radjanje njegove djece....
ja zavrsila fakultet , on pri kraju, to je to, ali
on se zaljubi, prvo nece da prizna iako sam ja to osjecala dugo.
prekinuli smo, ja sam bila shrvana toliko da sm sve sto sam prozivila sa njim potisnula u onaj dio mozga koji ostaje neiskoristen, i ubijedila sebe da ga se ne sjecam.
prolazili su dani mjeseci , to prozivljavanje necu ni opisivati.
eh pocne da mi se javlja, zove,ali tek kad sam izasla sa odredjenim tipom, soli mi pamet, kao ja sam zatvorila sva vrata izmedju nas tim izlaskom.
da je on kao namjeravao da se pomirili ali sad je to nemoguce.
kao nije vise sa tom kujom jer mene ne moze da zaboravi.
i tako mjeseci su prolazili on me zvao, istina i ja sam njega,nadajuci se necemu,ali na kraju bi se uvijek posvadjali jer me smatrao bezdusnom kujom, a ja sam mu dala sve, meni nije ostalo nista,svu svoju ljubav i energiju.
i prosla je godina i dalje smo se culi, ali sad kad me nazove ja ga pitam jel me to hoce zeniti,i pored toga me je zvao, a mislila sam da ce ga to otjerati.
pokusala sam izaci sa drugim ali ne ide, uvijek je bio prisutan bivsi, usporedjivala sam ih, i sto je najgore trazila sam nekog da me izbaci iz cipela, a znam da toga nema.
ustvari nikad i nisam htjela sa nekim da se pocnem zabavljati.
u medjuvremenu on je otisao u daleku zemlju po novac. tu noc kad je otisao padala je kisa, vjetar je sibao i ja sam ko u prici pokisla,dosla kuci skupila se na krevetu kao zivotinjica i plakala dok je bilo suza,
nocima poslije nisam mogla zaspati sama, spavala sam sa mamaom i to u svojoj 28.
sad kad je otisao mirnija sam u smislu da ga necu sresti u gradu i biti u dilemi kako se postaviti.
ali on ce se vratiti i sta onda.
ja i dalje ne izlazim ni sa kim, nemam snage i kao da sam u nekom vakumu nesto cekam a od prekida da je skoro pa 2 godine, a situacija nije bolja, samo sam sve zaledila.
pokusavala sam ja krenuti dalje naci smisao u necemu drugom, i u poslu ga donekle i nalazim ali ako je tako osjecam se hendikepiranom.
njegove emocije ne mogu iznositi jer ne znam jesu li istinite,
ali znam da je govorio da me voli, da kad je prekinuo sa mnom da se svijet srusio, da posle svega nikad nece biti sretan,da ne zna vise na osnovu cega se neko ozeni i uda , koji su to razlozi.
pa ako je tako sto se ovako moralo zavrsiti......
i opet sam se sva potresla, i sve nanovo prozivjela.
eto to je ukratko.
zna li se neki novi update?
- respo
#1339 Re: Raskid veze
novi update je da su kukovi ostali isti 
- Eleonora
#1340 Re: Raskid veze
Ova prica ( @shekura ) je strasna
Nemam rijeci zaista
*ebo te ljubav vise kad te neko unisti i postanes nesposoban da vise uopce zivis!!!
Nemam rijeci zaista
*ebo te ljubav vise kad te neko unisti i postanes nesposoban da vise uopce zivis!!!
- vesna555
#1341 Re: Raskid veze
Teška tema
Baš teška priča ove djevojke, pravo me zanima jel sad OK sve s njom, nadam se da je 
- Eleonora
#1342 Re: Raskid veze
I mene zanima jel ok...vesna555 wrote:Teška temaBaš teška priča ove djevojke, pravo me zanima jel sad OK sve s njom, nadam se da je
Bas te moze neko skrhat, slomit, smrvit
- Truba
#1343 Re: Raskid veze
kad se ovo desi na forumu a neko ima malo postova uvijek pomislim da je riječ o nekom djetetu koje ima književnih ambicija pa piskara po forumu
ali život piše priče... čega sam se sve naslušao
jaaavi seeee
ali život piše priče... čega sam se sve naslušao
jaaavi seeee
-
zijancer
#1344 Re: Raskid veze
-
theTruePath
#1345 Re: Raskid veze
komi wrote:ova priča mi se tako urezala u sjećanje... mislio sam da se desila prošle ili ove godine... kad ono 2008shekura wrote:dugo sam razmisljala da li svoju pricu da iznesem ili ne,nije ona posebnija ni od jedne koja je vec ovdje recena, ali ne znam vrijedi li pisati i potresati se nanovo, ali evo....
hodali smo 7 i vise godina,planirali buducnost skupa, ja sanjala o njegovom djetetu....., on o tome kako su moji kukovi kao stvoreni za radjanje njegove djece....
prekinuli smo, ja sam bila shrvana toliko da sm sve sto sam prozivila sa njim potisnula u onaj dio mozga koji ostaje neiskoristen, i ubijedila sebe da ga se ne sjecam.
eh pocne da mi se javlja, zove,ali tek kad sam izasla sa odredjenim tipom, soli mi pamet, kao ja sam zatvorila sva vrata izmedju nas tim izlaskom.
i tako mjeseci su prolazili on me zvao, istina i ja sam njega,nadajuci se necemu,ali na kraju bi se uvijek posvadjali jer me smatrao bezdusnom kujom, a ja sam mu dala sve, meni nije ostalo nista,svu svoju ljubav i energiju.
i prosla je godina i dalje smo se culi, ali sad kad me nazove ja ga pitam jel me to hoce zeniti,i pored toga me je zvao, a mislila sam da ce ga to otjerati.
pokusala sam izaci sa drugim ali ne ide, uvijek je bio prisutan bivsi, usporedjivala sam ih, i sto je najgore trazila sam nekog da me izbaci iz cipela, a znam da toga nema.
u medjuvremenu on je otisao u daleku zemlju po novac. tu noc kad je otisao padala je kisa, vjetar je sibao i ja sam ko u prici pokisla,dosla kuci skupila se na krevetu kao zivotinjica i plakala dok je bilo suza,
nocima poslije nisam mogla zaspati sama, spavala sam sa mamaom i to u svojoj 28.
sad kad je otisao mirnija sam u smislu da ga necu sresti u gradu i biti u dilemi kako se postaviti.
ja i dalje ne izlazim ni sa kim, nemam snage i kao da sam u nekom vakumu nesto cekam a od prekida da je skoro pa 2 godine, a situacija nije bolja, samo sam sve zaledila.
pokusavala sam ja krenuti dalje naci smisao u necemu drugom, i u poslu ga donekle i nalazim ali ako je tako osjecam se hendikepiranom.
ali znam da je govorio da me voli, da kad je prekinuo sa mnom da se svijet srusio, da posle svega nikad nece biti sretan,da ne zna vise na osnovu cega se neko ozeni i uda , koji su to razlozi.
eto to je ukratko.
Ne dao Bog nikome,nadam se da je ok
- Truba
#1346 Re: Raskid veze
ako joj je uključena obavijest na e mail pri stizanju privatne poruke da joj se javi neko 
- al_akhisari
#1347 Re: Raskid veze
...ovo lici na scenarij kakve spanske sapunice;theTruePath wrote:komi wrote:ova priča mi se tako urezala u sjećanje... mislio sam da se desila prošle ili ove godine... kad ono 2008shekura wrote:dugo sam razmisljala da li svoju pricu da iznesem ili ne,nije ona posebnija ni od jedne koja je vec ovdje recena, ali ne znam vrijedi li pisati i potresati se nanovo, ali evo....
eto to je ukratko.
Ne dao Bog nikome,nadam se da je ok:(
- Truba
#1348 Re: Raskid veze
već sam to navodio negdje
znam za primjer kad je momak u njemačkoj ošamario curu jer ga je prevarila... dobio je nekoliko sedmica zatvora SUPER ZEMLJA
a kad psihički ubiješ curu, uništiš joj samopouzdanje, narušiš joj zdravlje pošalješ je u bolnicu ili psihijatru... nikom ništa
mislim da su nam zakoni sranje
ali ne vidim kako bi se riješio problem "nevidljive boli" za zakon
znam za primjer kad je momak u njemačkoj ošamario curu jer ga je prevarila... dobio je nekoliko sedmica zatvora SUPER ZEMLJA
a kad psihički ubiješ curu, uništiš joj samopouzdanje, narušiš joj zdravlje pošalješ je u bolnicu ili psihijatru... nikom ništa
mislim da su nam zakoni sranje
-
theTruePath
#1349 Re: Raskid veze
A muskarci ne mogu patiti za curom jel?!?komi wrote:već sam to navodio negdje
a kad psihički ubiješ curu, uništiš joj samopouzdanje, narušiš joj zdravlje pošalješ je u bolnicu ili psihijatru... nikom ništa![]()
![]()
![]()
mislim da su nam zakoni sranje![]()
![]()
ali ne vidim kako bi se riješio problem "nevidljive boli" za zakon
U mom gradu se dogodio slucaj da je momak oduzeo sebi zivot jer ga je cura ostavila
Mmuskarac rijetko pusta suze ali muska bol zna biti puno jaca od zenske
- Truba
#1350 Re: Raskid veze
polit benzinom i zapalit gomilu