boxerice ce vidjeti onda kada vec bude prekasnoburek_in_space wrote:Mogu li boxerice kolega, poshto imam iste takve?!karanana wrote:sta god radio, gdje god isao...kino, restoran...obavezno obuci majicu kao ovu moju u kojoj sam se sliko za avatara. da zna na cemu je.
prvi spoj
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- hakazvaka
#76 Re: prvi spoj
- burek_in_space
#77 Re: prvi spoj
Pa i nije neki problem da me vidi u boxericama, jer imam neobjashnjiv tik kada izlazim sa curama. NI pitale me nishta nisu, a meni gace same spadaju.Sunrise00 wrote: Ako dodje do toga da ti vidi bokserice, onda je vec shvatila poruku![]()
![]()
![]()
- Sunrise00
#78 Re: prvi spoj
burek_in_space wrote:Pa i nije neki problem da me vidi u boxericama, jer imam neobjashnjiv tik kada izlazim sa curama. NI pitale me nishta nisu, a meni gace same spadaju.Sunrise00 wrote: Ako dodje do toga da ti vidi bokserice, onda je vec shvatila poruku![]()
![]()
![]()
![]()
@Eborg: maloljetna sam ja
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#79 Re: prvi spoj
Ne znam...negdje jesam.hakazvaka wrote: đes ga izgubila
- hakazvaka
#80 Re: prvi spoj
pa dobro moze on sacekati dok ti napunis 18. do tada se samo vodajteSunrise00 wrote:burek_in_space wrote:Pa i nije neki problem da me vidi u boxericama, jer imam neobjashnjiv tik kada izlazim sa curama. NI pitale me nishta nisu, a meni gace same spadaju.Sunrise00 wrote: Ako dodje do toga da ti vidi bokserice, onda je vec shvatila poruku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Eborg: maloljetna sam ja![]()
![]()
- karanana
#81 Re: prvi spoj
preduhitrise me sa odgovorom. a ja opet imam farmerke, gdje kad otkopcavas slic, na onoj siroj strani gdje ima tekstila ispod slica pojave se rijeci: lucky youburek_in_space wrote:Mogu li boxerice kolega, poshto imam iste takve?!karanana wrote:sta god radio, gdje god isao...kino, restoran...obavezno obuci majicu kao ovu moju u kojoj sam se sliko za avatara. da zna na cemu je.
Last edited by karanana on 29/08/2009 01:10, edited 1 time in total.
- Sunrise00
#82 Re: prvi spoj
taman da meni ne prave probleme kada ulazim u Sloguhakazvaka wrote: pa dobro moze on sacekati dok ti napunis 18. do tada se samo vodajte![]()
![]()
-
Eborg
#83 Re: prvi spoj
pa dobro moze on sacekati dok ti napunis 18. do tada se samo vodajtehakazvaka wrote:Sunrise00 wrote:Pa i nije neki problem da me vidi u boxericama, jer imam neobjashnjiv tik kada izlazim sa curama. NI pitale me nishta nisu, a meni gace same spadaju.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Eborg: maloljetna sam ja![]()
![]()
Ni 18 nema a vidi shta se vec radi.Ovo samo sherijatske veze na ramazanu haman mogu.
- burek_in_space
#84 Re: prvi spoj
Priznajem da su originalne, samo ako si ih dobio na poklon.karanana wrote: preduhitrise me sa odgovorom. a ja opet imam farmerke, gdje kad otkopcavas slic, na onoj siroj strani gdje ima tekstila ispod slica pojave se rijeci: lucky you
- fa84
#85 Re: prvi spoj
neko gore rece da je najgore ako se prvi sudar svede na nesto tipa interview-a hehe
a fakat vecina prvih sudara i jesste takva
ono bezze pitas ovo pitas ono i prica se otegne
a jos ako cugas ono fakat nije dosadno
mjesto za prvi sudar, po meni definitivno neka intimnija varijanta
ja preferiram stan
bezze piche, vecerica i tako to i bas bude simpa
a ta zagusljiva mjesta sa glasnom muzikom uzas zivi
fakat ne vidim svrhu onda izlaska ako ces citavo vrijeme morati derati se i pokusavati cuti sta drugo od vas prica
a doduse ako je neko sutljive prirode i treba vaditi rijeci iz njega tj cupati onda je sloga definitivno super mjesto hehe
a fakat vecina prvih sudara i jesste takva
ono bezze pitas ovo pitas ono i prica se otegne
a jos ako cugas ono fakat nije dosadno
mjesto za prvi sudar, po meni definitivno neka intimnija varijanta
ja preferiram stan
bezze piche, vecerica i tako to i bas bude simpa
a ta zagusljiva mjesta sa glasnom muzikom uzas zivi
fakat ne vidim svrhu onda izlaska ako ces citavo vrijeme morati derati se i pokusavati cuti sta drugo od vas prica
a doduse ako je neko sutljive prirode i treba vaditi rijeci iz njega tj cupati onda je sloga definitivno super mjesto hehe
- Irm@
#86 Re: prvi spoj
@eborg: hoces da ti i ja sredim dejt
ja to brzinski u cjevanicu
a da potvrdim ovu burekovu izjavu...ja ga srela u javnom prevozu kad ono hop spadose mu hlace i pogledam a ono nu sta pishe na boxericama
a naravno ne trebam ni spominjati da 142 zupca cuvaju nevjerovatnog Hulka

a da potvrdim ovu burekovu izjavu...ja ga srela u javnom prevozu kad ono hop spadose mu hlace i pogledam a ono nu sta pishe na boxericama
-
Eborg
#87 Re: prvi spoj
A brate,ovo se morash pobit' da dodjesh do djevojke,k'o da smo na selu!Irm@ wrote:@eborg: hoces da ti i ja sredim dejtja to brzinski u cjevanicu
![]()
a da potvrdim ovu burekovu izjavu...ja ga srela u javnom prevozu kad ono hop spadose mu hlace i pogledam a ono nu sta pishe na boxericama![]()
![]()
![]()
![]()
Ja mislio ono neka djevojka shirokih nazora a ono em premlada em chesto po mevludima hoda.
- Globus
#88 Re: prvi spoj
ko hoda po mevludima .. hocu ja mevlude ! 
- Irm@
#90 Re: prvi spoj
sanrajzEborg wrote:A brate,ovo se morash pobit' da dodjesh do djevojke,k'o da smo na selu!Irm@ wrote:@eborg: hoces da ti i ja sredim dejtja to brzinski u cjevanicu
![]()
a da potvrdim ovu burekovu izjavu...ja ga srela u javnom prevozu kad ono hop spadose mu hlace i pogledam a ono nu sta pishe na boxericama![]()
![]()
![]()
![]()
Ja mislio ono neka djevojka shirokih nazora a ono em premlada em chesto po mevludima hoda.
- Sunrise00
#91 Re: prvi spoj
Ne znam ni ja nista o ovomeIrm@ wrote:
sanrajz![]()
![]()
a to su mi neka nova saznanja..a ne moras se tuci samo mene pusti da uletim u cjevanicu
![]()
-
Eborg
#92 Re: prvi spoj
Nemoj sad shuplje,sve je meni jasno.Sunrise00 wrote:Ne znam ni ja nista o ovomeIrm@ wrote:
sanrajz![]()
![]()
a to su mi neka nova saznanja..a ne moras se tuci samo mene pusti da uletim u cjevanicu
![]()
![]()
![]()
![]()
-
todd_smith
#93 Re: prvi spoj
ima li jos ideja ili je gotovo? 
-
Eborg
#94 Re: prvi spoj
Znam da je par mojih poznanika znalo odvesti djevojke na prvi sastanak na kuglanje.Chisto ono da se razbije nervoza,da se ima usput shta raditi (ovo mislim u najnevinijem mogucem smislu
).
A kino je klasika,pogotovo nakon jedne kahvice negdje u blizini.
A kino je klasika,pogotovo nakon jedne kahvice negdje u blizini.
-
todd_smith
#95 Re: prvi spoj
po meni je kuglanje naj za prvi put
a kino najgore, jer provedes sat ili vise na film a ne na razgovor izmedju vas dvoje :/
a kino najgore, jer provedes sat ili vise na film a ne na razgovor izmedju vas dvoje :/
-
Eborg
#96 Re: prvi spoj
To za kino stoji,podsjeca me na Jugoslaviju i tako to.todd_smith wrote:po meni je kuglanje naj za prvi put
-
todd_smith
#97 Re: prvi spoj
wow 4 stranice i imamo samo kuglanje,bungee jump i kino

- respo
#98 Re: prvi spoj
uvodim maloljetnice u Slogu povoljno 
- Ady88
#99 Re: prvi spoj
zaboravio si setnjutodd_smith wrote:wow 4 stranice i imamo samo kuglanje,bungee jump i kino![]()
-
todd_smith
#100 Re: prvi spoj
pa setas do kina,kuglane il mjesta za bungeeAdy88 wrote:zaboravio si setnjutodd_smith wrote:wow 4 stranice i imamo samo kuglanje,bungee jump i kino![]()