Raskid veze

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
pustopoljina

#1301 Re: Raskid veze

Post by pustopoljina »

sad sam htjela one udarnicke pjesme za lijecenje srcobolje da izrecitujem...
ali mi samo kokuz od dubioze u glavi :-)
Cholina_Lokica

#1302 Re: Raskid veze

Post by Cholina_Lokica »

otis'o si, sarmu prob'o nisi
pustopoljina

#1303 Re: Raskid veze

Post by pustopoljina »

hajde hajde
hajde zbogom
bolje letim sam
neg' sto letim s tobom
Zlata M.

#1304 Re: Raskid veze

Post by Zlata M. »

jedna tamo wrote:zlato lijepo rečeno i to je jedina istina u koju treba vjerovati i treba živiti tako jer niko te ne može toliko učiniti sretnim koliko ti sam sebe , samo je bitno znati šta želiš :)
... ne pobrkati sa onim stereotipom : odlucna, zna svoje, neustrasivo koraca blablabla... :D
Sasvim je dovoljno - postojati. Zavoljeti sebe. Biti radoznao glede puta koji nam je ucrtan (ups, sorry :wink: ). Nismo svi rodjeni za amore grande ... "gine i zadnjim dahom tvoje ime sapuce u mrak" :D :-)
Kad se postigne taj neki mir u sebi, mnoge stvari gube na tezini.
( pa ih je samim tim i lakse dokuciti ... :) )
burek_in_space

#1305 Re: Raskid veze

Post by burek_in_space »

'bem ti zhivot, ja mislim da ti nas zajebavash!
Zar ti nisi ona djevojka koja se prije odredjenog vremena sama borila da ode u Rumuniju na studiranje, koja je svojim radom, trudom i zalaganjem izganjala sve papire, uputila se u neku vukojebinu kako bi sebi zhivot uchinila boljim?! Djevojka koje nije bilo strah napustiti do sada poznat zhivot, kako bi sebi obezbijedila bolji zhivot?!
I sada kazhesh da ti se srushio zhivot jer je jedan mushkarac rekao da te vishe ne zheli u svom zhivotu?! :shock:
Pa shta ako te ne zheli?! Ni prvi ni posljednji koji je to uradio, kao ni zhene uostalom, da me se krivo ne shvati.
Razumijem ja tugu i bol, ali svjesno trovati sebe, uchiniti zhivot ovisnim o par tabletica na dan koje uchine da kao zombi hodash kroz svakodnevnicu jednostavno nije normalno. Bolice te neko vrijeme bez tih boba, ali ce vremenom bol biti manja. Teshko jeste, ali ne i nemoguce. Pokazala si vec jednom da si borac, zato nemoj patetike, nego prnadji tog borca u sebi i polako, dan za danom, visoko podignute glave u novo sutra!!!
MmeDeLafayette

#1306 Re: Raskid veze

Post by MmeDeLafayette »

e moj burek, rudaru moj iz kreke :) to sam ja, ista ta, vracena u Sa (vidi sto se rimuje)
Vratila sam se u Sarajevo... okolnosti su bile takve da sam morala, a u tom trenutku je naisao ON u mom zivotu i tu je sve pocelo. Sada... kad gledam unatrag, zalim sto sam se uopce vratila, trazim izlaz odavde, ali posto sam jednom spushila foru, sad se mogu samo kajati :/ :(
ladybee

#1307 Re: Raskid veze

Post by ladybee »

bacaj te tablete :roll: samopouzdanje na najvisi nivo,malo zivlje muzikice kada te zaboli i furaj naprijed...ma ne osvrci se sine :-D eheej...ja se separate poslije 30 godina braka pa so what? ;-)
Sunrise00

#1308 Re: Raskid veze

Post by Sunrise00 »

burek_in_space wrote:'bem ti zhivot, ja mislim da ti nas zajebavash!
Zar ti nisi ona djevojka koja se prije odredjenog vremena sama borila da ode u Rumuniju na studiranje, koja je svojim radom, trudom i zalaganjem izganjala sve papire, uputila se u neku vukojebinu kako bi sebi zhivot uchinila boljim?! Djevojka koje nije bilo strah napustiti do sada poznat zhivot, kako bi sebi obezbijedila bolji zhivot?!
I sada kazhesh da ti se srushio zhivot jer je jedan mushkarac rekao da te vishe ne zheli u svom zhivotu?! :shock:
Pa shta ako te ne zheli?! Ni prvi ni posljednji koji je to uradio, kao ni zhene uostalom, da me se krivo ne shvati.
Razumijem ja tugu i bol, ali svjesno trovati sebe, uchiniti zhivot ovisnim o par tabletica na dan koje uchine da kao zombi hodash kroz svakodnevnicu jednostavno nije normalno. Bolice te neko vrijeme bez tih boba, ali ce vremenom bol biti manja. Teshko jeste, ali ne i nemoguce. Pokazala si vec jednom da si borac, zato nemoj patetike, nego prnadji tog borca u sebi i polako, dan za danom, visoko podignute glave u novo sutra!!!
:thumbup:

Sad znam kome se trebam obratiti kad mi padne samopouzdanje :lol:
MmeDeLafayette

#1309 Re: Raskid veze

Post by MmeDeLafayette »

Ma burek je dusha od momka! :) :kiss:
MmeDeLafayette

#1310 Re: Raskid veze

Post by MmeDeLafayette »

btw. ima novosti eheheheeeee, novi se ukazao xD bog'te ni sa ovim kako treba nisam zavrsila, dosao novi :D
dakle... uhm :D :shock:
radiostar

#1311 Re: Raskid veze

Post by radiostar »

MmeDeLafayette wrote:btw. ima novosti eheheheeeee, novi se ukazao xD bog'te ni sa ovim kako treba nisam zavrsila, dosao novi :D

ma jasta, klin se klinom izbija... samo rokaj :dance:
MmeDeLafayette

#1312 Re: Raskid veze

Post by MmeDeLafayette »

Aha :D sad mogu rahat na izbore izaci! :D :lol:
nellington

#1313 Re: Raskid veze

Post by nellington »

Što u mom selu kažu - jedan se oteg'o, dva se protegla :)
radiostar

#1314 Re: Raskid veze

Post by radiostar »

nellington wrote:Što u mom selu kažu - jedan se oteg'o, dva se protegla :)

haman da smo iz istog 'sela' :D
Zlata M.

#1315 Re: Raskid veze

Post by Zlata M. »

MmeDeLafayette wrote:btw. ima novosti eheheheeeee, novi se ukazao xD ni sa ovim kako treba nisam zavrsila, dosao novi :D
Image juhuuuuiiii !!!Image

:-)
... obrati paznju na vlastitu opasku :
ni sa ovim kako treba nisam zavrsila

Nije fora u tome da nisi "ni sa ovim" zavrsila, nego - da li si sta naucila iz te price. :)
... da se ne oklizneMO na istoj basamaki :D

... joooj :-? nemoj me zamrziti jer uskacem u euforiju. Vazno je znati da je za kvalitetnu vezu potrebno ukljuciti i razum, a ne samo corazón. Ko ti drugacije savjetuje, ne uzima te ozbiljno.
MmeDeLafayette

#1316 Re: Raskid veze

Post by MmeDeLafayette »

Znam, razum sam i prije svega ukljucila bila.
Nevjerovatno je koliko je momak pametan i prizeman :) a sa ovim sam rascistila, to je definitivno.
Patila - jesam, ali sada uzivam, i... kao sto rece - polako cu :)
Hvala na zeljama!!! :kiss: :)
Suti i trpi

#1317 Re: Raskid veze

Post by Suti i trpi »

MmeDeLafayette wrote:Znam, razum sam i prije svega ukljucila bila.
Nevjerovatno je koliko je momak pametan i prizeman :) a sa ovim sam rascistila, to je definitivno.
:D :D :D :D

Radi ove rijeci, malo je falilo da i ja napisem koju zalopojku na ovu temu (na srecu, povukla je na vrijeme tu rijec :D ) :D . (Postoje razlicita tumacenje rijeci 'prizeman'... Tumacenje zena je izrazito nepovoljno po muskarca koji drzi do sebe :D .) Cuj prizeman, jadan on, nece dobro proci u zivotu :D . Nagazi ga sad :D .

Da ti nas malo ne zajebavas? Od napada panike i potpunog ocaja, preko noci dolazis do uzivanja :shock: :? !? Ako ne zajebavas, bice da si si umislila da ti taj momak neizmjerno znaci i da bez njega ne mozes nastaviti zivot... Zaista postoje ljudi koji si svasta umisle, iz nekog razloga (te razloge bi mogo neki psiholog objasniti, meni je nedokucivo) isforsiraju fantomski osjecaj neizmjernog bola, pa za par dana sve zaborave kao da se nista nije desilo :shock: :? . Ako zaista sada uzivas, budi sigurna da ti taj momak nikada nije previse znacio... Sigurno si iz nekog razloga isforsirala i umislila neizmjernu ljubav i povezanost sa tim momkom. U svakom slucaju, tvoj problem je pozitivno rjesen... Ostaje pitanje sta je sa nama, koji smo mozda bespotrebno brinuli tvoju nepostojecu brigu :mrgreen: !?
vaca

#1318 Re: Raskid veze

Post by vaca »

:) brza si svaka čast
:-)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1319 Re: Raskid veze

Post by ladyblue18 »

Nije ni meni jasno nikako :?
Pokusala sam i ja sa klinom 10 dana nakon raskida, jedino sto sam uspjela je da slomim momku srce i da me i dan danas zajebava zbog toga. :-)
Ali ovakvu reakciju jos nisam vidjela.
Kao sto rece @suti i trpi :D tu ljubavi nije ni bilo cim si se ti tako brzo presaltala, ili umisljas da si odjednom dobro, sto je najgore od svega sto mozes uraditi. :roll:
Dioda

#1320 Re: Raskid veze

Post by Dioda »

Zabezeknuta sam novonastalom situacijom :mrgreen:
Nego, de ti to malo uspori, lagano sa zakljuccima o tom novom :D Da ne bi bilo opet udri po tebletama ;-)

Sa srecom :)
Ductus Holedocus

#1321 Re: Raskid veze

Post by Ductus Holedocus »

Sto je to u tebe ekspresno :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1322 Re: Raskid veze

Post by ladyblue18 »

Mene samo zanima koliko ti njega znas da mozes zakljuciti da je pametan, prizeman...? ali fakat
Zlata M.

#1323 Re: Raskid veze

Post by Zlata M. »

Jedino ovo povecano je ok ... jer ti stvarno zelim dobro, koliko god ponekad prosipam sarkazam. Ne drzim puno do onog "lako cemo"-stava, i ono kobajagi "i pad je let" :-) ... jeste, samo da se ne izrazbijamo od precestih padova, pa odjednom vise ne mozemo ustati. :sad:
Pretpostavljam da si jako mlada i zaljubljena u ljubav. :-? To ne bi bilo strasno, da rastanak kao takav, ne prezivljavas tako dramaticno, kao sto to na pocetku ove price bjese slucaj.
I opet ti kazem : pronadji sebe, zavoli sebe, sagradi svoju tvrdjavu. Tvoja sreca ce doci, ne brini. U to sam ubijedjena. :-D ... ne zuri sa zakljuccima, ne projiciraj. Ne kazem ni da je ovaj novi los ... ma nije on uopste tema ovdje, nego ti ... gdje si ti u svemu tome ? Imas li sebe ?!
HAVANA

#1324 Re: Raskid veze

Post by HAVANA »

:shock: Šta bi :? Naguta se ti boba bezeze :D
JThomas

#1325 Re: Raskid veze

Post by JThomas »

džaba se navući na xanax... :D :lol:
Post Reply